Winthrop University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Winthrop este o universitate publică, cuprinzătoare, care se angajează să fie printre cele mai bune instituții de acest fel din națiune. Când luați în considerare Winthrop, veți găsi un curriculum riguros și o facultate cu experiență, dedicată în întregime valorilor serviciului, excelenței, diversității și creării unei comunități puternice pentru studenți.

Printr-o experiență educațională care îmbină programele profesionale, conștientizarea globală și implicarea civică, Winthrop vă va ajuta să dezvoltați cunoștințele, abilitățile și valorile care vă vor îmbogăți viața pentru totdeauna și vă vor pregăti pentru ceea ce vi se păstrează viitorul.

Repere școlare

 • Acreditată la nivel regional de către Comisia pentru Colegiile Asociației Sudice a Colegiilor și Școlilor pentru acordarea diplomelor de bacalaureat, master și de specialitate.
 • Fondată în 1886.
 • Ofera atat campusul cu sediul
 • Frumos campus lângă Charlotte în Rock Hill, Carolina de Sud, cu arhitectură neo-georgiană înscrisă în Registrul Național al Locurilor Istorice .
 • Concentrat pe comunitate și foarte apreciat pentru contribuțiile sale la binele public.

Clasament și recunoaștere

 • Pe locul 8 printre universitățile publice din sud și pe locul 19 cel mai bun colegiu pentru veterani de US News
 • Clasat pe locul 74 din 673 de instituții pentru contribuția sa la binele public de Washington Monthly
 • Clasat printre „Cele mai bune din sud-est” de The Princeton Review

Populația studenților

 • Înscriere absolventă: 1.018 (pe baza datelor din toamna anului 2016)
 • Inscriere la licenta: 5.091
 • Raport masculin / feminin: 30% / 70%
 • Diversitate: 37,5% minorități americane
 • Raport student / facultate: 14 la 1

Acreditare

Universitatea Winthrop este acreditată regional de către Comisia pentru Colegiile Asociației Sudice a Colegiilor și Școlilor pentru a acorda diplome de bacalaureat, master și specializare. În plus, multe programe individuale de la Winthrop dețin aprobarea de specialitate din partea acreditorilor din industrie.

Ajutor financiar

Studenții absolvenți pot fi eligibili pentru împrumuturi federale. Pentru a aplica, elevii trebuie să depună un FAFSA folosind codul școlii Winthrop din 003456.

Misiune

Universitatea Winthrop oferă programe de educație profesională profesională continuă, absolventă și provocatoare, de calibru național, într-un context dedicat serviciului public națiunii și statului din Carolina de Sud. Angajamentul de mult timp al lui Winthrop de a fi printre cele mai bune instituții de acest fel din țară ghidează continuu misiunea universității.

Bazându-se pe originile sale din secolul al XIX-lea ca un colegiu distinctiv pentru femei, Universitatea Winthrop din secolul XXI atinge statura națională ca o instituție competitivă și distinctivă, co-educativă, publică, rezidențială, orientată spre valori. Valorile serviciului, excelența, diversitatea, comunitatea și conducerea oferă fundamentul dezvoltării continue a lui Winthrop și modelează succesul continuu al lui Winthrop.

Winthrop înscrie un corp de studenți orientat spre realizare, divers și cultural responsabil, recrutând studenți a căror prezență adaugă diversitate și îmbogățire. Winthrop se mândrește cu faptul că este o instituție de alegere pentru grupuri, în mod tradițional, subreprezentate pe mai multe campusuri universitare.

Locații

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră