The International Institute Of Modern Butlers

Introducere

Citește Descrierea Oficială

The International Institute Of Modern Butlers LLC este dedicat creșterii standardelor de servicii în toate profesiile de servicii prin consultări inovatoare la fața locului și pe distanțe lungi, instruire, cărți și articole pentru a oferi servicii executate inteligent, anticipative și invizibile în stil majordom tradițional britanic adaptat nevoilor și piețelor moderne din întreaga lume.

Scopul nostru este de a aduce viață și plăcere experienței de serviciu atât pentru cei deserviți, cât și pentru cei care furnizează serviciul, creșterea nivelului serviciilor, eficiența și moralul și reducerea costurilor și a cifrei de afaceri. Indiferent dacă stabiliți pentru prima dată un serviciu de majordom sau creșteți standardele de service pentru majordomi sau alt personal, consultanții și instructorii Institutului din întreaga lume vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

Locații

Online Statele Unite ale Americii

Address
411 CLEVELAND STREET #234
CLEARWATER, FLORIDA 33755
USA

33755 Florida City, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: