Wake Forest University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1834, Wake Forest este o universitate colectivă privată, coeducatională, cu sediul în Winston-Salem, Carolina de Nord. Una dintre cele mai importante instituții de acest fel, Wake Forest îmbină intimitatea unui colegiu de arte liberale cu vitalitatea academică a unei universități de cercetare. În inima Wake Forest este idealul profesorului-școlare. Profesorii se angajează să învețe personalizat și să dezvolte individual elevii lor. Ghidat de motto-ul nostru Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest este dedicat unei educații informate etic, într-un climat care valorizează creșterea personală, interacțiunea comunității și onoarea individuală.


La Școala de Afaceri, misiunea noastră este de a modela întreaga persoană. Ajutăm întreprinderile să creeze o lume mai bună prin dezvoltarea unor lideri pasionați și etici de afaceri, care să obțină rezultate cu integritate și leadership de gândire, care sunt vizibile și influențează pozitiv practica afacerilor. Invităm studenții care cred că realizarea este definită de munca grea, de colaborare și de caracter pentru a ne alătura noastră în a face un impact pozitiv și de durată asupra profesiei nobile de afaceri. Ca rezultat al angajamentului nostru, Wake Forest School of Business a fost plasat în mod consecvent printre cele mai bune din lume de către organizațiile importante. Atenția noastră față de competență și caracter conduce la rezultate dovedite pentru absolvenții care se bucură de prestigiul de a finaliza rigorile programelor noastre de top și avantajele pe tot parcursul vieții ale unei rețele robuste de absolvenți. Absolvenții noștri obțin succese personale în timp ce se dedică unor cauze mai mari. Filosofiile de bază puternice ale programelor noastre de afaceri produc lideri de principii care exercită influență cu mult dincolo de campus și lumea corporativă.


La Wake Forest, credem că întreprinderile bine conduse pot și ar trebui să facă din lume un loc mai bun, creând în același timp o valoare susținută. Ca o echipă de cadre didactice și membri ai personalului, ne angajăm să ajutăm întreprinderile să atingă acest obiectiv nobil în tot ceea ce facem. Prin activitatea noastră de predare, bursă, muncă administrativă și de serviciu și angajamentul nostru față de idealurile Universității Wake Forest, dezvoltăm și susținem profesioniștii de business principali care conduc în mod eficient prin luarea deciziilor de cea mai înaltă calitate despre oamenii, produsele, serviciile, organizațiile, și contribuții la societatea noastră. Dezvoltăm lideri de afaceri pasionați, etici, care sunt capabili să obțină rezultate cu integritate printr-o combinație dinamică de conducere a gândirii, pregătire academică riguroasă și legătura de neegalat cu piața.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master of Science în Business Analytics Online Program (MSBA)

Online Cu jumătate de normă 24 luni September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Master of Science în Business Analytics grad (MSBA) la Universitatea Wake Forest School of Business, conceput pentru a dezvolta liderii de mâine, este acum oferit on-line pentru profesionisti de lucru. Proiectat pentru studenții profesioniști cu doi sau mai mulți ani de experiență profesională postuniversitară, programul curricular al programului MSBA livrat online va pregăti studenții pentru a identifica provocările de afaceri care pot fi rezolvate prin utilizarea datelor, folosirea datelor pentru a găsi soluții la provocările de afaceri, și să influențeze organizațiile lor prin a spune povestea despre modul în care analiza înțeleaptă va rezolva provocările. [+]

Master of Science în Business Analytics grad (MSBA) la Universitatea Wake Forest School of Business, conceput pentru a dezvolta liderii de mâine, este acum oferit on-line pentru profesionisti de lucru.

Oportunitățile de analiză a afacerilor sunt numeroase, în condițiile în care organizațiile majore adoptă strategii orientate spre date, orientate spre tehnologie, în aproape fiecare domeniu. În programul MSBA, veți învăța metodologii avansate pentru a aplica analizele la provocările de afaceri dintr-o serie de funcții în întreaga organizație.

Proiectat pentru studenții profesioniști cu doi sau mai mulți ani de experiență profesională postuniversitară, programul curricular al programului MSBA livrat online va pregăti studenții pentru a identifica provocările de afaceri care pot fi rezolvate prin utilizarea datelor, folosirea datelor pentru a găsi soluții la provocările de afaceri, și să influențeze organizațiile lor prin a spune povestea despre modul în care analiza înțeleaptă va rezolva provocările.... [-]