Citește Descrierea Oficială

Câștigați o diplomă în Marea Britanie, de oriunde

Peste 30 de grade, 100% online

Educație de calitate

Propulge cariera pe măsură ce studiați cu experți de renume mondial și participați la programe clasificate la nivel național.

Excelenta academica

Experimentați aceeași educație de înaltă calitate ca studenții noștri rezidenți. Desenați resursele unei universități emblematice care include colegii universitare, profesionale, medicale și agricole.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

University of Kentucky Online

Programul online CSWE-Accredited MSW al Universității din Kentucky dezvoltă abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți urmări pasiunea, schimbarea efectelor și pentru a av ... [+]

Programul MSW online acreditat al Universității din Kentucky combină învățarea online flexibilă cu un curriculum riguros care pregătește absolvenții pentru o practică avansată de asistență socială. Acest Master de la programul de asistență socială pune accentul pe angajarea altora, folosește strategii de intervenție bazate pe dovezi, cuprinde diversitatea și aspectele legate de justiție, echipând în același timp studenții pentru a îmbunătăți comunitățile prin schimbări sociale.

Opțiunile pentru un program de vârstă îndelungată (30 de credite) și un program permanent de 60 de credite în picioare oferă lucrătorilor sociali experimentați și pasionaților nou-veniți abilitățile practice necesare pentru a fi eficiente în domeniu.... [-]

Statele Unite ale Americii Lexington
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză