Citește Descrierea Oficială

Hollywood este istoria noastră

Aproape 100 de ani după dedicarea Boulevardului Sunset, Școala de Film de la Los Angeles și-a deschis porțile. Într-o poveste care include momente iconice, de la crearea Walk of Fame până la semnul Hollywood, suntem un nou capitol. Apusul a trecut de la a fi o cale de bovine la începutul secolului al XX-lea până pe cel mai cunoscut bulevard din lume, unde se află astăzi campusul nostru.

Unde a început totul

RCA Studio B

Fundația noastră este construită pe o istorie bogată a divertismentului de la Hollywood - literalmente. Clădirea noastră situată la 6363 Boulevard Sunset a fost inițial clădirea istorică RCA, un studio de înregistrare, care a fost folosit de artiști legendari precum Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini și alții, de la deschiderea ușile din 21 aprilie 1964, prin anii '70.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Misiunea noastră este educația voastră

Să creștem împreună

Când am deschis LAFS, scopul nostru a fost de a înființa o școală în care profesioniștii din industria actuală să-și împărtășească cunoștințele cu o nouă generație de producători de filme, dar acesta a fost doar începutul.

În 2009, am introdus un grad asociat în Computer Animation, lărgind ofertele noastre educaționale în mod semnificativ. În 2012, am avut premiera în primul program de licență cu Entertainment Business. Creșterea noastră continuă chiar și acum, pe măsură ce construim grade robuste online în design grafic și filmare digitală, doar pentru a numi câteva. Am parcurs un drum lung, dar călătoria a fost plină de satisfacții și nu este departe de a se termina.

Grade on-line

Programele noastre de licență online și de licență on-line sunt oferite 100% online prin sistemul nostru excepțional de management al învățării.

Filmare digitală - online

Programul de Bachelor of Science

Studenții noștri învață întregul domeniu de producție. Programul nostru vă pregătește să aveți valorile estetice, gândirea critică, abilitățile de rezolvare a problemelor și analitice necesare pentru a vă ajuta să vă urmați o carieră lungă și productivă în industria divertismentului.

Divertisment Afaceri - Online

Programul de Bachelor of Science

Divertisment profesioniști de afaceri sunt forța motrice din spatele succesului de fiecare film, concert, album, echipa de sport și interpret. Cu programul nostru online, veți învăța cum să dezvoltați ideile creative necesare lansării și promovării brandurilor de divertisment.

Design grafic - online

Programul de Bachelor of Science

Programul nostru vă pregătește să deveniți un inovator vizual. Aflați cum să conceptualizați ideile, să creați imagini vizuale convingătoare și să transmiteți mesaje prin intermediul fotografiei, graficii în mișcare, tipăririi, designului web și a experienței.

Producție muzicală - Online

Program asociat al programului de studii științifice

Aflați ce este necesar pentru a transforma o melodie dintr-un concept într-o înregistrare bine produsă și de succes. Programul nostru online se concentrează pe trei domenii de studiu: compoziția, producția și partea de afaceri a managementului muzicii.

Animatie - Online

Programul de Bachelor of Science

Creați noi lumi cu abilitățile pe care le veți învăța de la programul nostru de animație online. Veți dezvolta stilul artistic individual în timp ce învățați aceleași programe și tehnici pe care profesioniștii le folosesc pentru a crea grafică pentru film, televiziune, jocuri și multe altele.

Bulevardul "Apusul Soarelui

O cronologie

1904

22 de kilometri și urmând o cale veche a bovinelor, Boulevardul Sunset a fost dedicat în mai 1904. Apusul ar fi putut fi numele său, dar deschiderea mare a bulevardului a fost începutul unei noi epoci în istoria LA, ca o paradă de automobile, cărucioare trase și vagoane electrice purtate pe carosabilul care a legat acum centrul orașului de orașul Hollywood, atunci independent.

1923

Situat pe Mt. Lee cu litere înalte de 45 de picioare, semnul Hollywood a fost inițial creat în 1923 ca o publicitate pentru o dezvoltare locală de locuințe numită "Hollywoodland". În 1949, Camera de Comerț din Hollywood a precizat că "Landul" trebuie eliminat, explicând "Hollywood" pentru a reflecta întregul district, nu doar dezvoltarea.

1929

Prima prezentare a premiilor Academiei a avut loc în data de 16 mai 1929, la Hotelul Hollywood Roosevelt, cu o audiență de 270 de persoane. Costul pentru un bilet de oaspeți la ceremonie a fost de numai 5 dolari, iar primul premiu Oscar a fost acordat lui Emil Jannings ca cel mai bun actor pentru performanțele sale în The Last Command și The Way of All Flesh.

1958

Realizat de peste 2.300 de stele, Walk of Fame se află la 1,3 km de Gower și La Brea. La începutul anilor 1950, președintele Camerei de Comerț din Hollywood, EM Stuart, a propus Walk ca mijloc de a "menține gloria unei comunități al cărei nume înseamnă strălucire și entuziasm în cele patru colțuri ale lumii". Construcția a început în 1958.

1911

27 octombrie 1911, compania Nestor Motion Picture Company a deschis primul studio de film situat în Hollywood, prin închirierea clădirii Blondeau Tavern închisă pe colțul lui Sunset și Gower pentru 40 de dolari pe lună. Prima etapă a filmului a fost construită în spatele tavernei.

1927

Teatrul chinez al lui Grauman a fost deschis la 18 mai 1927. Prima amprentă și semnătură de ciment umed au fost ale șefului de construcții, Jean Klossner, care și-a autografat lucrarea cu chioșcul posterului din dreapta, unde se mai poate vedea astăzi.

1942

Înființată la 4 iunie 1942, Capitol Records a fost prima etichetă bazată pe Coasta de Vest din SUA. În 1956, la vest de Hollywood și Vine, a fost deschisă Capitol Records Tower. Designul clădirii se bazează pe desene școlare absolvente ale lui Lou Naidorf și este doar o coincidență care seamănă cu un teanc de înregistrări pe o grătar.

1999

La aproape 100 de ani de la dedicarea bulevardului Sunset, clădirea istorică RCA de la 6363 Sunset, folosită de Elvis și The Rolling Stones, devine Școala de Film Los Angeles. În mai 1999, Oliver Stone conduce ceremonia de inaugurare și începe partea noastră în moștenirea de aur a lui Hollywood.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Esti pasionat de muzica? Aveți o dorință puternică de a învăța despre partea profesională a industriei muzicale? Cu programul nostru de studii on-line, veți învăța cum să ... [+]

Esti pasionat de muzica? Aveți o dorință puternică de a învăța despre partea profesională a industriei muzicale? Cu programul nostru de studii on-line, veți învăța cum să produceți și să compuneți muzica proprie și ce este nevoie pentru a vă auzi melodiile.

Programul de licență pentru producția de muzică este un program de licență de 60 de semestre de credit care este livrat online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă web securizată care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetului. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

The Los Angeles Film School Online

Industria de divertisment de astăzi are nevoie de artiști în toate etapele producției. Programul Efecte vizuale vă duce prin întreaga conductă de producție, de la storybo ... [+]

Industria de divertisment de astăzi are nevoie de artiști în toate etapele producției. Programul Efecte vizuale vă duce prin întreaga conductă de producție, de la storyboarding, schițare și modelare până la animație de caractere, efecte speciale și compoziție finală. Ești gata să aduci arta pe ecran?

Programul de licență de animație Bachelor of Science este o diplomă de 120 de semestre, care este livrată online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetul. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The Los Angeles Film School Online

Construiți lumea virtuală a viselor voastre. Programul nostru vă va învăța modelarea 3D, designul de caractere, compoziția, animația personajelor și multe altele. Imagina ... [+]

Construiți lumea virtuală a viselor voastre. Programul nostru vă va învăța modelarea 3D, designul de caractere, compoziția, animația personajelor și multe altele. Imaginați-vă crearea de medii și personaje pe care le puteți juca. Să începem să construim!

Programul de licență de animație Bachelor of Science este o diplomă de 120 de semestre, care este livrată online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetul. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The Los Angeles Film School Online

Designul grafic este arta comunicării ideilor în metode vizuale și experiențiale. În programul nostru de licență online de licență, veți învăța cum să identificați un obi ... [+]

Designul grafic este arta comunicării ideilor în metode vizuale și experiențiale. În programul nostru de licență online de licență, veți învăța cum să identificați un obiectiv de mesagerie, să dezvoltați idei și concepte și să creați desene sau modele care să transmită mesajul în moduri unice și interesante.

Programul de licență în domeniul graficii de licență este un program de licență de 36 de luni, de 120 de semestre, care este livrat online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 ore pe zi prin Internet. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The Los Angeles Film School Online

Industria de divertisment este alimentată nu numai de creativitate, ci și de leadership și strategie. Programul nostru online vă introduce într-un mediu profesional, baza ... [+]

Industria de divertisment este alimentată nu numai de creativitate, ci și de leadership și strategie. Programul nostru online vă introduce într-un mediu profesional, bazat pe proiecte, conceput pentru a oferi o perspectivă asupra funcționării interioare a afacerii de divertisment.

Programul de licență Business Entertainment Bachelor of Science este un program de studii de 120 de semestre de credit care este livrat online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă securizată bazată pe web care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetului. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The Los Angeles Film School Online

Programul Digital Filmmaking îmbogățește studenții în domeniul producției video și filmului digital pentru o varietate de puncte de vânzare. Folosind cele mai noi instrum ... [+]

Programul Digital Filmmaking îmbogățește studenții în domeniul producției video și filmului digital pentru o varietate de puncte de vânzare. Folosind cele mai noi instrumente disponibile pentru dezvoltatorii media de astăzi, elevii învață cum să creeze conținut profesional pentru televiziunea difuzată, mass-media online, aplicații mobile, filme independente și multe altele.

Programul de diplomă de licență digitală de licență digitală este o diplomă de licență de 120 de semestre, care este livrată online 100% prin sistemul nostru unic de management al învățării (LMS) - o platformă web securizată care utilizează tehnologii multimedia moderne și este accesibilă 24 de ore pe zi prin intermediul internetului. Studenții online folosesc acest sistem pentru a vizualiza conținutul video, pentru a primi și a trimite lucrări și sarcini de proiect, pentru a lua teste și a face chestionare, pentru a comunica cu instructorii și colegii de clasă, pentru a revizui gradele și progresul cursului. Mediul nostru de învățare online utilizează o combinație de medii interactive și bazate pe web pentru a crea o varietate de materiale de instruire în sprijinul activităților de învățare dinamice, auto-dirijate și colaborative. Aceste activități pot oferi studenților o gamă mai diversă de opțiuni de învățare și pot promova o colaborare mai semnificativă între studenți și instructori.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2020
Engleză
La zi
36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards