Citește Descrierea Oficială

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ESTE ONLINE PENTRU ME?

Cu clasele online de la Western Iowa Tech, elevii pot alege dintre sute de oferte de curs. Puteți obține, în unele cazuri, credite colegiale sau chiar unele grade întregi. Tot ce aveți nevoie este un computer și acces la internet ... doar conectați-vă și urmați instrucțiunile. Suportul tehnic este disponibil 24/7. Elevii pot întreba întrebările instructorului, pot lua teste, pot accesa notele și pot participa la discuții ... toate online, oriunde.

Cum știu dacă învățarea online este pentru mine?

Cursurile online sunt o modalitate convenabilă de a vă atinge obiectivele educaționale; cu toate acestea, acestea NU sunt auto-paced și au termene regulate pentru teme și teste, la fel ca în sala de clasă. Aveți flexibilitate în lucrul la temă și "timp de clasă" în programul dvs. ocupat, dar sarcini, lucrări, chestionare, examene și așa va trebui să se facă în programul de curs, astfel încât nimeni nu se lasă în urmă. Dacă nu sunteți sigur dacă învățarea online este pentru dvs., încercați să luați un curs de orientare.

Veți avea potențiali colegi din toată țara și vor avea deseori perspective diferite asupra lucrurilor. Arătați respect în clasă online și tratați-i pe alții cum doriți să fiți tratați.

Acordați o atenție deosebită tipului de clasă la care vă înscrieți, deoarece există mai multe soiuri.

Cursurile cu durata totală de 16 săptămâni se desfășoară pe parcursul întregului semestru și sunt puțin mai relaxate decât un curs de opt săptămâni.

Cursurile cu durata completă de 8 săptămâni compactează întreaga perioadă de 16 săptămâni de materiale și de învățare în opt săptămâni. După cum vă puteți imagina, aceasta este mai rapidă și necesită mai multă disciplină decât un curs de 16 săptămâni. Beneficiul este să îl faci mai repede, astfel încât să poți lua două clase de opt săptămâni pe semestru.

Complet-on-line cursuri de 12 săptămâni pot fi luate în semestrele de toamnă și de primăvară și sunt un compromis frumos între 16 și 8 săptămâni.

Cursurile hibride combină on-line cu experiența în clasă pentru a face clasa să fie mai flexibilă, dar totuși oferă orelor de clasă anumite cursuri care ar putea necesita o eficiență maximă.112440_witcc3images.JPG

Această școală oferă și:

Cursuri

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Vă invităm să experimentați programul nostru online în dezvoltarea jocurilor video. Programul dezvoltă abilități în modelare, textură, scripting de bază, cunoștințe artis ... [+]

Vă invităm să experimentați programul nostru online în dezvoltarea jocurilor video. Programul dezvoltă abilități în modelare, textură, scripting de bază, cunoștințe artistice și joc video. Aceste abilități vă vor ajuta, de asemenea, să creați active de joc video și să le includeți într-un motor de joc. Accentul se pune pe asigurarea învățării îmbunătățite prin predarea unor concepte tehnice complexe într-un mod ușor de înțeles. Programele bazate pe proiect sunt utilizate pentru a dezvolta un portofoliu profesional utilizat atunci când se aplică pentru o carieră în industrie.

Vizionați acest videoclip pentru a vă prezenta un proiect final student produs în program! Veți crea un portofoliu de lucrări pe care să-l utilizați atunci când aplicați pentru locuri de muncă.... [-]

Statele Unite ale Americii Sioux City
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
1 - 2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză