Western National University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Toți studenții care aplică până la 27 august 2018 sunt eligibili pentru o bursă de până la 50% din taxă. *** Bursa bazată pe merit ***

Misiunea Western National University (WNU) este de a oferi programe educaționale de calitate pentru ca absolvenții noștri să poată funcționa eficient într-un mediu de afaceri global și să răspundă provocărilor lumii de azi. Proiectat pentru studenții adulți, programele universității încearcă să permită avansarea în educație a studenților care lucrează printr-un program convenabil, subiecte relevante de învățare, instructori calificați și un mediu pozitiv de învățare.

Scopul Western National University este de a dezvolta persoane bine informate și calificate care se angajează în urmărirea adevărului intelectual și care doresc să-și promoveze perspectivele de carieră și să le insufle dezvoltarea personală și intelectuală. Universitatea își propune să dezvolte în studenții săi capacitatea de a gândi în mod independent, de a accepta responsabilitatea, de a evalua ideile și de a critica opiniile pentru a atinge maturitatea intelectuală așteptată în rândul cetățenilor educați.

Aprobat să funcționeze de către Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE), Western National University este o instituție privată care este dedicată și condusă de aceste valori fundamentale care ghidează deciziile sale:

  1. Așteptări mari pentru învățarea și succesul studenților;
  2. Descoperire prin cercetare, bursă și activitate creativă;
  3. Îngrijirea echității, diversității și incluziunii care promovează respectul, sprijinul și abilitarea
  4. Sustenabilitate socială, ecologică și economică;
  5. Relații puternice, reciproce și interdependente între universitate și comunitate;
  6. Un spirit antreprenorial, inovator și neconvențional.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea DBA » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și: