Citește Descrierea Oficială

University of Arizona (UA) este un loc fără limite - în care predarea, cercetarea, serviciul și inovația se îmbină pentru a îmbunătăți viața în Arizona și în afara ei. Nu ne este teamă să punem întrebări mai mari, să obținem răspunsuri mai bune.

Înființată în 1885 , University of Arizona , super-universitatea de stat cu două școli medicale, produce absolvenți care sunt pregătiți în lumea reală prin intermediul inițiativei sale de angajare de 100%. Recunoscută ca lider mondial, UA este de asemenea un lider în cercetare, aducerea în fiecare an a investițiilor de cercetare în valoare de peste 606 milioane de dolari, fiind clasată pe locul 21 printre toate universitățile publice. AU avansează frontierele burselor interdisciplinare și parteneriatelor antreprenoriale și este membru al Asociației Universităților Americane , cele 62 de universități de cercetare publice și private. Beneficiază de stat cu un impact economic estimat de 8,3 miliarde de dolari anual.

Suntem inovatori și descoperitori.

Stabilirea primei universități din Arizona, în mijlocul deșertului Sonoran, a fost o mișcare îndrăzneață. Însă fondatorii noștri erau neînfricați și nu am pierdut niciodată acel spirit. Până în prezent, noi revoluționăm domeniile științelor spațiului, optică, biosciences, medicină, arte și umaniste, afaceri, transfer de tehnologie și multe altele. De când a fost fondată, UA a crescut pentru a acoperi mai mult de 380 de hectare în centrul orașului Tucson, un teren bogat pentru recoltare.

Unde altundeva în lume poți să găsești un laborator de oglindă observator astronomic sub un stadion de fotbal? Un întreg ecosistem sub o cupola de sticlă? Cine altcineva aduce probe din asteroizi? Vizitați campusul nostru doar o singură dată și veți înțelege rapid de ce UA este o universitate diferită de oricare alta.

Colegiul de Inginerie a fost fondat atunci când University of Arizona fost înființată în 1885 . De mai bine de 125 de ani, absolvenții Colegiului de Inginerie al UA au explorat, au modelat și au făcut locabil lumea, într-adevăr universul, în care trăim.

Astăzi, absolvenții Colegiului sunt antreprenori care dezvoltă companii de înaltă tehnologie, creează locuri de muncă și îmbunătățesc calitatea vieții noastre. O educație de inginerie asigură cercetarea pentru a construi noi industrii și cunoașterea celor care le conduc.

Despre Colegiul de Inginerie

Inginerii ajută oamenii, iar programele de inginerie de la Colegiul de Inginerie UA au o amploare enormă și consecințe sociale de anvergură. Printre numeroase alte lucruri, studenții și facultatea proiectează noi retine pentru ochii afectați, sisteme accesibile de purificare a apei pentru țările lumii a treia afectate de secetă, metode de producție durabile din punct de vedere ecologic, mașini hibride și sisteme de energie solară, biosenzori care detectează și țin oamenii în afara vieții - sisteme de imagistică optică pentru detectarea cancerului, sisteme de colectare a datelor și de susținere a deciziilor pentru militari și clădiri care pot rezista la cutremure și alte evenimente majore.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Statele Unite ale Americii