Read the Official Description

Bine ați venit la Walden University

Impact lumea ta cu o diplomă de la Walden. Începeți azi! Programele de gradul Walden și certificate sunt concepute pentru profesioniștii care lucrează. Trimiteți formularul din dreapta pentru a afla cum puteți face o schimbare și vă puteți avansa cariera. Timp de mai mult de 40 de ani, Walden University , o instituție acreditată, a ajutat profesioniștii care lucrează să își atingă obiectivele educaționale. Programele de gradul Walden și certificate sunt concepute pentru a ajuta studenții să exploreze tendințele actuale ale pieței, să obțină abilități relevante care pot fi aplicate imediat în lumea reală și să creeze schimbări sociale pozitive în viața și comunitățile lor. Elevii sunt învățați de membrii facultății care sunt atât profesori, cât și profesori, aducând perspectivă academică și experiență practică în clasa online.

De ce să alegeți Walden?

 • Opțiuni: În prezent, Walden oferă programe de peste 80 de grade, peste 370 de specializări și concentrații și peste 50 de programe de certificare, astfel încât să puteți găsi programul sau zona de studiu de care aveți nevoie.
 • Peer Network: În comunitatea Walden, care este alcătuită din peste 127.600 de studenți și absolvenți, aveți o rețea de colegi care vă pot ajuta în călătoria voastră.
 • Multe perspective: corpul eleval divers al lui Walden provine din toate cele 50 de state americane și din peste 150 de țări.
 • Facultatea de experți: Mai mult de 3.000 de membri ai facultății Walden sunt experți în domeniile lor care aduc experiență în lumea reală la cursurile lor.
 • Satisfacția studenților: 91% dintre absolvenții Walden care au răspuns la un studiu Walden 2013 au indicat că sunt foarte mulțumiți sau mulțumiți de alma mater. *

* Sursa: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Admitere

Cerințele de admitere ale Walden University variază în funcție de nivel de program și grad. Consultanții Walden de înscriere sunt disponibili pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului de solicitare online, de a decide care program este potrivit pentru a vă aplica pentru ajutor financiar. Consilierii înscriși pot, de asemenea, să explice transferul politicii de credit a Walden pentru experiența educațională din trecut.

Instruire și ajutor financiar

Plățile pentru educația dvs. pot fi o provocare, dar Walden vă ajută să identificați numeroasele opțiuni de finanțare disponibile pentru dvs., inclusiv burse, granturi și împrumuturi federale și private. De asemenea, puteți consulta angajatorul dvs. pentru a vedea dacă oferă cursuri de școlarizare. Un consultant Walden de înscriere vă poate ajuta să determinați ce opțiuni de finanțare sunt disponibile pentru dvs. În plus, puteți economisi timp și bani transferând creditele obținute anterior. Cele mai multe programe de absolvent Walden vă permit să transferați până la 50% din creditele necesare.

Susținerea succesului tău

Scopul lui Walden este să te ajute să ajungi la a ta. De la prima anchetă la fiecare pas al studiilor, puteți beneficia de o gamă largă de servicii de asistență pentru studenți, concepute pentru a vă ajuta să reușiți în călătoria dvs. educațională. Walden oferă studenților următoarele servicii: Consultanți personali: primiți atenția personală de la consilieri în înscriere, asistență financiară, cadre universitare și alte servicii de asistență pentru a profita la maximum de programul dvs. online. Asistență tehnică: studiați fără griji știind că aveți acces 24 de ore din 24 la suportul tehnic Walden. Suport personalizat pentru elevii online: disponibil oriunde cu acces la Internet, biblioteca online Walden deține mai mult de 64.000 de jurnale fulltext, peste 100 de baze de date și peste 3 milioane de disertații. O varietate de servicii sunt adaptate în mod special pentru studenții doctoranzi online, incluzând un director al facultății de specialitate și asistență în domeniul disertației și al apărării orale. Centrul de scriere: Îmbunătățiți abilitățile de scriere cu sprijinul Centrului de scriere Walden, care oferă resurse și îndrumări online de către editori profesioniști și tutori cu normă întreagă. Locații academice: rețeaua cu cadre didactice, angajați și colegi la reședințe personale, menite să vă ofere sprijin suplimentar în cercetare și scriere pentru studiile la nivel de masterat sau doctorat. Serviciile de carieră: Centrul de servicii pentru carieră Walden oferă consiliere individuală și un portofoliu online de resurse care vă ajută în îndeplinirea unor sarcini esențiale, cum ar fi scrierea resurselor, căutarea unui loc de muncă și strategiile de interviu.

Învățarea online

Flexibilitatea și sprijinul lui Walden vă pun educația la îndemână. Veți beneficia de o experiență cuprinzătoare de învățare online care include:

 • Date convenabile de pornire pe tot parcursul anului.
 • Orientarea care vă pregătește pentru succes într-un mediu online.
 • Abilitatea de a completa cursurile când și unde este convenabil pentru dvs.
 • Accesați cursuri și materiale pe telefonul smartphone sau pe tabletă.
 • Resurse multimedia destinate să sporească învățarea elevilor: videoclipuri, studii de caz, simulări, articole, jurnale și subiecte de discuție.
 • O comunitate online globală de cadre didactice, studenți și absolvenți.

Cursurile Walden se concentrează pe abilitățile și strategiile practice pe care le puteți aplica imediat la locul de muncă. Veți fi încurajați să utilizați ceea ce învățați pentru a lua în considerare soluții inovatoare pentru problemele din lumea reală și multe programe oferă posibilitatea de a aplica ceea ce ați învățat printr-o experiență practică. Cursurile iau în considerare studiile curente și studiile de caz pentru a spori gândirea critică. Formatul nostru online încurajează colaborarea și discuția, astfel încât să puteți învăța de la alți profesioniști din domeniul dvs.

Facultate

Membrii facultății Walden se concentrează pe succesul tău. Facultatea noastră de experți include oameni de știință, cercetători și lideri distinși care sunt selectați pentru acreditările lor academice și industriale, precum și pentru abilitățile lor de predare. Aceștia acționează ca mentori și consultanți și promovează un mediu de învățare favorabil și incluziv. Iată numerele: 86% dintre membrii facultății Walden dețin cel puțin o diplomă de doctorat și colectiv au primit mai mult de 900 de premii pentru realizările lor profesionale și contribuțiile deosebite la domeniile lor. Facultatea Walden include, de asemenea, 26 de studenți sau specialiști Fulbright. Ei au o gamă largă de medii experiențiale și culturale și excelează la integrarea expertizei lor în sala de clasă.

Comunitatea Alumni

Walden University are peste 79.800 de absolvenți în peste 135 de țări din întreaga lume. Absolvenții noștri sunt susținuți de o asociație activă de absolvenți, care ține absolvenții conectați la studenți, la facultate și la colegii absolvenți ai comunității mari Walden. Alumni participă la activitățile regionale și rămân angajați prin Programul Ambasador al Alumni, portalul myWaldenAlumni - portalul absolvenților noștri și publicația de semnături a universității, revista Walden, care evidențiază realizările absolvenților noștri de două ori pe an.

Acreditare

Walden University este acreditată de Comisia Învățământului Superior și un membru al Asociației Centrale de Nord, www.ncahlc.org. Walden este mândru că a obținut acreditări specializate de la următoarele organizații:

 • Consiliul Național de Acreditare a Învățământului Profesorilor (NCATE)
 • Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP)
 • Comisia pentru educația colegială în asistență medicală (CCNE)
 • Consiliul pentru Acreditare de Consiliere și Programe Educaționale aferente (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Centrul Global de Acreditare (GAC) pentru Programele de Management al Proiectelor
 • Consiliul de acreditare pentru inginerie și tehnologie, Inc. (ABET)

Acreditarea validează faptul că o universitate și programele sale sunt de înaltă calitate și oferă conținut relevant. Acreditarea Walden University înseamnă:

 • Programele și cursurile sunt de înaltă calitate.
 • Elevii care se califică au acces la ajutoare federale pentru studenți.
 • Creditele câștigate sunt mai ușor de transferat decât creditele obținute la instituții neacreditate.

Atunci când evaluează acreditările, angajatorii și universitățile caută adesea candidații care au obținut o diplomă de la o universitate acreditată. Găsiți informații despre costurile, tipurile de ocupații, ratele de finalizare și datoriile medii pentru aceste programe la http://www.waldenu.edu/programdata.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

DBA

Walden University

Ești pregătit să influențezi și să progresezi viitorul practicii de afaceri? Walden University „s Doctor ACBSP-acreditat of Business Administration (DBA) , programul anal ... [+]

Ești pregătit să influențezi și să progresezi viitorul practicii de afaceri? Walden University „s Doctor ACBSP-acreditat of Business Administration (DBA) , programul analizează câteva dintre provocările și perspectivele care există în prezent în lumea dinamică a afacerilor, cum ar fi globalizarea, etica și relațiile cu părțile interesate. Explorați strategii noi în conducerea afacerilor și luați decizii avansate, câștigând în același timp o înțelegere aprofundată a teoriei și a cercetării aplicate în sfera afacerilor.

SpecializăriContabilitateManagementul energieiantreprenoriatFinanţaGestionarea lanțului de aprovizionare globalManagementul sănătățiiHomeland SecurityManagementul resurselor umaneManagementul sistemelor informaticeAfaceri internationaleConducereMarketingManagement de proiectAuto-ProiectatGestionarea impactului socialAntreprenoriatul tehnologic... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
July 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Cu un doctor de la Administrația Publică (DPA) de la Walden, puteți duce schimbări sociale și de lucru pentru a rezolva problemele de guvernare. Acest program de doctorat ... [+]

Cu un doctor de la Administrația Publică (DPA) de la Walden, puteți duce schimbări sociale și de lucru pentru a rezolva problemele de guvernare. Acest program de doctorat orientat spre carieră, orientat spre carieră vă ajută să vă pregătiți pentru roluri cheie în organizațiile guvernamentale, publice și non-profit. În acest program de doctorat profesional, veți aplica cercetarea dvs. pentru a crea soluții tangibile și pentru a deveni un manager eficient. Prin învățarea cu relevanță din lumea reală și cu rezidențe practice, veți colabora cu facultate, clienți profesioniști și colegi de studenți în abordarea problemelor care afectează oamenii de astăzi.[-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Doctorat

Walden University

Ați aspirat să conduceți schimbări educaționale transformante în instituția și comunitatea dvs.? Proiectat pentru practicieni și administratori de la P-12 la învățământul ... [+]

Ați aspirat să conduceți schimbări educaționale transformante în instituția și comunitatea dvs.? Proiectat pentru practicieni și administratori de la P-12 la învățământul superior, programul online Doctor of Education (EdD) al Walden University oferă flexibilitate și opțiuni pentru a vă satisface nevoile - chiar dacă aceste nevoi se schimbă de-a lungul drumului.

Alăturați-vă la mai mult de 100 de profesori de stat din anul care au ales Walden University pentru a obține gradul lor de educație.

Cu învățare continuă Walden Pathway , studenții în cea mai mare parte de doctorat noastre în Educație, Doctor în Educație (Edd), și educație specialist (eds) programe iau multe din aceleași cursuri inițiale. Puteți începe într-unul din programele post-master sau doctorale în educație și puteți trece la un alt program de studii, care vă economisește timp și bani.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Indiferent dacă doriți să vă împărtășiți expertiza ca educator, consultant sau lider de afaceri, programul de management al Academiei Walden ACBSP în Management vă poate ... [+]

Indiferent dacă doriți să vă împărtășiți și să vă extindeți experiența în calitate de educator, consultant sau lider de afaceri, programul Walden ACBSP acreditat în programul de management vă poate ajuta să obțineți abilitățile necesare pentru atingerea obiectivelor dvs. profesionale. Examinați influența managementului asupra angajaților și organizațiilor și aflați teorii, concepte și tehnici pentru luarea unor decizii mai eficiente. Printr-o gamă de specializări, vă puteți pregăti pentru a răspunde provocărilor și oportunităților continue care există în cadrul profesiei dvs., în timp ce efectuați cercetări originale într-o zonă care vă completează interesele.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Cu un doctorat în politica și administrația publică din Walden, puteți juca un rol activ în crearea de soluții durabile pentru problemele cu care se confruntă Statele Uni ... [+]

Cu un doctorat în politica și administrația publică din Walden, puteți juca un rol activ în crearea de soluții durabile pentru problemele cu care se confruntă Statele Unite și națiunile din întreaga lume. Acest program de doctorat online îți va oferi o înțelegere detaliată a teoriei, a cercetării și a practicii de politică publică într-un context global pentru a promova eficient și eficient schimbările care afectează în mod pozitiv indivizii și comunitățile. Învățat de practicanți, programul vă poate ajuta să vă atingeți un nou nivel de credibilitate și influență în domeniul dvs. și să îmbrățișați oportunități noi de carieră ca și cercetător, educator la nivel de colegiu sau lider administrativ în sectorul privat, public sau nonprofit sector.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Cu un doctorat în Psihologia Dezvoltării de la Walden University , puteți face schimbări pozitive în viața persoanelor, a familiilor și a comunităților. ... [+]

Cu un doctorat în Psihologia Dezvoltării de la Walden University , puteți face schimbări pozitive în viața persoanelor, a familiilor și a comunităților.

În acest program relevant, în timp util, aplicați înțelegerea dezvoltării și dezvoltării umane pe teme actuale, cum ar fi tehnologia din epoca digitală și nevoile populațiilor cum ar fi comunitatea LGBTQ și refugiații.

Specializări (în plus față de programul general)Administrație și leadershipDezvoltarea copiilor și adolescențilorSănătate și dezvoltare umanăPerspectivele internaționale în psihologia dezvoltăriiCercetareAuto-proiectatNotă privind Licențierea

Doctoratul în Psihologia Dezvoltării nu este un program de licențiere și nu pregătește un individ pentru a deveni un profesionist psihologic licențiat.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Programul de Doctorat în Psihologie al Walden University combină doctoranzi riguroși și cercetări originale, astfel încât să puteți atinge cel mai înalt nivel de expertiz ... [+]

Programul de Doctorat în Psihologie al Walden University combină doctoranzi riguroși și cercetări originale, astfel încât să puteți atinge cel mai înalt nivel de expertiză în teorii și cele mai bune practici în psihologie. Acest program on-line de 100% urmează unui model de profesor care vă încurajează să integrați cercetarea științifică cu cunoștințele practice. Învățați de cercetători și experți respectați în acest domeniu, cursurile din acest program vă vor pregăti să faceți o diferență în viața altora ca un practicant, profesor, consultant sau cercetător pentru organizații guvernamentale, nonprofit și private.

SpecializăriPsihologie clinicaPsihologie educaționalăMedicina psihologicaPsihologie generală (opțiunea de cercetare)Psihologie generală (opțiunea de predare)Psihologia sănătățiiPsihologie sociala... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Fiind unul dintre primele programe de doctorat on-line în psihologia industrială și organizațională (IO), doctoratul Walden în programul Psihologie industrială și organiz ... [+]

Fiind unul dintre primele programe de doctorat on-line în psihologia industrială și organizațională (IO), doctoratul Walden în programul Psihologie industrială și organizațională vă permite să vă aprofunda cunoștințele despre comportamentul la locul de muncă și organizațional. Pe măsură ce dezvoltați abilități avansate în managementul schimbării, psihologia personalului, teoria și designul cercetării, vă puteți pregăti pentru a servi drept catalizator pentru schimbarea în învățământul superior, corporații, guvern și alte setări de la locul de muncă. Alegeți dintr-o varietate de specializări pentru a vă adapta studiile la interesele și cariera ta specifice.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
4 - 8 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Obțineți cunoștințele de specialitate de care aveți nevoie pentru a avansa în domeniul incitant și divers al psihologiei medico-legale. ... [+]

Obțineți cunoștințele de specialitate de care aveți nevoie pentru a avansa în domeniul incitant și divers al psihologiei medico-legale.

În acest program online, veți dobândi o înțelegere mai profundă a sistemului de justiție penală, precum și a problemelor de sănătate mintală care pot conduce la comportamente criminale. Explorați modalitățile de evaluare a programelor destinate populației medico-legale, cum ar fi infractorii incarcerați, recent eliberați, infractorii bolnavi mintal și minorii.

Urmează-ți calea prin program cu opțiunea noastră rapidă și alege din cinci specializări care permit o explorare intensă a domeniului psihologiei medico-legale care se aliniază scopurilor carierei tale. Pregătiți-vă pentru un rol de profesor, cercetător sau consultant în domeniul aplicării legii, al guvernului, al educației sau al sectorului nonprofit.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Efectuați un impact pozitiv în comunitatea dvs. și în organizația dvs. în timp ce explorați strategii pentru a ajuta pe cei care se luptă cu probleme cum ar fi boala, dep ... [+]

Efectuați un impact pozitiv în comunitatea dvs. și în organizația dvs. în timp ce explorați strategii pentru a ajuta pe cei care se luptă cu probleme cum ar fi boala, dependența, violența și sărăcia. Prin simulări virtuale, studii de caz animate și o abordare interprofesională, programul de doctorat Walden în domeniul serviciilor umane și sociale vă poate lărgi înțelegerea în domeniul serviciilor umane într-un context global.

Programul oferă o gamă de specializări care sunt concepute pentru a vă satisface nevoile și interesele. Aflați cum politica și practica eficiente pot îmbunătăți calitatea vieții pentru populațiile deservite. Prin cercetări originale, puteți explora teoriile, conceptele și strategiile care influențează astăzi domeniul.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Acest program aplicat de doctorat este conceput pentru a vă îmbunătăți experiența tehnică, ajutându-vă în același timp să vă dezvoltați abilitățile de conducere de care a ... [+]

Acest program aplicat de doctorat este conceput pentru a vă îmbunătăți experiența tehnică, ajutându-vă în același timp să vă dezvoltați abilitățile de conducere de care aveți nevoie pentru a vă ghida organizația într-o piață din ce în ce mai competitivă. Pregătiți-vă pentru posturi de nivel înalt în industrie și mediul academic - cum ar fi șef de informații în domeniul informațiilor, șef de tehnologie, manager IS, strateg de IT și membru al facultății de învățământ superior sau administrator - prin simulatoare de conducere, rezidențe față-în-față, cursuri relevante.

[-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Programul de doctorat în educație al lui Walden oferă educatorilor și administratorilor oportunitatea de a crește ca învățători și inovatori în învățământul superior. Ben ... [+]

Dr. Walden's Ph.D. în programul Educație oferă educatorilor și administratorilor oportunitatea de a crește ca învățători și inovatori în învățământul superior. Beneficiați de accesul la distinsi membri ai facultăților și servicii de suport pentru studenți. Realizați cercetări originale în zona dvs. de interes, aprofundeți-vă abilitățile de cercetare și pregătiți-vă să contribuiți ca lider de educație, administrator, membru al facultății sau factor de decizie. Alăturați-vă la mai mult de 100 de profesori de stat din anul care au ales Walden University pentru a obține gradul lor de educație.

Specializări

Curriculum, instruire, evaluare și evaluareConducerea timpurie a copiilor și advocacyEducație specială timpurie a copilului (fără licență)Politica educațională, leadership și managementTehnologie și design educaționalÎnvățământul superior, conducerea și politicaÎnvățare, instruire și inovareCercetarea, evaluarea și evaluarea organizaționalăCitirea, alfabetizarea, evaluarea și evaluarea (fără licență)... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
4 - 8 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Ca un sistem avansat de profesionist de asistență socială, ești chemat pentru a ajuta societatea aborda cele mai presante provocări. ... [+]

Ca un sistem avansat de profesionist de asistență socială, ești chemat pentru a ajuta societatea aborda cele mai presante provocări. Cu Doctor în Asistență Socială (DSW) Programul Walden, poti deveni un avocat mai autoritar pentru dreptate socială și pentru a obține acreditările pentru a fi recunoscut ca un lider in domeniul tau.

Alege din mai multe specializări pentru a alinia studiile cu interesele dumneavoastră, inclusiv activitatea medicală socială, dependențelor și Asistență Socială, și expertiză clinică.

Unul dintre puținele oferite on-line, programul DSW are un curriculum provocator care vă poate ajuta să dobândească abilități de a evalua, proiectarea și executarea de programe de asistență socială, care fac o diferenta pozitiva. Un Maestru de Asistență Socială (RSU), este necesar să se înscrie în acest program. ... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Doctor Walden în programul de asistență socială vă puteți pregăti pentru următorul pas în cariera ta de lucru socială ca un cercetător, educator la nivel de colegiu, sau ... [+]

Doctor Walden în programul de asistență socială vă puteți pregăti pentru următorul pas în cariera ta de lucru socială ca un cercetător, educator la nivel de colegiu, sau lider administrativ.

Un curriculum provocator vă permite să analizați teoria avansată și de a explora unele dintre cele mai presante și problemele de ultimă oră în domeniul asistenței sociale de astăzi. Față-în-față rezidențe academice susțin experiența de învățare, permițându-vă să colaboreze cu profesori și colegi, construiești comunitatea socială și profesională, și de a spori capacitatea de a efectua o schimbare socială pozitivă.

Veți obține, de asemenea, competențe în scris academice, care vă pot ajuta să avanseze rolul dumneavoastră ca lider. Atinge cele mai înalte acreditările în profesia dumneavoastră cu acest program de doctorat în activitatea socială.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
4 - 8 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Walden University

Obțineți expertiza de afaceri din lumea reală de care aveți nevoie pentru a-ți îndeplini potențialul profesional - și pentru a avansa într-o forță de muncă competitivă - ... [+]

Obțineți expertiza de afaceri din lumea reală de care aveți nevoie pentru a-ți îndeplini potențialul profesional - și pentru a avansa într-o forță de muncă competitivă - cu programul ACBSP acreditat de Master of Business Administration (MBA) al Walden University . Cu acest program de grad 100% on-line, puteți dobândi abilități de afaceri și leadership pentru a aborda provocările de business unice ale organizației dvs. Alegeți din diferite specializări din acest domeniu divers și dinamic, inclusiv finanțe corporative, antreprenoriat, afaceri internaționale, leadership și management de proiect. Ceea ce înveți în clasă poate fi aplicat imediat în afacerea dvs. a doua zi. MBA nostru este, de asemenea, disponibil prin intermediul Tempo Learning ® de Walden, care vă permite să vă personalizați ritmul gradul și de a folosi experiența dvs. profesională înainte de a accelera progresul dumneavoastră.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Pregătiți-vă pentru a avansa in cariera si sa faca un impact mai mare în forța de muncă globală de astăzi. Câștiga un Master of Business Administration (MBA), cu o specia ... [+]

Pregătiți-vă pentru a avansa in cariera si sa faca un impact mai mare în forța de muncă globală de astăzi. Câștiga un Master of Business Administration (MBA), cu o specializare în Management de proiect prin Tempo Learning ™, bazat pe competențe opțiune de educație Walden University. În acest program online de auto-ritm, puteți:

să învețe în mod independent, abilități de conducere critice pe care le puteți aplica imediat. Exploreaza tendințele de afaceri și subiecte relevante pentru angajatori de astăzi și industrie. Stabiliți prețul prin setarea ritm mai rapid-ai învățat, cu atât mai puțin plătiți.

Bazate pe competențe program de MBA Walden este acreditat de către Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe (ACBSP), o asociație de acreditare specializată de conducere, care identifică și sprijină excelența în domeniul educației de afaceri.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Walden University

MS în conducerea justiției penale și conducerea executivă Pregătiți-vă să conducă schimbarea în organizația dvs. și să influențeze factorii de decizie din comunitatea dvs ... [+]

Pregătiți-vă să conduceți schimbări în organizația dvs. și să influențezi factorii de decizie din comunitatea dvs. Dacă sunteți un profesionist în domeniul dreptului sau al justiției penale, Walden University vă poate ajuta să câștigați cunoștințele și experiența pentru a vă pregăti pentru rolurile de conducere executive în justiția penală sau pentru a vă transforma într-o carieră în educație sau consultanță. Programul MS de Leadership și Management Executiv din Statele Unite ale Americii combină teoria comportamentală criminală cu studiile în domeniul serviciilor umane, al tehnologiei și al securității interne, pentru a vă ajuta să vă lărgi abilitățile manageriale.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Indiferent dacă sunteți doar la început, pregătirea pentru examenul dvs. CPA, sau interesați în promovarea carierei dvs. de contabilitate, programul Walden University MS ... [+]

Indiferent dacă sunteți doar la început, pregătirea pentru examenul dvs. CPA, sau interesați în promovarea carierei dvs. de contabilitate, programul Walden University MS în contabilitate vă poate ajuta să vă consolidați abilitățile în analiza și luarea deciziilor financiare. Proiectat pentru a vă ajuta să progresați în această profesie în rapidă schimbare, curriculumul provocator acoperă contabilitatea managerială, gestiunea financiară, subiectele actuale și problemele de contabilitate juridică și etică.

SpecializăriContabilitate pentru profesionistContabilitate cu accent pe CPAAuto-Proiectat

Walden University MS în contabilitate este acreditat de către ACBSP și au câștigat organizației de specialitate de contabilitate de acreditare.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Walden University

Învățați să creați cursuri eficiente bazate pe tehnologie și programe de instruire pentru o varietate de medii, inclusiv pentru învățământul superior; educația comunități ... [+]

Învățați să creați cursuri eficiente bazate pe tehnologie și programe de instruire pentru o varietate de medii, inclusiv pentru învățământul superior; educația comunității colegiale; dezvoltarea forței de muncă corporative și nonprofit; și educația medicală, militară și guvernamentală. Folosiți propriile tehnologii de învățare de vârf ale Walden pe măsură ce explorați teoria învățării, procesele de proiectare instructivă și strategiile eficiente pentru angajarea cursanților din secolul 21.

Puteți lucra la gradul dvs. cu o viteză potrivită pentru dvs.

Tradițional: Luați câte un curs la un moment dat. Advance prin programul în mod constant, în timp ce gestionarea altor angajamente.Fast Track: Luați două cursuri simultan. Focalizați mai mult timp asupra programului și finalizați-vă gradul mai devreme.... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Proiectat de educatori pentru educatori, programul Walden MS în Educație (MSEd) vă poate ajuta să dezvoltați cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a aju ... [+]

Proiectat de educatori pentru educatori, Walden's 100% on-line MS în educație (MSEd) program vă permite să dezvolte cunoștințele și aptitudinile de care aveți nevoie pentru a ajuta studenții reuși astăzi. Acest program explorează cele mai bune practici și cele mai recente cercetări în domeniul educației și vă oferă posibilitatea de a observa profesorii de master în sălile de clasă pentru a învăța tehnici dovedite pentru crearea unor medii de învățare eficiente.

Alegeți dintre specializările tradiționale online și MS accelerate în domeniul educației (MSEd). Proiectat pentru profesioniști de educație auto-motivată, specializările accelerată MSEd vă permit să completați diploma de master în cât mai puțin de 12 luni pentru taxe de până la 10.000 $. * Specializări... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Rămâneți în fruntea acestui domeniu în timp ce studiați cele mai recente teorii și explorați problemele din ce în ce mai sofisticate ale justiției penale. Obțineți o expu ... [+]

Rămâneți în fruntea acestui domeniu în timp ce studiați cele mai recente teorii și explorați problemele din ce în ce mai sofisticate ale justiției penale. Obțineți o expunere largă în domeniul justiției penale, inclusiv modul în care autoritățile de aplicare a legii, instanțele judecătorești și corecțiile funcționează și interacționează cu nivelurile locale, de stat și federale. În programul MS în justiție penală de la Walden University , puteți explora un curriculum unic care combină teoria comportamentală criminală cu tehnologia, securitatea națională și abilitățile de management pe care le puteți aplica imediat la locul de muncă sau pentru a vă ajuta să vă avansați cariera.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
March 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Aflați strategii pentru a deveni un lider mai eficient, care poate genera încredere, poate împuternici pe ceilalți și poate avea un impact pozitiv asupra viitorului organ ... [+]

Aflați strategii pentru a deveni un lider mai eficient, care poate genera încredere, poate împuternici pe ceilalți și poate avea un impact pozitiv asupra viitorului organizației dvs. Walden University MS în programul de Leadership oferă o abordare cuprinzătoare a conducerii, care vă pregătește pentru a răspunde provocărilor în evoluție în lumea dinamică a afacerilor și pentru a cultiva filosofia personală de conducere. Prin lecții din lumea reală, vă puteți consolida capacitățile de luare a deciziilor ca lider etic într-un mediu global.

