Widener University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegi Universitatea Widener?

La Widener University, cultivăm cu mândrie medii de învățare provocatoare și diversificate din punct de vedere cultural, în care primii universitari, conducerea și serviciile primează. Curricula noastră este legată de problemele sociale și îi provoacă pe studenți să-și asume responsabilitatea socială pentru rolul lor în societatea globală de astăzi.

Fondată în 1821 în Chester, Pennsylvania, Widener este recunoscută la nivel național pentru angajamentul nostru față de implicarea civică, serviciul și responsabilitatea socială. Universitatea a fost inclusă pe rolul de onoare al serviciului comunitar de învățământ superior al președintelui american, cu distincție în fiecare an de la înființarea sa în 2006.

Scopul nostru este să dezvoltăm lideri adevărați care inspiră schimbări pozitive în întreaga noastră comunitate.

Când absolviți o diplomă online de la Widener, sunteți pe deplin pregătiți cu experiența profesională, cunoștințe și conducere pentru a vă avansa cariera și a conduce în domeniul dvs.

Oferim următoarele grade online în formatul nostru flexibil, inovator:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Social Work (MSW)
  • Asistent medical înregistrat-licențiat în asistență medicală (RN-BSN)

Indiferent de program sau profesie, o educație Widener subliniază învățarea practică în clase mici, proiecte semnificative de învățare a serviciilor și experiență relevantă la locul de muncă.

Ajutor financiar la Universitatea Widener

Ajutor financiar, inclusiv împrumuturi federale și subvenții, este disponibil pentru studenții Widener University Online pentru a ajuta la plata cheltuielilor de educație. Aranjamentele de rambursare a școlilor de angajare pot fi, de asemenea, efectuate pentru studenții calificați, cu documentația angajatorului.

Puteți solicita ajutor financiar cu cererea gratuită de ajutor federal pentru studenți (FAFSA). Codul Universității Widener este 003313.

Locații

Chester

Address
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră