Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Viata voastra aglomerata nu trebuie sa fie un obstacol in atingerea obiectivelor. Oriunde te afli în călătoria ta educațională, oriunde te afli în lume, avem un program pentru tine. Cercetați gradul flexibil și posibilitățile de certificare de pe întregul site, care se vor potrivi în viața dvs. în condițiile dvs. și pe dispozitivul dvs. de alegere. Și partea cea mai bună este ... veți învăța de la aceeași facultate CU și veți obține același grad CU ca și colegii tăi din campus, dar cu flexibilitatea de care ai nevoie.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 de grade

Fie că sunteți în căutarea de a finaliza un grad, adăugați certificări pentru a avansa în cariera ta, sau de a câștiga un grad avansat - avem mai mult de 50 de oferte on-line complet de programe disponibile.

Clasat pe locul 5 în Colorado

Ghidul pentru școli online a clasat pe locul 5 în Denver, Colorado, în 2018, pentru accesibilitate, pe baza scolii și a puterii academice, pe totaluri de scoruri standardizate.

Noi

Echipa noastră de navigare susține cursanții din afara campusului în timpul călătoriei CU. Această echipă dedicată leagă studenții cu sprijinul academic și serviciile de carieră.

Alegeți propriul program

Ceea ce face programul on-line CU Denver diferit (și fel de minunat) este că puteți alege programul dvs.

Nu numai între on-line și în campus (ceea ce face CU Denver unic).

Dar, mai degrabă, puteți alege programul dvs. pentru a echilibra școala cu obligațiile de muncă și de familie. Fără a renunța:

  • Calitatea (aceeași facultate predă online care predau în campus)
  • Opțiuni (450 de cursuri online și peste 20 de grade online online)
  • Succesul (elevii care iau o clasă on-line au 1.5 ori mai multe șanse de absolvire)
  • Reputația (dacă luați cursuri online, în campus sau ambele, primiți același grad CU)

Luând cursuri online în Colorado sau oriunde în lume, veți primi cunoștințele și abilitățile necesare de care aveți nevoie, păstrând în același timp programul pe care doriți să-l păstrați.

Finalizați-vă studiile online

Dacă ați luat cel puțin un curs la un colegiu comunitar sau o instituție de patru ani, sunteți eligibil să aplicați ca student de transfer. Cu multe programe disponibile online, sunteți sigur că veți găsi unul care vă ajută să vă schimbați sau să vă avansați cariera. Studenții transferați trebuie să trimită transcrierile de la instituțiile anterioare împreună cu completarea aplicației online.

Puteți afla mai multe despre procesul de transfer de credite, puteți discuta cu un consilier de admitere sau puteți afla despre cerințele de admitere de la biroul nostru de admitere. În plus, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit de transferologie pentru a obține o idee despre transferul creditelor dvs. Notă: Numai biroul de admitere poate oferi o evaluare oficială a transferului.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Colorado Denver Online

Master of Science în Global Energy Management (GEM) este o diplomă de afaceri și de conducere, oferite într-un format online hibrid, astfel încât să puteți lucra în timp ... [+]

Master of Science în Gestionarea Energiei Globale (GEM) de la Universitatea din Colorado Denver Business School este o diplomă de absolvent de afaceri și de conducere concepute pentru a dezvolta viitorii lideri în industria energetică. Acest MBA de energie de 18 luni, de 36 de credite oferit într-un format on-line hibrid oferă cursuri de business absolvent orientate în întregime pe industria energetică, cu o perspectivă globală care acoperă toate sectoarele energetice. Curriculumul este predat de experți și este verificat continuu de partenerii din industrie.

Cariera și rezultatele învățării

Majoritatea absolvenților (55%) raportează o creștere a salariului după absolvire, 15% beneficiind de o creștere de 20% sau mai mult. Absolvenții noștri se ridică adesea la conducere în zona lor actuală, dobândesc abilitățile de tranziție către un nou rol sau un sector sau chiar își încep propria companie.... [-]

Statele Unite ale Americii Denver
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

CU Online: Student Perspectives