University of the People

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prima universitate americană non-profit, fără scolar, acreditată, din lume.

Pe scurt

University of the People (UoPeople) este revoluția educației. Suntem prima universitate online acreditată fără scop lucrativ, fără scop de învățare . Dedicat pentru deschiderea accesului la învățământul superior la nivel mondial, UoPeople este proiectat să ajute absolvenții de liceu calificați să depășească constrângerile financiare, geografice, politice și personale, care îi împiedică de studiile colegiale.

Universitatea oferă programe asociată și de licență în Business Administration, Computer Science și Science Science, precum și programe de masterat în Business Administration și Education. UoPeople a fost fondată în 2009 și acreditată în februarie 2014. Astăzi, are peste 36.000 de studenți înscriși din peste 200 de țări și teritorii. 1.000 dintre acești studenți sunt refugiați, dintre care 600 sunt sirieni.

UNESCO estimează că, până în anul 2025, vor exista aproape 100 de milioane de tineri care caută locuri în universități care nu există. UoPeople consideră că accesul la învățământul superior poate promova pacea mondială și dezvoltarea economică mondială. Ca drept de bază, învățământul superior poate transforma nu numai viața elevilor, ci și viața familiilor, comunitățile, națiunile lor și, prin extensie, lumea.

UoPeople este regizat de președintele Shai Reshef și de consilii internaționali și consilieri internaționali distinși. Consiliul președintelui său este condus de conducerea actuală și fostă din mai multe dintre cele mai importante instituții ale lumii, printre care: John Sexton, NYU; George Rupp, Universitatea Columbia; Catharine Bond Hill, Colegiul Vassar; Nicholas Dirks, UC Berkeley; Judith Shapiro, Colegiul Barnard; Eduardo J. Padrón, Colegiul Miami Dade și laureatul Nobel Torsten N. Wiesel, Universitatea Rockefeller. Peste 17.000 de profesioniști au oferit voluntariat pentru UoPeople, inclusiv cei care ocupă poziții de conducere UoPeople.

UoPeople are parteneriate academice cu NYU, Universitatea din Edinburgh și UC Berkeley. 92% dintre absolvenții UoPeople sunt angajați, unii la companii de nivel mondial, inclusiv Amazon, Apple, Dell, Deloitte, IBM, Microsoft și JP Morgan, precum și instituții precum ONU și Banca Mondială.

UoPeople este susținut de generozitatea persoanelor și fundațiilor, inclusiv a fundațiilor Gates, Hewlett și Ford, Fondation Hoffmann și multe altele. UoPeople a fost acoperit de New York Times, BBC, NPR, Times Higher Education, US News și World Report și multe altele. Discuția TED a președintelui Reshef și interviul Nas Daily despre Universitate au peste 20 de puncte de vedere combinate.

UoPeople construiește un nou model durabil pentru învățământul superior, în care studenților li se cere să plătească doar o taxă de evaluare de 120 USD la sfârșitul fiecărui curs (240 de dolari în MBA). O diplomă de licență de patru ani este de doar 4.860 de dolari. Pentru studenții care pot considera că aceste taxe modeste sunt prohibitive, UoPeople oferă o varietate de burse pentru a îndeplini partea misiunii sale, că niciun student calificat nu va fi lăsat în urmă din motive financiare.

În cadrul reuniunii WEF din Iordania din 2019, UoPeople și-a anunțat intenția de a dezvolta UoPeople în limba arabă pentru a servi sutele de mii de refugiați și persoane deplasate din regiunea MENA care nu au o alternativă de învățământ superior. În așteptarea resurselor suplimentare necesare pentru dezvoltarea programului și aprobarea agenției sale de acreditare, DEAC, UoPeople va oferi o diplomă în Administrarea afacerilor și va oferi o cale de integrare în programul în limba engleză.

În 2020, UoPeople a primit eligibilitatea de acreditare WASC ! WASC Senior College and University University (WSCUC) este o agenție regională de acreditare. University of the People a solicitat eligibilitatea pentru a deveni acreditat de comisia lor. WSCUC a analizat cererea de eligibilitate a UoPeople și a stabilit că instituția este eligibilă pentru a continua cu o cerere de acreditare WASC.

Determinarea eligibilității nu este un statut formal cu Comisia superioară WASC și Comisia universitară și nici nu asigură o eventuală acreditare. Este o constatare preliminară conform căreia instituția este potențial acreditară și poate proceda în termen de cinci ani de la determinarea eligibilității pentru a fi revizuită pentru a obține statutul de candidatură sau acreditare inițială la Comisie. Întrebările despre eligibilitate pot fi direcționate către instituție sau către WSCUC la adresa href = "https://www.wscuc.org/contact sau (510) 748-9001.

Misiune și valori

UoPeople Vision

University of the People (UoPeople) consideră că accesul la învățământul superior este un ingredient cheie în promovarea păcii mondiale și a dezvoltării economice globale. Consideră educația superioară drept un drept de bază și consideră că poate transforma atât viața indivizilor, cât și o forță importantă pentru schimbarea societății. UoPeople consideră că educația joacă un rol fundamental în consolidarea respectării drepturilor omului și a libertăților fundamentale și în promovarea înțelegerii și toleranței.

Misiunea UoPeople

Misiunea University of the People este de a oferi programe educaționale accesibile, de calitate, online, care să acorde un grad oricărui student calificat cu vârsta peste 16 ani.

