Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Succesul începe aici

În cadrul colegiilor și școlilor noastre, studenții se scufundă într-o educație transformatoare, orientată către carieră, în domeniul artelor și științelor liberale, al artelor plastice, al afacerilor, al ingineriei, al asistenței medicale, al siguranței publice și al serviciilor publice. Oferim peste 100 de programe academice, toate bazate pe un angajament de lungă durată pentru învățarea bazată pe proiecte bazate pe colaborare, interdisciplinară.

112670_3.jpg

Aici, experiența învățării este atât personală, cât și pragmatică, ghidat de o facultate distinctă care se ocupă profund de succesul studentului individual. Ca lideri în domeniile lor, membrii facultății oferă inspirația și recunoașterea necesare pentru ca studenții să-și poată îndeplini potențialul și să reușească la ceea ce aleg să facă.

Noi numim studenții noștri - prima filozofie

  • Expertiză și dedicație la facultate

Aflați de la profesori dedicați încurajării creșterii personale și dezvoltării profesionale. Acest angajament neclintit a condus succesul personal și profesional al fiecărui student timp de aproape un secol.

  • O educație fundamentală

O educație dovedită și deliberată, care, prin cursuri de studiu concentrate profesional, echipează studenții cu abilitățile, cunoștințele și experiența critice esențiale pentru o carieră semnificativă și o viață productivă.

  • Curriculum interdisciplinar

Un curriculum care încurajează explorarea interdisciplinară, educând studenții care vor reuși într-o societate globală, asigurându-vă că sunteți bine pregătiți să înțelegeți și să navigați în lumea întreagă.

112671_2.jpg

  • Oportunități academice și co-curriculare fără limite

O gamă largă de oportunități de învățare în cadrul colegiilor și școlilor noastre, în afara clasei și în comunitate, vă permite să vă continuați pasiunea sau să descoperiți una nouă.

  • Vibrant Community Campus

O comunitate de campus angajată, vibrantă - adică mărimea potrivită - suficient de mică pentru a se simți personală și ușor de manevrat, dar suficient de mare pentru a oferi studenților o gamă largă de oportunități academice, rezidențiale, atletice și de lider.

  • Liderii și realizatorii

Un succes puternic post-absolvire, susținut de o rețea angajată de absolvenți de peste 57.000 în toate industriile. Mai mult de 91% dintre absolvenți sunt angajați sau au studii postuniversitare cu un an în urmă, iar 96% au reușit în câmpul lor în termen de șase ani de la absolvire.

112672_6.jpg

Declarația de misiune

University of New Haven este o universitate universitară centrată pe studenți, cu accent pe excelența în artele liberale și în educația profesională. Misiunea noastră este de a pregăti studenții noștri să conducă vieți intenționate și împliniri într-o societate globală, oferind educație de cea mai bună calitate prin învățare bazată pe experiență, colaborare și descoperire.

112669_1.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of New Haven

University of New Haven oferă un program de masterat de 30 de credite în inginerie de mediu, care combină perfect teoria cu aplicație hands-on, care permite absolvenților ... [+]

University of New Haven oferă un program de masterat de 30 de credite în inginerie de mediu, care combină perfect teoria cu aplicație hands-on, care permite absolvenților să fie nu numai productivi, dar lideri în industria aleasă.

Lumea noastră în continuă schimbare

Cu cursuri provocatoare, orientate profesional în amenajarea clasei, studenții dezvoltă rapid abilitățile necesare pentru a oferi soluții inovatoare la problemele complexe de mediu printr-un studiu interdisciplinar al problemelor de protecție a mediului, calitatea și purificarea apei, tratarea apelor uzate, gestionarea deșeurilor solide, remedierea șantierelor și măsuri de control al emisiilor.

Mărimile mici de clasă dotate cu tehnologie de ultimă generație oferă absolvenților o experiență de învățare personală unic, în timp ce un proiect necesar facilitează o explorare în profunzime a problemelor de mediu contemporane care provoacă lumea noastră în continuă schimbare.... [-]

Statele Unite ale Americii 300
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Statele Unite ale Americii