Specializări (în plus față de programul general)Conducerea resurselor umaneDezvoltarea LideruluiAuto-Proiectat [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Advance cariera ta în afaceri, nonprofit, sau sectorul public, prin dezvoltarea în continuare abilitățile manageriale prin intermediul MS Walden University din programul ... [+]

Advance cariera ta în afaceri, nonprofit, sau sectorul public, prin dezvoltarea în continuare abilitățile manageriale prin intermediul MS Walden University din programul de management. Acest program vă pregătește să vă atingeți obiectivele profesionale oferindu-vă cunoștințele din lumea reală care vă pot ajuta să gestionați cu succes proiectele și să conduceți efectiv echipe. Învățați să integrați și să aliniați procesele și sistemele organizaționale, precum și să motivați angajații să întâlnească și să depășească provocările și obiectivele relevante pentru mediile de lucru dinamice de astăzi.

Specializări (în plus față de programul ge... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Aflaţi mai multe despre afaceri, leadership si abilitati de comunicare necesare pentru gestionarea echipelor şi diverse proiecte în timp ce ajuta organizaţia dumneavoastr ... [+]

Se estimează că cererea de profesionişti, care pot înţelege practicile şi principiile de management de proiect va avea o creştere dramatică în viitorul apropiat. Walden lui Master of Science program in Project Management poate invata de afaceri, de conducere şi abilităţile de comunicare necesare pentru gestionarea diverse echipe şi proiecte în timp ce ajuta organizaţia dumneavoastră şi atinge obiectivele strategice. Walden Universitatea a fost aprobat ca un furnizor de formare management de proiect de Project Management Institute (PMI). Fiind un PMI Registered Education Provider (REP), Walden University lui a fost de acord să respecte criteriile de asigurare a calităţii stabilite de PMI. Master în Management de proiect a fost conceput pentru a satisface nevoile critice ale angajatorilor în lumea modernă şi vă poate ajuta să câştige acreditările care sunt necesare pentru a avansa in cariera ta. Prin înscrierea în statele membre în programul de management de proiect va avea oportunitatea de a: • Concentraţi-vă asupra instrumentelor de management tradiţionale şi să le aplice pentru a proiectului partea conducerii tehnice. • Aflaţi mai multe despre managementul riscului la nivel de proiect, precum şi a înţelege cu privire la alinierea acesteia cu strategia de risc de organizare. • Gain abilităţi practice, teoretice şi analitice de a gestiona constructiv proiecte pe mai multe industrii şi domenii. • Folosiţi experienţa ta la distanţă-învăţare la locul de muncă şi de a creşte capacitatea de a gestiona proiecte de dincolo de graniţele disciplinare, organizaţionale şi geografice. ... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Explorați strategiile pentru a gestiona cu succes o organizație nonprofit în cadrul Walden University din Walden University în domeniul managementului nonprofit și al pro ... [+]

Explorați strategiile pentru a gestiona cu succes o organizație nonprofit în cadrul Walden University din Walden University în domeniul managementului nonprofit și al programului de conducere. De la strângerea de fonduri până la recrutarea voluntarilor, acest program abordează nevoile și preocupările organizațiilor non-profit contemporane. Extindeți-vă cunoștințele despre organizațiile nonprofit prin temele internaționale și conceptele incluse pe parcursul cursului dvs. și explorați abilitățile manageriale - inclusiv bugetarea - pe care organizațiile nonprofit se bazează pentru a-și îndeplini misiunile. Descoperiți cum puteți promova schimbarea socială pozitivă cu acest master de master online.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Dobândi competențe strategice, organizatorice, manageriale și analitice care motivează și conduce la locul de muncă de astăzi. ... [+]

Dobândi competențe strategice, organizatorice, manageriale și analitice care motivează și conduce la locul de muncă de astăzi. Fie că sunteți doar la început sau în căutarea de a avansa la un rol mai mare executiv, MS Walden University în Managementul Resurselor Umane vă oferă cunoștințe practice care vă pot ajuta să devină un profesionist mai eficient de resurse umane.

Dezvoltat de către experți în domeniu, acest program este pe deplin aliniat cu curriculum-ul recomandat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM) și oferă un program general și trei specializări carieră-concentrat pentru a completa obiectivele profesionale.

Specializări (În plus față de programul general)... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Puține profesii necesită profunzimea și lărgimea cunoștințelor, abilităților și abilităților managerilor de urgență, care ar putea fi chemați să colaboreze cu cei care au ... [+]

Puține profesii necesită profunzimea și lărgimea cunoștințelor, abilităților și abilităților managerilor de urgență, care ar putea fi chemați să colaboreze cu cei care au răspuns în primul rând, să influențeze politica publică sau să protejeze cartierele de dezastre. În programul Walden MS în Managementul Urgențelor, puteți obține competențe avansate de formare și conducere necesare pentru a conduce eforturile de intervenție în situații de urgență și pentru a dezvolta planuri de prevenire și răspuns în caz de catastrofe. Programul oferă o serie de specializări, precum și oportunitatea de a se pregăti pentru a obține certificate de la Institutul de Management de urgență al FEMA.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Doriți să câștige abilități de marketing digital și strategii în timp ce achiziționarea o înțelegere mai profundă a fundamentelor de marketing? ... [+]

Doriți să câștige abilități digitale de marketing și strategii în timp ce achiziționează o înțelegere mai profundă a fundamentelor de marketing? Ca un student în MS Walden în programul de marketing, va explora:

teme de marketing tradiționale și de ultimă oră, de la o diferentiere a brandului la strategia media digitale. Importanța înțelegerii clientului și relația de marketing în păstrarea clienților și rolurile de convingere si povestiri in curs de dezvoltare de conținut. Procesul de analiza a valorilor de marketing ca o modalitate de a informa luarea de decizii strategice.

În programul de studii de master acest de marketing on-line, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a sintetiza cunoștințele dumneavoastră prin elaborarea unui plan strategic de marketing pentru o afacere reală sau fictive. ... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Walden University Statele Unite ale Americii în programul de psihologie criminalistică vă pregătește să aplicați noi perspective puternice, abilități și perspective la o ... [+]

Walden University Statele Unite ale Americii în programul de psihologie criminalistică vă pregătește să aplicați noi perspective puternice, abilități și perspective la o varietate de roluri nonclinice în domenii cum ar fi criminalitatea cibernetică, analiza criminalistică și profilarea, terorismul și apărarea victimelor. Explorați factorii biologici, psihologici și sociali care influențează comportamentul criminal. Aplicați abordări și concepte psihologice în timp ce identificați infractorii, inclusiv minorii, într-o gamă largă de seturi medico-legale. Varietatea noastră de specializări vă poate oferi expertiza necesară pentru a face schimbări pozitive în cadrul sistemului juridic. Specializări... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

În Walden's online MS în Psihologia Dezvoltării, veți aplica teoria, cercetarea și practicile în domeniul psihologiei dezvoltării în lumea reală. ... [+]

În Walden's online MS în Psihologia Dezvoltării, veți aplica teoria, cercetarea și practicile în domeniul psihologiei dezvoltării în lumea reală. Explorând cursuri care se concentrează pe subiecte actuale cum ar fi impactul tehnologiei digitale asupra dezvoltării umane și problemele critice cu care se confruntă populațiile precum comunitatea LGBTQ și refugiații, veți întări înțelegerea interacțiunii dintre sănătatea cognitivă, fizică, emoțională, socială , și aspectele culturale ale dezvoltării pentru a ajuta pe ceilalți să depășească provocările critice. De asemenea, puteți alege dintre șase specializări pentru a vă adapta studiile la obiectivele de carieră.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Walden University din programul de Psihologie vă permite să examinați aspectele sociale, culturale și cognitive ale comportamentului uman și vă oferă o înțelegere fundame ... [+]

Programul MS în Psihologie al Walden University vă permite să examinați aspectele sociale, culturale și cognitive ale comportamentului uman, oferindu-vă o înțelegere fundamentală a principiilor psihologiei și ajutându-vă să vă pregătiți pentru a rezolva problemele din lumea reală într-o gamă largă de setări. Obțineți o mai bună înțelegere a perspectivelor multiculturale ale psihologiei și alegeți dintr-o gamă de specializări care să se potrivească intereselor și obiectivelor dvs. individuale.

SpecializăriPsihologie aplicatăPsihologie educaționalăPsihologie generalaPsihologia sănătățiiDezvoltarea și coaching-ul de leadershipPsihologie socialaNotă privind Licențierea... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Pregătiți-vă pentru a intra în domeniul de creștere rapidă a psihologiei industriale și organizaționale (IO), ca practicant IO, consultant, formator corporativ sau manage ... [+]

Pregătiți-vă pentru a intra în domeniul de creștere rapidă a psihologiei industriale și organizaționale (IO), ca practicant IO, consultant, formator corporativ sau manager de resurse umane în programul MS Walden în domeniul psihologiei industriale și organizaționale. Concentrându-vă pe aplicarea practică la locul de muncă, veți explora subiecte cum ar fi dinamica grupului, conducerea, managementul performanței și instruirea angajaților, pe măsură ce obțineți abilitățile necesare pentru a construi organizații mai productive și mai eficiente.

SpecializăriPsihologie consultantaPractică generalăManagementul resurselor umaneAfaceri internationaleDezvoltarea și coaching-ul de leadershipNotă privind Licențierea... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Mai mult, angajamentul dumneavoastră față de schimbarea socială cu MS în domeniul serviciilor umane și sociale de la Walden. Printr-un curriculum online concentrat, studi ... [+]

Mai mult, angajamentul dumneavoastră față de schimbarea socială cu MS în domeniul serviciilor umane și sociale de la Walden. Printr-un curriculum online concentrat, studii de caz și simulări interactive și o abordare interprofesională, vă puteți pregăti pentru a răspunde nevoilor indivizilor, comunităților și organizațiilor într-un context global. Conceptele și teoriile sunt aduse la viață prin folosirea unor studii de caz animate și a unei comunități simulate. Veți investiga problemele caracteristice suportului pentru serviciile umane și sociale, accesând o serie de organizații pentru a înțelege strategiile și soluțiile posibile.

Cu o gamă de specializări de a alege, puteți să vă concentrați studiile asupra intereselor și obiectivelor dvs. și să dezvoltați abilitățile de a excela în domeniul dvs.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Dezvoltați expertiza pentru a ajuta copiii să prospere cu programul SM Walden în programele de studii timpurii. Îmbunătățiți înțelegerea etapelor dezvoltării copilului, e ... [+]

Dezvoltați expertiza pentru a ajuta copiii să prospere cu programul SM Walden în programele de studii timpurii. Îmbunătățiți înțelegerea etapelor dezvoltării copilului, explorați cele mai recente tendințe și teorii în copilăria timpurie și obțineți abilitățile practice necesare pentru a crea medii în care copiii învață și cresc. Alegeți dintre specializări care vă pot pregăti să lucrați ca administrator în programele sau centrele de îngrijire a copiilor, să influențezi politica publică, să-i înveți pe colegii de educație timpurie sau să educați mai eficient populațiile diverse.

SpecializăriAdministrație, Management și LeadershipPolitica publică de primăvară și advocacyPredarea adulților în domeniul copilariei timpuriiPredarea și diversitatea în educația timpurie a copiilor... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Obțineți abilitățile necesare pentru a vă pregăti pentru rolul de lider în mediile de învățare pentru toți copiii. ... [+]

Obțineți abilitățile necesare pentru a vă pregăti pentru rolul de lider în mediile de învățare pentru toți copiii. Câștigați un SM în studiile timpurii ale copiilor, cu o specializare în administrație, management și leadership prin Tempo Learning® de Walden, opțiunea de educație personalizată, bazată pe competențe. Prin intermediul acestui program online, fără licență, puteți:

Îmbunătățiți înțelegerea dezvoltării și învățării copilului.Extindeți-vă cunoștințele despre programe și servicii eficiente.Îmbunătățiți capacitatea dvs. de a conecta problemele de echitate și incluziune la modul în care elevii învață și să crească.Explorați problemele din lumea reală pentru a obține abilități practice și competențe practice.... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

De la programare și crearea de rețele de cursuri de bază pentru formare avansată în mare a cererii specializări IT, MS Walden în Information Technology Programul este con ... [+]

De la programare și crearea de rețele de cursuri de bază pentru formare avansată în mare a cererii specializări IT, MS Walden în Information Technology Programul este conceput pentru a vă ajuta să introduceți avans în câmpul cu creștere rapidă IT. Un lider în domeniul educației on-line, Walden oferă aspiranti profesioniști cu experiență IT posibilitatea de a învăța într-un mediu de stat-of-the-art laboratoare virtuale oferind virtuale și tehnologia MobileLearn® exclusiv Walden.

Formatul de construire a carierei Acest program vă permite să câștige certificatul Licențiat în Information Systems după finalizarea primelor patru cursuri de * și apoi urmeze studii avansate într-una dintre aceste specializări în cerere:... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Proiectat pentru cei care doresc să urmeze o gamă largă de cariere în instituțiile de învățământ superior, de la facultate și posturi de personal la principalele locuri d ... [+]

Proiectat pentru cei care doresc să urmeze o gamă largă de cariere în instituțiile de învățământ superior, de la facultate și posturi de personal la principalele locuri de muncă administrative, programul Walden MS în învățământul superior se concentrează pe promovarea succesului organizațional și al studenților. Obțineți o înțelegere a culturilor de afaceri, de guvernare și organizaționale în învățământul superior. Explorați cele mai bune practici pentru a crea medii de învățare orientate spre elev. Alegeți dintr-o gamă de specializări concepute pentru a vă satisface nevoile și interesele individuale.

Puteți lucra la gradul dvs. cu o viteză potrivită pentru dvs.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Deschideți ușa la noi oportunități de carieră noi cu un MS online în comunicare de la Walden University . ... [+]

Deschideți ușa la noi oportunități de carieră noi cu un MS online în comunicare de la Walden University . Explorați cele mai recente practici și teorii de comunicare; să stăpânească arta mesageriei convingătoare; și să învețe să dezvolte, să execute și să măsoare planuri de comunicare eficiente folosind mediile tradiționale și digitale. Acest program include, de asemenea, un certificat profesional încorporat, pe care sunteți eligibil pentru înainte de a obține diploma.

[-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Walden University

Pregătiți-vă pentru poziții de lider în sistemele informatice de vârf și în pozițiile de conducere ale tehnologiei în întreaga gamă de setări corporative, guvernamentale, ... [+]

Pregătiți-vă pentru poziții de lider în sistemele informatice de vârf și în pozițiile de conducere ale tehnologiei în întreaga gamă de setări corporative, guvernamentale, educaționale și nonprofit. Combinând cursuri de management și cursuri avansate de informatică, programul Walden Master of Management Systems Management (MISM) vă pregătește să:

Evaluați, proiectați și gestionați sistemele informatice critice pentru afacerile de astăzi.Realizați echipe inter-funcționale și inițiative IT pentru a îndeplini obiectivele organizaționale cheie.Advance în poziții de conducere.

Proiectat pentru a vă construi cariera IT rapid și la prețuri accesibile, acest program vă permite, de asemenea, să obțineți un certificat de licență în sisteme informatice după terminarea primelor patru cursuri. *... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Explorați strategiile de creare și implementare a programelor și proiectelor care promovează schimbarea socială pozitivă prin programul de Master of Administration (MPA) ... [+]

Explorați strategiile de creare și implementare a programelor și proiectelor care promovează schimbarea socială pozitivă prin programul de Master of Administration (MPA) al Walden University . Gestionați-vă gestiunea și aptitudinile organizatorice în timp ce studiați modul în care administrarea politicii poate afecta pozitiv populațiile defavorizate. Examinați cercetarea actuală în domeniu, pe măsură ce vă poziționați pentru a promova colaborarea între agențiile și departamente.

Specializări (în plus față de programul general)

Justiție penalăGestionarea situațiilor de urgențăLeadership globalPolitica în domeniul sănătățiiPolitica de securitat... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Programul Master of Public Policy (MPP) al Walden University vă poate ajuta să vă pregătiți pentru a aduce schimbări sociale printr-o politică publică eficientă. ... [+]

Programul Master of Public Policy (MPP) al Walden University vă poate ajuta să vă pregătiți pentru a aduce schimbări sociale printr-o politică publică eficientă. Explorați modalități de evaluare, implementare și creare a unei schimbări eficiente a politicilor în sectoarele privat și public. Acest program oferă o varietate de specializări, astfel încât să puteți alinia cursuri cu obiectivele dvs. profesionale. Pregătiți-vă pentru o carieră într-o agenție guvernamentală locală, de stat sau federală sau într-o entitate nonprofit sau corporativă.

Specializări (în plus față de programul general)

Justiție penalăGestionarea situațiilor de urgenț... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Walden University

Ia-ți cariera mai departe, mai repede, cu programele de educație online (EdS) ale Walden University . Aceste programe EdS te pregătesc să-ți urmezi noi roluri de conducer ... [+]

Ia-ți cariera mai departe, mai repede, câștigând o diplomă de educație specializată (EdS) online de la Walden University . Programele noastre EdS vă pot pregăti pentru a vă exercita noi roluri de conducere, în timp ce stabiliți baza pentru a urma un doctorat dacă alegeți acest lucru.

Alăturați-vă la mai mult de 100 de profesori de stat din anul care au ales Walden University pentru a obține gradul lor de educație. Cu învățare continuă Walden Pathway , studenții în cele mai multe dintre noastre de doctorat în Educație, Doctor în Educație (EDD) și programe de Specializare în Educație (EdS) iau multe din aceleași cursuri inițiale. Puteți începe într-unul din programele post-master sau doctorale în educație și puteți trece la un alt program de studii, care vă economisește timp și bani.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
39 - 96 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education