Obiectivele UoPeople

Oferirea oportunității de învățământ superior studenților din medii diverse prin:

 • Utilizarea internetului pentru a oferi educație la distanță
 • Oferind programe la costuri minime
 • Oferind o gamă largă de opțiuni de asistență financiară
 • Promovarea programelor Universității în regiuni subestimate ale lumii

Pentru a oferi programe de calitate care:

 • Mențineți standarde academice înalte
 • Includeți componentele de bază pentru a încuraja gândirea critică, comunicarea și angajamentul pentru învățarea pe tot parcursul vieții
 • Concentrați-vă pe competențe și abilități necesare pentru succesul în economia globală
 • Sunt evaluate și îmbunătățite continuu prin evaluare periodică a rezultatelor și analize externe
 • Promovați o cultură a învățării partajate prin colaborare, interacțiune și predare și evaluare de la egal la egal
 • Sunt concepute în jurul resurselor educaționale deschise (OER)

Pentru a oferi studenților servicii care contribuie la atingerea rezultatelor dorite de învățare prin:

 • Implicarea într-un proces constant de îmbunătățire continuă
 • Folosind tehnologie și automatizare pentru a îmbunătăți serviciile și precizia

Pentru a ajuta studenții în elaborarea, evaluarea și implementarea deciziilor și planurilor de angajare prin:

 • Ajutarea studenților să dezvolte cunoștințe de sine legate de alegerea carierei și preferințele de muncă
 • Oferirea de informații educaționale și ocupaționale pentru a ghida cariera și planificarea educațională a elevilor și pentru a dezvolta înțelegerea lor despre lumea muncii
 • Legarea studenților cu alumni, angajatori și organizații profesionale care pot oferi oportunități de integrare a învățării academice cu mediul de muncă și de a explora posibilitățile viitoare de carieră

Pentru a asigura stabilitatea și creșterea financiară instituțională prin:

 • Utilizarea voluntarilor pentru activitatea de conducere, academică și administrativă
 • Menținerea proceselor extrem de eficiente
 • Dezvoltarea unei comunități de susținători

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Valorile UoPeople

Oportunitate

UoPeople se bazează pe convingerea că educația la un cost minim este un drept de bază pentru toți solicitanții calificați, nu doar pentru puțini privilegiați. Universitatea lucrează pentru a deschide porțile învățământului superior studenților calificați oriunde în lume, oferind programele sale prin învățare la distanță și făcând această oportunitate accesibilă.

Comunitate

UoPeople creează o comunitate globală punând la dispoziția persoanelor calificate din toată lumea programele academice, serviciile educaționale și oportunitățile de angajare și oferind oportunități de învățare, care implică studenți și facultăți din medii diverse.

Integritate

UoPeople își bazează cultura instituțională în candoare, transparență și bune practici profesionale. De asemenea, UoPeople se așteaptă ca toți studenții, facultățile, personalul și administratorii să mențină cele mai înalte standarde de integritate personală, onestitate și responsabilitate. În plus, Universitatea se așteaptă ca studenții săi să-și asume responsabilitatea pentru educația lor și să își continue studiile cu diligență și cu seriozitatea scopului.

Calitate

UoPeople oferă o educație online în domeniul artelor liberale, de înaltă calitate, adecvată în domeniul de aplicare și în profunzime provocărilor secolului XXI. Universitatea evaluează și evaluează toate aspectele modelului său academic în mod continuu.

137350_pexels-photo-4144222.jpeg

Scolarizare-Free

Ce înseamnă să fii liber-școlar?

„Fără scolarizare” înseamnă că, spre deosebire de alte universități, UoPeople nu percepe studenți pentru a lua cursuri. UoPeople, de asemenea, nu percepe studenții să se înscrie sau să plătească cărți și alte materiale de curs. Modelul nostru unic de învățământ superior online ne permite să vă aducem clasă - reducerea costurilor pentru studenții noștri în general.

De ce fără scolarizare?

Misiunea Universității este de a oferi educație accesibilă și gratuită pentru toată lumea. Considerăm că învățământul superior este un drept de bază pentru toți și, prin urmare, este scopul nostru de a face învățământul superior accesibil tuturor, oricând și oriunde.

Modelul fără scolarizare al UoPeople este prea bun pentru a fi adevărat?

Modelul gratuit de școlarizare UoPeople este 100% real! Oferim programe de licență absolut fără scolarizare, datorită donatorilor noștri generoși care ne susțin misiunea. Pentru a ajuta la susținerea funcționării continue a universității, UoPeople percepe o taxă de cerere de 60 USD și o taxă de evaluare pe fiecare curs finalizat (120 USD pentru programele de licență și 240 USD pentru programele de absolvire). Asta e. Fără taxe anuale de înscriere și fără costuri pentru materialul de curs.

Pe baza acestui lucru, diploma de asociat poate fi finalizată în 2 ani pentru 2.460 dolari, o diplomă de licență poate fi finalizată în 4 ani pentru 4.860 dolari. Pentru programele de absolvire, MBA poate fi finalizată în 15 luni pentru 2.940 dolari, iar M.Ed. poate fi completat în 17 luni pentru 3.180 dolari. Oamenii nu vor solicita niciodată aceste sume în avans, ci studenții vor plăti fiecare taxă de evaluare până la sfârșitul fiecărei perioade de examen. Aceste taxe modeste asigură că Universitatea rămâne durabilă și poate continua să ofere educație de calitate tuturor.

Grad 100% online

Modelul nostru unic de învățământ superior online ne permite să vă aducem clasă - reducerea costurilor pentru studenții noștri în general. Oferim studenților posibilitatea de a alege un asociat online și / sau o diplomă de licență în administrarea afacerilor, știința calculatoarelor sau științele sănătății, precum și programe de masterat în administrarea și educația afacerilor, toate fără școlarizare, online, flexibile și ușor accesibile.

Locații

Pasadena

Address
595 E. Colorado,
Boulevard. Suite 623

91101 Pasadena, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră