Read the Official Description

În lumea de astăzi alegerea unui partener de încredere poate fi o provocare.

Să vă convingem de ce suntem diferiți și acest lucru nu ar mai fi cazul.

TFXT oferă un sistem de învățare excelent în arena de tranzacționare FX. Este ceea ce facem.

Vă oferim cea mai bună metodă de predare și oferă sfaturi imparțiale și imparțiale pentru a vă aduce beneficii.

Vă oferim atenția personalizată pe care o meritați și vă aducem toate serviciile de care aveți nevoie împreună sub un singur acoperiș, toate la un preț onest.

Ne ținem mereu la curent cu cele mai recente evoluții din lumea FX. Integrăm această evoluție în platforma noastră de educație, produse și servicii, încorporând cele mai recente evoluții numai atunci când vă dau un sens economic.

Ne iubim absolut ceea ce facem. Suntem pasionați de FX. Suntem de încredere. Ne face placere să ajutăm fiecare student individual pe care îl acceptăm să îl asumăm, să devenim de succes prin angajamentul și dedicarea noastră entuziastă.

Credem în relații și parteneriate în timpul acestei călătorii. Nu credem să lucrăm pentru studenții noștri. Preferăm să lucrăm cu dvs. pentru a vă satisface cel mai bine nevoile și pentru a vă atinge potențialul. Noi credem în studenții vieții.

Dacă sunteți în căutarea unui partener adevărat care se îngrijește profund de tine și care este aliniat la nevoile dvs., ați ajuns la locul potrivit. TFXT este casa ta. Partener cu TFXT și nu veți fi nemulțumiți.

Noi ascultăm nevoile dvs. și vă oferim un feedback direct și imparțial. Luăm notă de nevoile, planurile și obiectivele dvs. și le examinăm în cadrul a ceea ce doriți să obțineți. Dacă nu suntem de acord, vom fi sincer necondiționat cu dvs. într-un mod diplomatic, oferindu-vă motivele pentru dezacordurile noastre. Credem în autenticitate.

Cu noi, sunteți o persoană, nu un număr de cont. Într-o lume a afacerilor în care numerele de cont și tranzacțiile au devenit mai importante decât numele, suntem mândri să ne ocupăm de tot ceea ce facem pentru dvs. De asemenea, promitem să vă oferim atenția individuală pe care o meritați ca elev.

În tot ceea ce facem, ne străduim să personalizăm abordarea noastră în funcție de nevoile și cerințele dvs. individuale, pe măsură ce îi apreciem pe toți actorii noștri.

Oferim produse și servicii la prețuri competitive în raport cu concurența. Utilizarea soluțiilor tehnice care automatizează procesele din spate și gestionarea eficientă a sistemelor de control al costurilor ne permite să ținem prețurile în concordanță cu propunerea noastră de valoare. Nu compromităm calitatea produselor sau experiența. Calitatea contează. Ceea ce facem reflectă în numele nostru pentru organizație și pentru persoanele care lucrează la misiuni. Nu vom compromite niciodată standardele noastre de calitate deoarece considerăm că reputația noastră este foarte importantă. Ne angajăm să ne îndeplinim promisiunea. Integritatea și auto-responsabilitatea contează.

Credem ferm că fiecare persoană este un individ unic de valoros, cu visuri, un nivel nelimitat de talent și un potențial de succes și măreție.

Dați-ne ocazia de a participa la călătoria dvs. pentru a-ți atinge potențialul și pentru a-ți trăi visele.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:


ThatFXTrader

O formulă de învățare de ultimă oră, simplă și bine structurată, stăpânită de mii de studenți, sa concentrat pe învățarea tot ceea ce trebuie să știți pentru a stăpâni tr ... [+]

Primele 20 de persoane care se înscriu pe acest curs vor primi o reducere. Vă rugăm să cereți mai multe informații despre acest lucru.

O formulă de învățare de ultimă oră, simplă și bine structurată, stăpânită de mii de studenți, sa concentrat pe învățarea tot ceea ce trebuie să știți pentru a stăpâni tranzacționarea FX pe calea dvs. de a deveni un comerciant cu performanțe ridicate. Conținutul permite tuturor comercianților să beneficieze, de la începători la avansați.

Cursul nostru este întotdeauna relevant.

Actualizăm continuu materialul nostru pentru a reflecta tendințele pieței, mișcarea și condițiile care se schimbă mereu.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ThatFXTrader

Partea superioară a liniei noastre, sesiuni personalizate de training 1-1 personalizate, concepute pentru a vă învăța tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă stăpâni pe ... [+]

Primele 20 de persoane care se înscriu pe acest curs vor primi o reducere. Vă rugăm să cereți mai multe informații despre acest lucru.

Partea superioară a liniei noastre, sesiuni personalizate de training 1-1 personalizate, concepute pentru a vă învăța tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă stăpâni pe tranzacționarea FX pe calea dvs. de a deveni un comerciant de înaltă performanță. Cursul permite tuturor comercianților să beneficieze, de la începători la avansați.

Acest pachet include:

Instrumente și resurse online disponibile 24-7Curs de formare full volume1200 de membri ai grupului de chat pentru a răspunde și a clarifica întrebările și materialele.Analiză de piață foarte precisă, cu explicații detaliate privind voceaAlertele Personale ale ThatFXTraderE-Book conceput pentru a vă arăta cum să crească un cont micSuplimente webinar săptămânal live și sesiuni de instruire tot ce trebuie să știți atunci când căutați să tranzacționați pe piața valutară.Accesați chat-ul privat pentru ca elevii să facă comparații cu ceilalți comercianți.Personal de mentorat pentru a regla strategia, abilitățile tehnice și capacitatea.Platformă... [-]
Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
Part time
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ThatFXTrader

Un program de 5 săptămâni în care ThatFXTrader este disponibil zilnic pentru a vă ajuta cu orice vă poate fi necesar ajutor. Acest lucru poate include ajutor în cartograf ... [+]

Primele 20 de persoane care se înscriu pe acest curs vor primi o reducere. Vă rugăm să cereți mai multe informații despre acest lucru.

Un program de 5 săptămâni în care ThatFXTrader este disponibil zilnic pentru a vă ajuta cu orice vă poate fi necesar ajutor. Acest lucru poate include ajutor în cartografiere, asistență în înțelegerea subiectelor de pe piață, precum și furnizarea de videoclipuri cu privire la anumite subiecte pe care le poate avea nevoie de client. În plus, sunt încorporate planuri personalizate de tranzacționare, foi de calcul compuse Excel, precum și sfaturi, trucuri și multe altele.

Platformă

Durata cursului de mentorat va fi de 5 săptămâni la un moment dat. Un curs de mentorat se încheie, clientul poate decide dacă ar dori să continue sau nu.... [-]

Statele Unite ale Americii New York
Înscriere Deschisă
5 săptămâni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Forex Weekly Webinar Key Highlights: Market Breakdown For The Week Of May 28th.