Citește Descrierea Oficială

Faceți clic aici pentru a vă abona - numai USD 19.95 pe lună

Aflați mai multe design vestimentar on-line de la profesioniști - cea mai mare bibliotecă de design vestimentar on-line din lume

 • Primul design vestimentar și video de afaceri biblioteca on-line
 • Lecția predate de profesori de colegiu de moda & profesioniștii din industrie
 • Abonamentele includ acces nelimitat la toate videoclipurile de moda

LECȚII video de înaltă calitate

Universitatea din biblioteca de moda conține sute de lecții care demonstrează fiecare aspect al afacerii de moda si design vestimentar, de exemplu, draperii, model de luare, moda arta, dezvoltarea de produse, CAD, de cusut, de afaceri de moda, tricoturi, prelegeri și multe altele.

Lecțiile noastre sunt organizate de incepator, mediu si avansat pentru ambele educa elevii care încep de modă precum și cu experiență, designeri de moda profesionale si canalele de scurgere pentru casa care doresc să se extindă abilitățile lor.

Predate de PROFESIONISTI

Lecțiile noastre sunt predate exclusiv de către profesori de colegiu de modă și profesioniștii din industria modei.

O VALOARE GRAV BUN

Universitatea de moda functioneaza pe baza unui abonament. O singură taxă fixă ​​vă permite să accesați toate lecțiile noastre, sute de ele, pentru doar câțiva cenți pe zi. Niciodată nu vei găsi atât de multe, lecții de moda de înaltă calitate, la o valoare mai bună ... oriunde.

Depunem o mulțime de efort în a face lecțiile ușor de urmărit,

lecții noastre video explica cum se face totul singur, pas cu pas.

Unele dintre videoclipurile noastre sunt scurte, de exemplu, la 10 minute sau atât de mult timp. Dar cele mai multe sunt mai lungi, adică o medie de lungă de 30-40 de minute, cu unele care sunt bine de o oră de lungă.

Si instrumente

Fiecare dintre-Cum de a noastră lecții vine cu o listă a bunurilor și instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea proiect prezentat lecția lui.

Dacă nu aveți unele sau toate materialele pe care va trebui să completeze o anumită lecție, pur și simplu faceți clic pe acel instrument pe pagina de redare video lecția lui, sau du-te la Tools Design vestimentar în fila noastră "Resurse" meniu. Din oricare loc, puteți cumpăra instrumentele și consumabilele de care aveți nevoie imediat, direct de pe site-ul nostru!

DEMONSTRAȚII CLAR VISIBLE si usor de inteles

Lecțiile noastre sunt produse profesional într-un studio mare, bine luminat folosind cameramani și tehnicieni profesionale de sunet de înaltă calitate de operare aparat de fotografiat, de iluminat și echipamente de înregistrare.

Toate lecțiile noastre sunt predate din perspectiva designerului, și anume în căutarea în jos, la locul de muncă așa cum ați atunci când creați ceva, voi. Aceasta este o modalitate mult mai bună de a învăța decât vizionarea o demonstrație în fața ta, în cazul în care puteți vedea numai ceea ce profesorul este de a face dintr-o înapoi sau "a lovit ușor" în perspectivă.

CE AUZI PROFESORII NOASTRE SUNT Spunând CLAR

Toate lecțiile noastre sunt produse cu o pistă de voiceover separat programată să corespundă exact acțiunilor unui profesor pe ecran. Poti sa auzi mereu și să înțeleagă fiecare pas într-o lecție la Universitatea de moda. Nu mult timp, plictisitor pauze. Nu există greșeli. Nu există do-overs.

Mulți "EXTRAS" UTILE

Multe dintre lecțiile noastre includ grafică utile și fișiere care pot fi descărcate pentru a vă ajuta să înțelegeți conceptele cheie, fac calcule complicate sau personaliza proiectul pentru diferite modele de dimensiuni.

Participai PREZENT A FASHION SCOALA?

Suntem un mare susținător al școlilor de moda. Mulți dintre abonații noștri folosesc biblioteca noastră lecție video și alte resurse pentru a le ajuta să găsească și să aplice la o scoala de moda bun. În conformitate cu meniul nostru de resurse, noi oferim o listă extinsă a celor mai bune scoli de moda din lume, împreună cu link-uri către site-urile lor.

Are școala ta de moda aboneaza-te deja la Universitatea de moda? Dacă da, atunci noroc tu! Vei primi toate resursele noastre pentru drum liber! Acest lucru va ajuta să obțineți cele mai multe din educatia ta. Dacă nu, întrebați bibliotecar școală pentru a obține un abonament pentru întreg școala dumneavoastră.

Cum te putem ajuta la școală

Dacă v-ați ratat vreodată o clasă cheie, atunci știi că este imposibil de a reconstrui demonstrația ați pierdut acea zi. Sigur, puteți împrumuta note un alt student. Dar cuvintele pur și simplu nu se poate descrie mișcări fizice un profesor cu experienta lui. Dar, Universitatea de moda poate ajuta cu adevărat! Sunt șanse, avem o lecție care vine destul de aproape de ceea ce profesorul tău a demonstrat. Dar, spre deosebire de o demonstrație în clasă, puteți re-juca Demonstrația peste si peste din nou, până când nu-l înțelegi pe deplin. Acest lucru poate fi diferența dintre a primi un A sau C, atunci când se termină termenul.

Mai multe mii de elevi din cele mai bune școli de modă din lume au privit lecțiile noastre să completeze educația lor formală de modă și pentru a le ajuta să asul temele și proiectele speciale.

ÎNCERCĂRI ȘI GRADE

Universitatea din Moda nu face să luați examene sau teste. Noi nu acorde titluri oficiale. Ne concentrăm toată energia noastră cu privire la crearea de lecții de modă și resurse utile.

Sincer, noi credem că cel mai bun mod de a învăța design vestimentar este de la un profesor competent la o școală sau un designer profesionist, care pot demonstra abilități importante chiar în fața ta și, poate cel mai important, să răspundă la mai multe întrebări, chiar la fața locului.

Dar, în cazul în care nu vă puteți permite o educație formală de modă sau dacă pur și simplu nu poate călători fizic departe de casă pentru a participa la o scoala de moda, suntem, mâinile în jos, cea mai buna alternativa, atât în ​​ceea ce privește calitatea educației noastre și costurile noastre de abonament foarte, foarte accesibil!

REZUMATUL BENEFICII

 • bibliotecă vastă de sute de lectii video de design de moda
 • Lecții predate numai de către designeri de moda profesionale
 • Aflați mai orice ora din zi sau noapte, pe computere, telefoane inteligente sau tablete
 • transcrieri lecție scrise care consolidează învățarea
 • Obține răspunsuri la întrebările
 • Listă de instrumente și materiale pentru fiecare lecție și o modalitate imediată de a le achiziționa
 • Creați o dovadă vizibilă a abilităților dumneavoastră pentru angajatori și colegii de moda
 • cursuri de moda, interviuri, excursii companie și muzeu și mai mult
 • Moda Dicționarul terminologie, cărți recomandate, reviste și bloguri
 • te învață ce trebuie să știți pentru a obține un loc de muncă, pentru a primi acceptat de o scoala de moda sau chiar pentru a începe propria afacere de design de moda!

A COSTAT

Abonamentul nostru anual costă numai 189 USD pe an. În schimb, vei avea acces nelimitat la toate resursele noastre și lecții video. Tot! Uită-te în jurul valorii de pe web. Cele mai multe alte cursuri on-line costa multe sute, dacă nu mii de dolari pentru doar o singură clasă!

Va oferim, de asemenea, o rată de abonament lunar recurente de US $ 19.95 pe lună.

ISTORIE

Universitatea din moda a fost fondat și dezvoltat de Francesca Sterlacci, un New York, designer de moda, educator și autor.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

University of Fashion - Online Fashion Design School

De afaceri de moda combină gândirea creativă cu abilități analitice. Lecțiile noastre de afaceri includ clipuri video direcționate către cumpărători cu amănuntul, merchan ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Desen nostru de moda on-line, de redare și lecții de ilustrație video vor ajuta să-ți dai seama desene pe hârtie și de a face un artist din tine! Fiind capabil de a comun ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Lecțiile noastre de proiectare asistată de calculator (CAD) au fost create cu designerul de modă, comerciantul de modă și dezvoltatorul de produse / designerul tehnic în ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, la cerere, acces la toate numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament. UoF lecțiile sunt predate exclusiv de către profesorii de școală de modă și profesioniști din industrie, niciodată de către amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să", predate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. Universitatea de modă oferă lecții în toate disciplinele majore de modă: draping, modelarea, modelarea cadrelor CAD, accesorii, cusut, arta modă, tricotaje, afaceri, dezvoltare de produse, prelegeri, artă modă CAD, articole pentru copii și multe altele. Cele mai multe școli percep o taxă mare de școlarizare pentru a preda un subiect de modă unic într-o disciplină specială de modă, cum ar fi coaserea sau modelarea. La Universitatea de modă, veți plăti mult mai puțin pentru a accesa fiecare subiect de modă în fiecare disciplină!... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Childrenswear cuprinde toate produsele de îmbrăcăminte pentru copii, de la sugari la "tweens". Childrenswear se întâlnește, de obicei, o gamă largă de utilizări, de la jo ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Cusut este una dintre disciplinele cele mai critice în design vestimentar. Noastre lectii video de cusut acoperă totul, de la a învăța cum să fir o mașină de cusut pentru ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Indiferent dacă sunteți interesat să vă proiectați propria colecție sau să lucrați pentru o companie, lecțiile noastre de dezvoltare a produsului vă vor învăța cum să ges ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Draping este arta de a manipula tesatura direct pe formularul de rochie în trei dimensiuni. Este cel mai creativ mod de un designer de a transforma ideile de design în re ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

Lasa experții noștri vă învață despre industria modei. Afla cum designeri celebri au început dinastiile lor de moda. Aflați mai multe despre comerțul cu amănuntul, brandi ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Fashion - Online Fashion Design School

tutoriale noastre de lecție tricot includ cut & coase knits precum arta de mână-tricotat. ... [+]

Care este Universitatea de modă?

Universitatea de modă funcționează foarte diferit de cele mai multe școli de design de modă. Nu percepem o taxă de școlarizare separată pentru fiecare clasă pe care o luați. În schimb, vă oferim 24/7, acces la cerere toate Din numeroasele noastre sute de lecții video de lungă durată pentru o taxă redusă anuală de abonament.

Lecțiile lui UoF sunt predate exclusiv de profesorii de școli de modă și de profesioniștii din industrie, niciodată de amatori. Veți vedea exact aceleași prelegeri și demonstrații "cum să" învățate de cele mai bune școli de modă, dar fără ore rigide de clasă în locații incomode. În schimb, decideți ce, când și unde doriți să învățați. ... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US