Read the Official Description

eTelestia , este o rețea online globală care oferă eLearning în domeniul modă și îmbrăcăminte.

Cursurile de formare se bazează pe pachetele de eLearning dezvoltate de un parteneriat între colegiile și universitățile europene , utilizând multimedia interactive pentru autoprezentarea formării, modei de modă, coaserii și a structurii și procesului unei fabrici de îmbrăcăminte virtuală.

Cursurile sunt organizate într-un mod modular și fiecare componentă (lecție zilnică) reprezintă un element de bază pentru o aplicație de bază de bază. Veți fi trimis aplicația de bază pe CD-ROM. Odată ce l-ați instalat pe computer, puteți începe să descărcați lecția de zi cu zi, care va începe să vă construiască clasa virtuală eTelestia pe computer.

Acest curs de eLearning accelerează foarte mult procesul de învățare, în timp ce animațiile și procedurile interactive includ toate procesele și procedurile de elaborare a modelului, desenarea de modă și coaserea.

În timpul trainingului dvs., acest site va fi folosit ca o platformă de comunicare pentru a ajuta la procesul de învățare. Instrumente cum ar fi Tutorul online, Glosarul de modă / îmbrăcăminte ilustrat și Cardul profilului cursului sunt disponibile numai online pe site-ul eTelestia .

Cu toate acestea, toate modulele eTelestia vor fi descărcate pe calculatorul dvs. și le veți putea studia offline.

Cine poate studia

Studiile eTelestia sunt perfecte pentru dvs. dacă doriți să dobândiți abilități de angajare, să vă îmbunătățiți o anumită abilitate sau pur și simplu să vă iubiți proiectarea și doriți să aflați mai multe despre hobby-ul dvs. Cursurile eTelestia sunt potrivite pentru dvs.:

Dacă nu aveți cunoștințe anterioare și doriți să învățați manual:

  • cum să construiți modele de blocuri și adaptări ale modelelor (modelarea modelelor) pentru femei, îmbrăcăminte pentru bărbați și / sau pentru copii,
  • cum să produci îmbrăcăminte, desene și schițe tehnice (Fashion Design), să îți dezvolți abilitățile tehnice și / sau creative,
  • cum să alcătuiască și să coasă o îmbrăcăminte la perfecțiune (Cusut),
  • modul în care o fabrică de îmbrăcăminte și linia de produse sunt organizate și executate (Virtual Factory).
  • Dacă aveți deja cunoștințe anterioare în unele sau toate domeniile descrise mai sus și doriți să vă extindeți sau să vă actualizați abilitățile.
  • Dacă doriți să învățați Gustări de îndemânare pentru uz personal (de exemplu, cum să faceți blocuri de fuste sau pantaloni).

Cum pot să studiez?

Când vă înscrieți pentru un curs eTelestia , trebuie să vă așteptați la o experiență de învățare interactivă structurată. Rețineți că respectarea instrucțiunilor de curs garantează cele mai bune rezultate.

Când vă înregistrați pentru a începe un curs, veți primi software-ul de bază pentru aplicații pe CD-ROM. Când instalați aplicația Core pe computerul dvs. puteți începe descărcarea tuturor modulelor cursului. Veți avea nevoie de acces la internet numai pentru a utiliza site-ul web eTelestia și pentru a vă descărca sesiunile de zi cu zi. Cu toate acestea, nu trebuie să fii online pentru a studia modulele de curs.

Ce fel de spațiu de studiu

Vă sfătuim să vă pregătiți propriul spațiu de lucru pentru mediul de învățare înainte de a începe acest curs.

Împreună cu calculatorul, veți avea nevoie de o masă de lucru pe care să vă schimbați modelele și / sau desenele sau o mașină de cusut pentru cursul de cusut. De asemenea, veți avea nevoie de hârtie de redactare adecvată, creion fin, radieră, bandă, știfturi, foarfece etc. și instrumentele și șabloanele corespunzătoare AB, care vor fi furnizate într-o Pachet Starter împreună cu CD-ul cu aplicație Core.

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza
Germană
Greacă

Această școală oferă și:

Cursuri

eTelestia

Curs de formare online în coasere, cu tehnici detaliate și instrucțiuni de coasere. Demo gratuită. ... [+]

Curs de formare online în coasere, cu tehnici detaliate și instrucțiuni de coasere. Demo gratuită.

Nume 16 săptămâni Lecții Include 59 de articole de îmbrăcăminte, 9 articole de îmbrăcăminte, 6 căptușeli, 29 casete de interliniere, 107 operații de presare, 35 cusături și finisaje Vei primi DVD-uri de instalare A, B Potrivit Toate nivelele include Licență software Cost 600,00 €

Doriți să aflați cum să coaseți? Veți găsi tehnici de cusut greu de stăpânit? Credeți că aveți nevoie de instrucțiuni clare și pas cu pas pentru coasere ? Apoi Telestia Sewing este cursul pentru tine!

Cursul online de cusut este un instrument unic de instruire și de referință pentru tehnicile de coasere și o piscină detaliată de analiză a informațiilor și proceselor în multimedia și video interactive (3D și 2D).... [-]

Array
(
)
1
eTelestia

Aflați cum să vă creați propriile modele de modă. Devino un designer de moda profesionist! ... [+]

Aflați cum să vă creați propriile modele de modă. Devino un designer de moda profesionist!

Nume 18 săptămâni Lecții 95 de lecții - desen tehnic, design creativ Vei primi CD de instalare Potrivit Toate nivelele include Licență software Cost 850,00 €

O metodologie simplificată pas cu pas care vă permite să studiați designul de modă și să învățați cum să vă creați propriile modele de modă, chiar dacă până acum ați simțit că nu aveați abilitățile.

Pentru acest curs de învățământ la distanță, nu este necesară cunoașterea prealabilă a designului de modă și, până când finalizați cursul, veți putea crea propriile colecții. Sistemul de redactare a modei a fost disponibil de peste 30 de ani și a fost testat și utilizat de mii de oameni din întreaga lume. Nu există limită pentru ideile de design de modă! Aflați cum să vă creați propriile stiluri și cum să vă aduceți la viață ideile.... [-]

Array
(
)
1
eTelestia

Asigurați-vă propriile haine cu ușurință și la prețuri accesibile. Aflați crearea de modele într-o manieră simplă și exactă pentru blocuri de model care se potrivesc perf ... [+]

Asigurați-vă propriile haine cu ușurință și la prețuri accesibile. Aflați crearea de modele într-o manieră simplă și exactă pentru blocuri de model care se potrivesc perfect.

Nume 20 de săptămâni Lecții 203 incl. femei, lenjerie de corp Vei primi CD-ul de instalare și șablonul de modelare a modelelor, 22 LP-uri Potrivit Toate nivelele include Licență software Cost 990,00 €

O soluție ideală pentru modelele perfect adaptate, indiferent de mărimea dvs. Aflați cum să vă proiectați și să vă creați propriile haine în cel mai scurt timp.

Cursul Pattern Making oferă cursuri de formare în trei domenii:

Elaborarea: Cum se construiesc modele de bloc și adaptarea modelului pentru a-ți dezvolta propriile stiluri pregătite pentru asamblare.Planificarea planului: Cum să vă stabiliți modelul pe țesăturile alese.Adunare: Instrucțiuni de bază pentru coasere și asamblare.... [-]
Array
(
)
1