University of Fashion - Online Fashion Design School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre abonarea la Universitatea de modă

Aflați designul vestimentar online de la profesioniști
 • Prima și cea mai mare bibliotecă online de design și modă online de afaceri din lume
 • Lecția predată de profesorii colegiului de modă
 • Abonați-vă și bucurați-vă de acces nelimitat la peste 500 de lecții video care predau toate fațetele designului vestimentar
 • Accesați site-ul web al Universității de Moda de la UniversityofFashion.com pentru a parcurge previzualizările disponibile pentru toate lecțiile și pentru a vedea numeroasele funcții speciale de pe site
Cum functioneaza

Lucrăm prin abonament. Când vă abonați la Universitatea de modă, beneficiați de acces imediat la cerere la toate cele 500 de lecții noastre în 13 discipline diferite de modă. Le puteți urmări oricând, de oriunde. Majoritatea școlilor percep o taxă de școlarizare separată pe curs. Aceste taxe pot adăuga până la câteva mii de dolari înainte de a absolvi studiile. În plus, trebuie să călătoriți fizic în sălile de clasă de-a lungul câtorva ani pentru a afla ce trebuie să știți. Dar, cu University of Fashion, pentru doar 189 USD, vă puteți bucura de un acces de un an la toate cursurile noastre (peste 500) și puteți învăța designul vestimentar din orice locație cât de repede sau cât de încet doriți.

Lecții produse profesional

Biblioteca Universității de Modă conține sute de lecții care demonstrează fiecare față a afacerilor modei și designului vestimentar, de exemplu, drapaj, confecționare de modele, modă artă, dezvoltare de produse, CAD, cusut, business fashion, tricoturi, prelegeri și multe altele. Lecțiile noastre sunt organizate de Beginner, Intermediate și Advanced pentru a educa studenții de modă începători, precum și designeri de modă cu experiență, profesioniști și canalizări casnice care doresc să-și extindă abilitățile.

Predat de profesioniști, niciodată amatori

Lecțiile noastre sunt predate exclusiv de profesori de colegii de modă și profesioniști din industria modei.

Lecții ușor de urmărit

Lecțiile noastre video explică cum să faci totul singur, pas cu pas. Unele dintre videoclipurile noastre sunt scurte, de ex., 10 minute. Dar, alții aleargă timp de o oră și jumătate. Majoritatea lecțiilor noastre se desfășoară în medie între 30-40 de minute.

Intreaba-ne orice

Dacă aveți întrebări în timp ce urmăriți lecțiile noastre sau dacă întâmpinați o problemă în timp ce lucrați la unul dintre proiectele noastre, scrieți-ne! Site-ul nostru oferă un formular de contact simplu. Aproape întotdeauna răspundem la întrebările studenților noștri în 24 de ore, chiar și în weekend.

Instrumente și consumabile

Toate lecțiile noastre vin cu o listă a materialelor și instrumentelor de care aveți nevoie pentru a crea proiectul prezentat al lecției. Dacă nu aveți cunoștință de un instrument necesar sau nu aveți unele sau toate materialele necesare, avem o pagină Instrumente de design vestimentar care explică cum arată și face fiecare instrument și care oferă diverse modalități de a cumpăra ce ai nevoie.

Demonstrații clar vizibile

Lecțiile noastre sunt produse profesional într-un studio mare, bine iluminat, folosind videografe profesioniști și tehnicieni de sunet care operează o cameră de înaltă calitate, echipamente de iluminat și înregistrare. Toate lecțiile noastre sunt predate din perspectiva proiectantului, adică să privim în jos lucrările tale așa cum ai face atunci când creezi ceva. Acesta este un mod mult mai bun de a învăța decât să vizionați o demonstrație în fața dvs., unde puteți vedea doar ceea ce profesorul face dintr-o perspectivă înapoiată sau „revărsată”.

Legende închise și transcrieri

Toate lecțiile noastre pas cu pas includ o transcriere completă, astfel încât să puteți citi exact ce a spus instructorul în lecție. Toate videoclipurile noastre includ și titluri închise opționale pentru a le face mai inteligibile.

Calitate audio excelentă

Toate lecțiile noastre sunt produse cu o piesă vocală separată cronometrată pentru a corespunde exact acțiunilor profesorului pe ecran. Puteți auzi și înțelege întotdeauna fiecare pas într-o lecție de la Universitatea de Modă. Nu există pauze lungi, plictisitoare. Fără greșeală. Fără do-out.

Multe resurse utile de modă

Multe dintre lecțiile noastre vin cu fișiere utile, descărcabile pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine conceptele cheie, să faceți calcule complicate de măsurare sau să vă personalizați proiectul pentru modele de dimensiuni diferite.

Mulți dintre abonații noștri sunt în prezent înscriși la o școală de modă

Suntem un mare susținător al școlilor de modă. Dacă ați ratat vreodată o clasă cheie, atunci știți că este aproape imposibil să reconstruiți demonstrația respectivă, chiar și atunci când împrumutați notele unui prieten. Cuvintele scrise pur și simplu nu pot descrie toate mișcările fizice complexe folosite de un instructor în timp ce confecționează o îmbrăcăminte. Dar, Universitatea de Modă vă poate ajuta cu adevărat aici! Șansele sunt, avem o lecție care se apropie destul de mult de a arăta exact ceea ce a demonstrat profesorul dvs. în clasă.

Abonaților noștri le place abilitatea de a reda lecțiile noastre încă o dată, urmărind ce face instructorul și făcând apoi aceiași pași, ei înșiși, folosind propriile țesături și instrumente. Elevii noștri serioși repetă ceea ce a făcut instructorul într-una din lecțiile noastre de mai multe ori, până când stăpânesc cu adevărat priceperea predată. Aceasta poate fi diferența dintre obținerea unui A sau a unui C când se termină termenul. Multe mii de studenți de la cele mai bune școli de modă din lume au văzut lecțiile noastre pentru a completa educația lor formală de modă și pentru a-i ajuta să își asume temele și proiectele speciale.

Certificate și grade

Nu acordăm certificate sau diplome formale. Mulți dintre studenții noștri lucrează deja sau urmează o școală de modă, cu normă întreagă. Mulți dintre studenții noștri se abonează la Universitatea de Modă, pentru ca mai târziu să poată lucra singuri în propria lor afacere de design. Alți studenți ai Universității de Modă trăiesc prea departe de o școală de modă bună pentru a putea participa la ea sau au copii de care să aibă grijă și pot învăța moda doar noaptea sau în weekend, sau pur și simplu nu își pot permite costurile de a merge la o școală obișnuită. Le oferim acestor elevi un mod mult mai accesibil și mai flexibil de a învăța designul vestimentar. Cu toate acestea, abonații noștri se pot folosi în continuare de formarea noastră pentru a obține muncă de la utilizatorii tradiționali. Studenții de la Universitatea de modă își demonstrează competența față de angajatori, arătând angajatorilor scorurile de articole de îmbrăcăminte pe care le-au confecționat singuri folosind lecțiile noastre. Aceasta este o dovadă mult mai bună a competenței decât o bucată de pergament.

Rezumatul beneficiilor
 • Bucurați-vă de acces nelimitat la o bibliotecă care conține multe din sute de lecții video de design vestimentar, toate predate de designeri de modă profesioniști
 • Aflați orice oră din zi sau noapte, pe computere, smartphone-uri sau tablete, în orice locație
 • Vă poate consolida în continuare învățarea citind transcrierile noastre complete ale lecției scrise
 • Obțineți răspunsuri la întrebările dvs., rapid. Avem un personal de designeri vestimentari cu experiență gata să vă răspundă la întrebări și să vă rezolve problemele.
 • Obțineți o listă cu instrumentele
 • Creați dovada vizibilă a noilor dvs. abilități pentru a le arăta potențialilor angajatori și colegiilor de modă
 • Bucurați-vă de numeroase prelegeri de modă, interviuri de designer, turnee de companie și muzeu și multe altele cu abonament.
 • Profitați de numeroasele noastre resurse gratuit cu abonamentul dvs., de exemplu, utilizați dicționarul nostru de terminologie de modă, răsfoiți cărțile, revistele și blogurile noastre recomandate și descărcați croquis gratuit
Cost

Abonamentul nostru anual costă doar 189 USD pe an. Oferim, de asemenea, o rată de abonament lunară recurentă de 19,95 USD pe lună. În schimb, veți beneficia de acces nelimitat la cerere la toate resursele noastre și la lecțiile video. Tot! Uită-te în jur pe web. Cele mai multe cursuri de modă online costă multe sute, dacă nu mii, de dolari pentru o singură clasă! Nu veți găsi niciodată o valoare mai bună decât Universitatea de modă.

Istoria noastra

Universitatea de modă a fost fondată și dezvoltată de Francesca Sterlacci. Francesca a absolvit Institutul de modă de tehnologie (FIT) din New York. Ea a fondat Francesca Sterlacci Ltd, o etichetă de design de înaltă calitate din New York, care a vândut către Saks, Nordstroms și multe alte magazine de lux din întreaga lume. A început apoi să predea la FIT și în cele din urmă s-a ridicat pentru a deveni catedra lor de design vestimentar. Francesca a scris multe cărți de scriere despre modă, în special „Design din piele de modă”, „Dicționar istoric al industriei modei”, iar în 2019, o serie cu 3 cărți: „Tehnici de cusut pentru începători”, „Tehnici de fabricare a modelelor pentru începători” și „Tehnici de drapaj pentru începători”.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre abonarea la Universitatea de modă

Locații

New York

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră