The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Școala Newhouse, cea mai importantă școală de comunicare din lume, oferă studenților de pretutindeni un Master of Science în comunicare online.

Istoria lui Newhouse

O SI Școala de Comunicare Publică din New Syracuse University De mult timp a fost anunțată ca una dintre școlile de vârf ale comunicațiilor din țară. Cu rădăcinile sale în jurnalismul tipărit până în anii 1930, Școala Newhouse oferă astăzi programe universitare și postuniversitare care acoperă domeniul comunicațiilor - de la publicitate la jurnalism, la fotografie până la diplomația publică.

1934 - Școala de Jurnalism a Universității din Syracuse oferă cursuri în jurnalismul tipărit.

1934 - Syracuse devine prima universitate care oferă cursuri de credit pentru colegiu.

1947 - Syracuse lansează WAER, una dintre primele posturi de radio din SUA.

1964 - Un cadou de la Samuel I. Newhouse permite construcția clădirii premiate Newhouse 1, care găzduiește Școala de Jurnalism. Clădirea este dedicată președintelui Lyndon B. Johnson.

1971 - Școala de Jurnalism se unește cu Departamentul de Televiziune și Radio pentru a înființa Școala de Comunicări Publice SI Newhouse.

1974 - Newhouse 2, cea de-a doua clădire a școlii, este dedicată.

1984 - Newhouse sărbătorește 50 de ani de jurnalism.

1991 - Se înființează Newhouse Network, comunitatea noastră online de absolvenți.

2006 - Premiile Mirror, care recunosc excelenta in raportarea industriei media, sunt create.

2014 - cadou de la Dick Clark Estate ajuta la crearea Newhouse Studio și Centrul de Inovare, cu studiouri Dick Clark și Centrul Alan Gerry pentru mass-media inovare. Noua facilitate este dedicată mogulului media Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse anunță prima sa masterat online, Master of Science în comunicare, care începe clasele în 2015.

Acreditare și Clasamente

Școala Newhouse este acreditată de Asociația pentru Educație în Jurnalism și Comunicare Mass-media. Newhouse este în mod constant clasat ca una dintre școlile de vârf ale comunicațiilor din lume.

Despre Samuel I. Newhouse

La vârsta de 13 ani, Samuel I. Newhouse era un "băiat de birou" pentru un avocat din Bayonne, New Jersey. La 15 ani, a fost directorul și contabilul biroului avocatului. La 16 ani, a fost editorul unui mic ziar cotidian pe care avocatul îl dobândise în plata unei datorii. La 21 de ani, a fost jumătate de proprietar al hârtiei și a devenit avocat. Până la vârsta de 30 de ani, a fost singurul proprietar al Staten Island Advance și pe cale să devină un gigant media mondial.

De-a lungul vieții, Newhouse a rămas dedicat programelor media și comunicațiilor de la Syracuse. El a sponsorizat crearea unui studio on-campus și diverse contribuții de la Newhouse și familia sa de-a lungul anilor au susținut programe și îmbunătățiri la școală și la universitate.

Newhouse a murit în 1979 la vârsta de 84 de ani. Compania pe care a înființat-o, Advance Publications, continuă să prospere și astăzi deține ziare în 26 de orașe americane, precum și Publicații Parade, Publicații Fairchild, Jurnalul American Business, Companii Golf Digest, Newhouse News Service, Care deservește 2,4 milioane de clienți din sistemul de cabluri din Florida, California, Michigan, Indiana și Alabama. Compania deține și Advance Internet, care deține mai mult de 100 de site-uri care deservesc publicațiile sale tipărite și sistemele de cablu.

De asemenea, familia Newhouse deține Condé Nast, care deține 20 de mărci de presă și digitale, inclusiv Allure, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W și cablu. Familia este, de asemenea, investită în rețeaua Oprah, care este deținută de Discovery.

Newhouse a lăsat o moștenire durabilă pe școală, iar la rândul său, programul de Master of Science în comunicare.

Locații

Syracuse

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Syracuse, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră