Read the Official Description

Texas Tech University

eLearning

Texas Tech University eLearning

E-learning la nivel mondial

Online și la distanță

Texas Tech University Students

Nu trebuie să trăiți în Lubbock pentru a-ți urma educația prin Universitatea Texas Tech. Cu programe de peste 100 de grade disponibile pe deplin online și șapte site-uri unice de predare la nivel regional care oferă o experiență tradițională în clasă, obiectivele dvs. educaționale pot fi realizate de oriunde.

Site-uri regionale ale Universității Texas Tech

Nu trebuie să fii în Lubbock pentru a obține o educație. Cu șapte locații din regiune puteți obține o educație directă de la comunitatea locală!

TTU K-12

"O comunitate educațională globală"

TTU K-12 oferă o agenție de educație Texas (TEA) și curriculum acreditat, tipărit și online NCAA la studenții de clasa a 12-a din grădinițe, în condiții de viață speciale și non-tradiționale ale căror nevoi educaționale nu sunt satisfăcute de districtele tradiționale școlare. Programul nostru este la fel de unic ca și fiecare dintre studenții noștri.

Oferind un program de absolvire a liceului cu normă întreagă, precum și opțiuni suplimentare cu jumătate de normă, îi slujim pe elevi care doresc să lucreze în viitor, trebuie să facă credite nereușite, să echilibreze un program aglomerat sau să caute în domeniul educației la domiciliu.

Începeți în orice moment cu înscriere pe tot parcursul anului!

Parteneriate academice

Parteneriatele academice la Texas Tech administrează înregistrarea evenimentelor pentru o mare varietate de evenimente universitare, supraveghează procesul de educație continuă pentru cei care doresc să obțină credit non-academic și departamente care doresc să ofere oportunități de educație continuă și creează acorduri academice instituționale în Texas și în afara procesul de transfer cât mai aproape posibil pentru viitori Red Raiders.

OLLI la Universitatea Texas Tech

Institutul de învățare pe tot parcursul vieții (OLLI) este o comunitate unică de învățare pentru cursanții în vârstă de 50 de ani. Nu există teste, nu există note, nu există documente - doar oportunitatea de a explora subiecte interesante și de a urmări noi interese.

Facultatea și Sprijinul Personalului

La nivel mondial eLearning se angajează să ajute instructorii să profite de mai multe oportunități de angajare a studenților online și să oferim facultății noastre o pregătire și resurse esențiale pentru a ajuta la asigurarea succesului didactic.

Blackboard Learn 9.1 este sistemul de management al învățării utilizat de Universitatea Texas Tech. Putem ajuta instructorii să exploreze caracteristicile Tabloului Blackboard cu asistență tehnică de bază și avansată de formare față-în-față și asistență pentru depanare, precum și suportul tehnic al facultății Blackboard 24/7.

Echipa de proiectare de instruire eLearning (ID) din întreaga lume este dedicată susținerii standardelor de calitate în producția de curs. Ca specialisti in cele mai bune practici pentru designul si dezvoltarea de cursuri online si mixte, echipa noastra de ID poate oferi suport in organizarea continutului, instrumente de comunicare, conformitatea ADA, tehnologii de captare a cursurilor si multe altele.

Laboratorul nostru de accesibilitate online (OAL) oferă instructorilor instrumentele necesare pentru a crea materiale de instruire accesibile. Instructorii pot obține asistență cu subtitrări și transcrieri, pot solicita o evaluare a accesibilității cursurilor și pot primi cursuri de instruire privind software-ul de accesibilitate.

Descoperiți Texas Tech: eLearning la nivel mondial

Aveți nevoie de opțiuni de gradare?

Texas Tech le are.

Indiferent dacă sunteți un absolvent recent de liceu sau un student de colegiu non-tradițional care se întoarce, puteți obține o diplomă de licență, masterat sau doctorat în domeniul dorit de studiu, de la distanță. Este ușor să găsiți programul potrivit pentru dvs., livrat în modul în care preferați să învățați.

Obțineți educația de care aveți nevoie pentru a ajunge în partea de sus a câmpului.

Cursurile noastre de eLearning la nivel mondial sunt predate de aceeași facultate premiată, cu publicitate largă, cu diverse interese de cercetare care ne învață cursurile față-în-față. Și noi oferim mai multe programe doctorale la distanță decât orice altă instituție din Texas. Nivelul 1 și prestigios: aceasta este TTU Worldwide eLearning.

scrisoare de recomandare

Advance cariera ta si imbunatateste-ti viata.

"În timp ce câștigam diploma de licență, nu am reușit niciodată să experimentez avantajele obținerii unui curs online, dar de când am început să urmez o diplomă de master online, am învățat printr-un mijloc și mai eficient. Nu mă limitez la un singur spațiu pentru a-mi termina munca mai mult. Mă pot concentra pe munca mea fără distragerile unei săli de clasă și mă simt mai angajat când pot lucra într-o zonă confortabilă pe care o cunosc. spre gradul meu on-line a ajutat la progresul carierei mele profesionale, oferindu-mi flexibilitatea de a diviza mai bine atenția mea între educația mea și munca mea profesională.

Joshua Blount '19, Master of Arts în comunicare tehnică

Finalizați ceea ce ați început.

Programele noastre on-line vă oferă flexibilitatea de a lua o singură clasă pe semestru, de a fi un student cu normă întreagă sau ceva între ele. Oferim, de asemenea, burse de transfer pentru colegii din comunitate care doresc să-și termine studiile la Texas Tech.

scrisoare de recomandare

Viață se întâmplă.

"Am absolvit licența mea de licență în domeniul studiilor universitare, cu concursuri în dezvoltarea umană și studii de familie, studii de comunicare și sociologie. Nu cred ca este ceva ce as putea face intr-un campus de campus mare.Am inceput sa lucrez pentru Universitatea Texas Tech din Waco ca asistent administrativ.Am stiut ca am vrut sa lucrez pentru TTU la Waco imediat dupa ce am inceput programul pentru că am văzut potențialul pe care îl are și cred că va continua să crească, ceea ce va ajuta oamenii să își atingă obiectivele academice. Fiind un student non-tradițional, știu cât de greu poate fi să încep ceva nou, mai ales atunci când aveți alți am revenit la școală și am terminat pentru fiica mea.

Alana Schaeper '17, Studii universitare

Profitați din plin de proiectul GI Bill.

Programul Texas Tech și Militar și Veteran este unul dintre cele mai bune din țară, după cum reiese din premii. Permiteți-ne să vă ajutăm să folosiți avantajele veteranilor pentru a vă completa gradul.

scrisoare de recomandare

Apreciem serviciul dvs.

"Particip la Facultatea de Învățământ Superior din Texas Tech University la Waco și îmi câștig studiile în Studii Universitare cu domenii de studiu în Comunicare, Științe Politice și Relații Publice. Vroiam să merg la o universitate uimitoare care era bine cunoscută fără să trebuiască să se schimbe viața mea și să se mute într-o locație nouă Îmi place să vizitez Lubbock și să particip la multe evenimente studențești în timp ce în oraș, dar Waco este doar o opțiune mult mai bună pentru fiul meu și pentru mine.Am recent internat la Casa de reprezentanți din Texas, și mi-a fost oferită o poziție cu normă întreagă după sesiune.Voi lucra la Capitol în timpul sesiunii speciale, de asemenea.Cred că gradul meu de la Texas Tech îmi va permite să-mi ating ambițiile de carieră ca un avocat pentru veterani și familiile lor în zona centrală Texas. "

Jade Cabrero-Doss, veteran al Forțelor Aeriene din Statele Unite ale Americii, '17, Studii universitare

Cauți o schimbare de peisaj?

Oferim opțiuni accesibile pentru a obține educația de care aveți nevoie pentru a începe ceva nou. Studenții la nivel mondial de eLearning plătesc ratele de școlarizare în statul Texas, indiferent de locație. Aceasta înseamnă că veți câștiga un titlu online la un preț foarte competitiv, indiferent dacă locuiți în oraș sau în întreaga țară.

scrisoare de recomandare

Schimbă-ți cariera.

"Îmi place flexibilitatea oferită de TTU Worldwide eLearning! Lucrul la o diplomă on-line la Texas Tech (în Studii universitare cu concentrații în finanțe personale, leadership organizațional și psihologie) mi-a permis să urmez programe de dans în întreaga țară și să încep o am posibilitatea de a urma o educatie si o cariera in dans in acelasi timp, dansez 9-5 in zilele lucratoare si am ocazia de a-mi urma gradul de pregatire, repetitii si spectacole. SUA în San Francisco, Portland, Chicago, Dallas și New York City. Fără TTU Worldwide eLearning, nu aș putea să îmi trăiesc visul de a fi dansator profesionist! "

Shannon Oleson '17, Studii universitare

Cu chat-ul nostru 24/7 și suport online, fiecare student online și la distanță poate să ajungă la asistență cu ajutor financiar, solduri de cont, asistență IT și multe altele în orice moment. Puteți obține ajutor oricând - și oriunde - aveți nevoie de el. Noi facem ușor să fim un Red Raider!

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Elevii care doresc de licență de 120 de ore Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) trebuie să obțină mai întâi un grad asociat de la o instituție aprobat. Acest gra ... [+]

Licențiat în Arte Aplicate

Elevii care doresc de licență de 120 de ore Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) trebuie să obțină mai întâi un grad asociat de la o instituție aprobat. Acest grad necesită 60 de ore de curs la Universitatea Texas Tech în plus față de inițial 60 de ore transferate de la o instituție de colaborare aprobat.

Programul este administrat de Oficiul Provost, iar studenții interesați trebuie să contacteze centrul de servicii pentru studenți în Studii Universitare (806.742.7100).

Cerințe de diplomă1. Ore obligatorii și cerințe generale / colegii

Un minim de 120 de ore semestru, dintre care 40 trebuie să fie la nivel junior / senior și îndeplinirea cerințelor de diplomă pentru licența de licență în domeniul artelor și științelor aplicate, așa cum se specifică în "Cerințele generale" din secțiunea Academics Undergraduate din acest catalog.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science în îngrijirea copiilor de vârstă fragedă la Texas Tech te pregătește să lucrezi în instituții de mici dimensiuni cu copii mici ale căror membri ai fam ... [+]

Bachelor of Science în îngrijirea copilului timpuriu

Bachelor of Science în îngrijirea copiilor de vârstă fragedă la Texas Tech (listată ca Educație timpurie într-o societate mobilă pe site-ul GPIDEA) vă pregătește să lucrați în instituții de vârstă fragedă cu copii mici ale căror membri ai familiei sunt extrem de mobili. După finalizarea programului, veți fi calificat să lucrați într-o varietate de programe care oferă îngrijire și educație timpurie pentru nașterea copiilor - în vârstă de 8 ani și în special pentru cei cu populații extrem de mobile, cum ar fi instalațiile militare.

Despre program

Bachelor of Science in Early Child Care te pregateste sa lucrezi in copilarie timpurie cu copii mici ale caror membri ai familiei sunt foarte mobilati. După finalizarea programului, veți fi calificat să lucrați într-o varietate de programe care oferă îngrijire și educație timpurie pentru nașterea copiilor - în vârstă de 8 ani și în special pentru cei cu populații extrem de mobile, cum ar fi instalațiile militare.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Departamentul de Plant și Știința Solului din cadrul Universității Texas Tech oferă studenților posibilitatea de a transforma o iubire a plantelor și a aerului proaspăt î ... [+]

Licențiat în Științe ale Plantelor și Solului

Departamentul de Plant și Știința Solului din cadrul Universității Texas Tech oferă studenților posibilitatea de a transforma o iubire a plantelor și a aerului proaspăt într-o carieră profitabilă, urmărind o diplomă de licență în științele plantelor și solului. Gestionați cursuri de golf și terenuri sportive. Aveți propria grădiniță. Oferiți consiliere de mediu. Dezvoltați tulpini de iarbă tolerante la nuanțe. Proiectați plantații de mediu pentru zonele urbane. Gestionați o livadă comercială, o seră sau o grădină botanică. Proiectați, instalați și întrețineți interioare. Posibilitățile sunt nesfârșite.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science in Human Sciences este conceput pentru studenții care doresc să urmeze mai multe domenii de studiu în cadrul Colegiului de Științe Umane. Oferă o flex ... [+]

Licențiat în științe umane

Bachelor of Science in Human Sciences este conceput pentru studenții care doresc să urmeze mai multe domenii de studiu în cadrul Colegiului de Științe Umane. Oferă flexibilitate elevilor să exploreze domenii specifice de interes, să lucreze pentru obiectivele carierei sau să se pregătească pentru studii superioare sau profesionale. Elevilor li se cere să selecteze trei domenii de concentrare, care sunt similare în ceea ce privește conținutul cu un minor.

Fiecare concentrație constă dintr-un minim de 18 ore semestru pentru un total de 54 de ore minime. Două concentrații trebuie să fie în Colegiul de Științe Umane și pot fi selectate dintre tulburări de dependență și studii de recuperare; proiectarea și fabricarea îmbrăcămintei; comunitate, familie și științe de dependență; dezvoltarea umană și studii de familie; design interior; științele nutriționale; planificarea financiară personală; restaurant, hotel și management instituțional; gestionarea cu amănuntul; finanțarea personală, dezvoltarea tineretului și educația pentru extinderea științelor de familie și de consum.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Fibers and Biopolymers on-line Certificatul abordează subiecte legate de cele 400.000 de locuri de muncă americane legate de producția și prel ... [+]

Certificat de fibre și biopolimeri

Texas Tech University's Fibers and Biopolymers on-line Certificatul abordează subiecte legate de cele 400.000 de locuri de muncă americane legate de producția și prelucrarea bumbacului. Elevii pot urma certificatul independent sau în același timp cu un program de masterat asociat. Programul oferă profesioniștilor posibilitatea de a înțelege semnificația și complexitatea producției și prelucrării bumbacului și impactul acesteia asupra produselor din bumbac industriale.

Prezentare generală a programului12 ore de creditCele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.Condiție: LicențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
July 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificat Licențiat în Granturi și Propuneri (CG ... [+]

Granturi

Certificat Licențiat în Granturi și Propuneri (CG

Prezentare generală a programului

Elevii din acest program își vor spori abilitățile de scriere și editare, vor învăța strategii de compunere a propunerilor de finanțare profesionale și vor câștiga acreditări profesionale de la programul tehnic de comunicare tehnică și retorică de la nivel mondial al Texas Tech. Studenții care completează G

Programul de comunicare tehnică și retorică oferit de Texas Tech

Un program de studii bine stabilit și o facultate în comunicarea tehnicăO clasificare ca program reprezentativ la nivel național în educația în comunicarea științifică și tehnică: Programe academice care lucrează, ed. Michael L. Keene (Societatea pentru Comunicare Tehnică, 1997). Capitolul 3.Conducerea națională în computere și scrierea pedagogieiO înregistrare a rezultatelor studenților și a plasării locurilor de muncăUn program de "cultură" care subliniază atenția personalăUn capitol premiat al Societății de Comunicare TehnicăProcesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Departamentul de Informatică oferă Certificatul de Inginerie Software pentru cei care nu au nevoie sau doresc să aibă o diplomă de absolvent complet în inginerie software ... [+]

Prezentare generală

Departamentul de Informatică oferă Certificatul de Inginerie Software pentru cei care nu au nevoie sau doresc să aibă o diplomă de absolvent complet în inginerie software sau informatică. În special, certificatul este destinat profesioniștilor care lucrează și absolvenților de studii în domeniul științelor non-informatice care sunt interesați de dezvoltarea sistematică a software-ului. GRE nu este necesară pentru certificat.

Certificatul de diplomă

Planul de calificare a certificatului specifică informații, cum ar fi cursurile care trebuie luate. Planul de certificat trebuie prezentat în primul semestru de studiu din cadrul Departamentului de Informatică.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul on-line de protecție a culturilor din Texas Tech University acoperă subiecte precum culturile modificate genetic, patologia plantelor, dăunătorii și pesticid ... [+]

Certificat privind protecția culturilor

Certificatul on-line de protecție a culturilor din Texas Tech University acoperă subiecte precum culturile modificate genetic, patologia plantelor, dăunătorii și pesticidele. Elevii pot urma certificatul independent sau în același timp cu un program de masterat asociat.

Prezentare generală a programului12 ore de creditCele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Permite persoanelor care lucrează în domeniul profesiei de comunicare în agricultură să-și sporească înțelegerea strategiilor de comunicare mai complexe și dinamice, cum ... [+]

Certificatul de conducere a comunicațiilor agricole

Permite persoanelor care lucrează în domeniul profesiei de comunicare în agricultură să-și sporească înțelegerea strategiilor de comunicare mai complexe și dinamice, cum ar fi comunicările de criză, gestionarea cunoștințelor și utilizarea eficientă a mijloacelor media online. Sporește înțelegerea studenților cu privire la leadership și persoanele cu care aceștia interacționează zilnic, permițându-le să își îndeplinească sarcinile profesionale mai eficient și mai eficient.

Prezentare generală a programului12 ore de creditCele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

După finalizarea cu succes a certificatului on-line de management al solului, studenții vor primi un certificat de management al solului de la Universitatea Texas Tech, c ... [+]

Certificatul de management al solului

După finalizarea cu succes a certificatului on-line de management al solului, studenții vor primi un certificat de management al solului de la Universitatea Texas Tech, care le va permite să devină un om de știință certificat de sol. Cursurile, inclusiv teme precum chimia solului, fizica și clasificarea, îndeplinesc cerințele educaționale ale Serviciului de conservare a resurselor naturale. Acest certificat poate fi urmărit independent sau în același timp cu un program de masterat.

Prezentare generală a programului12 ore de creditClasele necesare sunt completate online. Unele clase opționale pot fi disponibile numai față în față.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's on-line Familie și Științe ale consumatorului Programul de pregătire a certificării de educație este administrat prin intermediul Familiei și ... [+]

Familie și Științe ale consumatorilor Programul de pregătire a cadrelor didactice pentru pregătirea cadrelor didactice

Texas Tech University's on-line Familie și Științe ale consumatorului Programul de pregătire a certificării de educație este administrat prin intermediul Familiei și al Științelor consumatorilor Distanță Educație Alianță. FCS Alliance este un sistem interinstituțional de stat care dezvoltă, oferă și oferă în mod cooperativ cursuri de educație la distanță bazate pe web pentru a pregăti persoanele pentru certificare pentru a preda educația în domeniul științelor familiale și a consumatorilor în Texas. Următoarele universități participă la alianța FCS ca parte a programului de pregătire a cadrelor didactice:... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's on-line Horticultural Peisaj Management Certificat acoperă subiecte, inclusiv arboricultură, pepinieră de management, stiinta turfgrass, și ar ... [+]

Horticultural Peisage Management Certificate

Texas Tech University's on-line Horticultural Peisaj Management Certificat acoperă subiecte, inclusiv arboricultură, pepinieră de management, stiinta turfgrass, și arhitectura peisajului. Elevii pot urma certificatul independent sau în același timp cu un program de masterat asociat.

Prezentare generală a programului12 ore de creditClasele necesare sunt completate online. Unele clase opționale pot fi disponibile numai față în față.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cursurile pentru Programul de pregătire a certificării de orientare și de mobilitate pot fi urmărite independent sau ca un domeniu de mare importanță cu Maeștrii de Educa ... [+]

Program de pregătire a certificării de orientare și de mobilitate

Cursurile pentru Programul de pregătire a certificării de orientare și de mobilitate pot fi urmărite independent sau ca un domeniu de mare importanță cu Maeștrii de Educație în Educație Specială. Cursurile oferite pentru a satisface curriculumul necesar pentru Academia de Cercetare pentru Reabilitarea Vizelor

Prezentare generală a programului27 de ore de creditCele mai multe cursuri sunt completate online. Cu toate acestea, două cursuri necesare sunt oferite numai on-campus în Lubbock, Texas în timpul lunilor de vară. În plus, două cursuri necesită un weekend fiecare de instruire în campus.Condiție: licențăElevilor nu li se cere să se înscrie într-un număr desemnat de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
27 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul nostru privind energia eoliană oferă profesioniștilor post-bacalaureat de formare profesională în șase domenii relevante pentru industrie. Puteți alege să fa ... [+]

Programul de certificare a energiei eoliene

Certificatul nostru privind energia eoliană oferă profesioniștilor post-bacalaureat de formare profesională în șase domenii relevante pentru industrie. Puteți alege să faceți cursuri individuale sau să completați cinci din cele șase oferte și să obțineți un certificat profesional în domeniul energiei eoliene. Programul a fost conceput special pentru profesioniștii non-tehnici care doresc să își asume responsabilități manageriale în domeniul energiei eoliene.

Prezentare generală a programului

Toate cursurile au fost dezvoltate de către facultatea de experți din Centrul de Cercetare și Ingineria Vântului TTU (WISE). Fiecare curs este egal cu 38 ore de instruire și poate fi completat independent într-un interval de timp de patru până la șase săptămâni.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Trecerea de la școală la ocuparea forței de muncă, educația postsecondară sau viața independentă poate fi dificilă pentru oricine, în special pentru persoanele cu handica ... [+]

Programul de certificat de tranziție pentru educația specială

Trecerea de la școală la ocuparea forței de muncă, educația postsecondară sau viața independentă poate fi dificilă pentru oricine, în special pentru persoanele cu handicap. Cursurile necesare pentru certificatul de licență absolvent al Universității Texas Tech în domeniul educației speciale de tranziție sunt concepute pentru a pregăti oamenii pentru a ajuta persoanele cu handicap să facă această tranziție.

Prezentare generală a programului15 ore de creditCursurile sunt finalizate onlineCondiție: licențăTimpul de finalizare variază. Elevii pot lua până la trei clase în fiecare semestru și două în fiecare sesiune de vară, făcând timpul de finalizare variind individual.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cursurile pentru Programul de pregătire pentru certificarea educațională a studenților pot fi urmărite independent sau ca un domeniu de accentuare cu Master of Education ... [+]

Programul de pregătire a certificării de diagnosticare a educației

Cursurile pentru Programul de pregătire pentru certificarea educațională a studenților pot fi urmărite independent sau ca un domeniu de accentuare cu Master of Education în Educație Specială. În orice caz, clasele sunt complet on-line, făcând posibilă avansarea carierei în educație fără a intra într-o sală de clasă.

Prezentare generală a programului36-39 ore de creditTrebuie să locuiască în Texas3,0 sau mai mult GPA *Cursurile sunt finalizate online.Condiție: diplomă de licență, certificat de predare valabilO diplomă de master și doi ani de experiență didactică sunt necesare pentru a lua teste de certificare de stat pentru Diagnosticul Educațional.Elevilor nu li se cere să se înscrie într-un număr desemnat de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
36 - 39 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cursurile pentru un program online de pregătire a studenților cu surzi și greu de audiere sunt disponibile atât ca un certificat de sine stătătoare, fie ca un domeniu de ... [+]

Programul de pregătire pentru certificarea cu surzi și greu de audiere

Cursurile pentru un program online de pregătire a studenților cu surzi și greu de audiere sunt disponibile atât ca un certificat de sine stătătoare, fie ca un domeniu de importanță majoră cu masteranzii în educația specială. Planul de diplomă cuprinde toate programele de învățământ necesare pentru Consiliul de Stat al Statelor Unite ale Americii de Certificare a Educației în domeniul surzilor și al studiilor EC-12. Certificarea necesită, de asemenea, un scor de trecere a examenului TExES și a unui masterat.

Prezentare generală a programului27 de ore de creditProgramele de certificat pot fi urmărite independent sau în același timp cu un program de masterat.Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.Condiție: licențăTimpul de finalizare variază. Elevii pot lua până la trei clase în fiecare semestru și două în fiecare sesiune de vară, făcând timpul de finalizare variind individual.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
27 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Colegiul de Educație din Texas Tech University oferă curriculum-ul cerut pentru Consiliul de Stat din Texas pentru Certificatul de Educație Certificat Visual Supplemental ... [+]

Programul de pregătire pentru certificarea defecțiunilor vizuale

Colegiul de Educație din Texas Tech University oferă curriculum-ul cerut pentru Consiliul de Stat din Texas pentru Certificatul de Educație Certificat Visual Supplemental Certificat Visual EC-12 online. Certificarea necesită, de asemenea, finalizarea cu succes a două examene TExES. Programul de pregătire a certificării vizuale de depreciere vizuală este disponibil atât ca un certificat autonom, fie ca o arie de specializare cu masteranzii în educația specială.

Prezentare generală a programului24 de ore de creditProgramele de certificare pot fi desfășurate independent sau simultan cu un program de masterat.Cele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, trei cursuri necesită un weekend fiecare de instruire în campus în Lubbock sau Austin, Texas.Condiție: licență și certificare inițială de predare în învățământul general sau specialTimpul de finalizare variază. Elevii pot lua până la trei clase în fiecare semestru și două în timpul verii, făcând timpul de finalizare variind în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Studenții noi se pot înscrie la începutul fiecăruia dintre cele trei semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
24 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat de Absolvire

Texas Tech University Worldwide eLearning

Colegiul de Educație din Texas Tech University oferă un Certificat de Aplicație Aplicată pentru Studii Complementare, care este conceput pentru a îndeplini cerințele prog ... [+]

Aplicată comportament Analiză Certificat Licențiat

Acceptarea noilor studenți pentru toamnă 2018 și primăvara anului 2019

Colegiul de Educație din Texas Tech University oferă un Certificat de Aplicație Aplicată pentru Studii Complementare, care este conceput pentru a îndeplini cerințele programabile BCBA®. Cursul este disponibil ca un certificat de sine stătătoare sau ca o zonă de accent cu un Master Online de Educație în Educație Specială.

Prezentare generală a programului18 ore de creditCursuri finalizate onlineCondiție: LicențăTimpul de finalizare este de aproximativ un an. Elevii trebuie să completeze EDSP 5303 înainte de a lua cursuri suplimentare în ordine. Nu mai mult de două cursuri din secvență pot fi luate simultan.După ce a fost admis, elevilor li se va aloca o cohorta pentru completarea secvenței de curs.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cursurile pentru un certificat în autism sunt disponibile atât ca un certificat de sine stătătoare, fie ca o zonă de accentuare cu Master of Education în Educație Special ... [+]

Autism Absolvent Certificat Program

Cursurile pentru un certificat în autism sunt disponibile atât ca un certificat de sine stătătoare, fie ca o zonă de accentuare cu Master of Education în Educație Specială. Oricum, clasele sunt complet on-line.

Descrierea programului

Certificatele de absolvent sunt destinate să răspundă nevoilor de specializare post-bacalaureate suplimentare ale profesioniștilor. Un program de absolvent certificat este un set de cursuri care oferă cunoștințe aprofundate într-un subiect. Setul de cursuri oferă o bază de cunoștințe coerentă.

Prezentare generală a programului15 ore de creditCursurile sunt finalizate onlineCondiție: licențăTimpul de finalizare variază. Elevii pot lua până la trei clase în fiecare semestru și două în fiecare sesiune de vară, făcând timpul de finalizare variind individual.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Cursurile pot fi asociate cu un Master of Education în Educație SpecialăProcesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de licență absolvent al Universității Texas Tech în planificarea financiară caritabilă este destinat celor care doresc să dezvolte o specialitate în domeniul ... [+]

Planificare financiară caritabilă

Certificatul de licență absolvent al Universității Texas Tech în planificarea financiară caritabilă este destinat celor care doresc să dezvolte o specialitate în domeniul planificării ofertei, inclusiv tehnici complexe care implică fundații private, trusturi de caritate, trusturi de conducere caritabile, fonduri recomandate de donatori, asigurări de viață și restul interese. Elevii vor examina și discuta, de asemenea, cele mai recente cercetări academice privind motivațiile caritabile și strategiile de strângere de fonduri.

Prezentare generală a programului12 ore de creditCondiție: licențăToate cursurile pot fi completate online, nu sunt necesare vizite în campus. Timpul de finalizare variază. Secvența a patru cursuri va fi de obicei oferită în fiecare an academic, deși studenții nu au nevoie să finalizeze întregul program într-un singur an universitar.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de absolvire în matematică este un certificat online de 18 ore destinat oricui are o diplomă de masterat sau de doctorat care dorește să sporească stăpânirea ... [+]

Matematică

Certificatul de absolvire în matematică este un certificat online de 18 ore destinat oricui are o diplomă de masterat sau de doctorat care dorește să sporească stăpânirea matematicii, în special a cadrelor didactice care doresc să predea învățământul dublu în liceu sau să predea la un colegiu de juniori.

Prezentare generală a programului18 ore de creditCele mai multe cursuri sunt oferite online; cu toate acestea, unele cursuri sunt oferite doar față în față în Lubbock.Condiție: Master sau doctorat și au terminat Calculul 1, Calcul 2 și Algebra liniară cu grad de absolvire.Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
18 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de absolvire a programului de management al tineretului este conceput pentru a ajuta profesioniștii din domeniul tineretului să instruiască indivizii în al d ... [+]

Certificat de absolvire a programului de management al tineretului

Certificatul de absolvire a programului de management al tineretului este conceput pentru a ajuta profesioniștii din domeniul tineretului să instruiască indivizii în al doilea deceniu al vieții, cu abilitățile necesare pentru o tranziție de succes la maturitate. Publicul țintă este un profesionist care lucrează direct cu adolescenți și adulți tineri sau este implicat în educație și cercetare în domeniul tineretului. Great Plains IDEA este singura alianță a universităților publice care oferă un certificat de specialiști pentru tineret complet online. Programul abordează necesitatea unei educații avansate în domeniul tineretului și face acest lucru printr-un curriculum bazat pe puncte forte.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Programul nostru de certificat de absolvent de 12 ore în mediile digitale și sociale este conceput pentru a introduce profesioniști de comunicare experimentați la tehnolo ... [+]

Certificat de licență în Advanced Digital

Programul nostru de certificat de absolvent de 12 ore în mediile digitale și sociale este conceput pentru a introduce profesioniști de comunicare experimentați la tehnologia care schimbă chipul comunicațiilor într-o societate globală din ce în ce mai mare. Programul nostru este oferit exclusiv online pentru a răspunde nevoilor studenților noștri, dintre care majoritatea sunt profesioniști în domeniul comunicării. Studenții noștri au o muncă ocupată și o viață personală - ei solicită accesul la un program de absolvent de calitate cu cea mai flexibilă și mai convenabilă metodă de livrare disponibilă.

Prezentare generală a programuluiProgram de certificat absolvent de 12 ore (1 curs obligatoriu și 3 electives)Condiție preliminară: Diplomă de licență și licență de licență de licență 3.0Notă: studenții care au mai puțin de un GPA de licență 3.0 sunt obligați să ia GRE.Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de absolvire a Specialiștilor de Dezvoltare a Tinerilor este conceput pentru a ajuta profesioniștii din domeniul tineretului să instruiască indivizii în al d ... [+]

Certificatul de absolvire a certificatului de tineret

Certificatul de absolvire a Specialiștilor de Dezvoltare a Tinerilor este conceput pentru a ajuta profesioniștii din domeniul tineretului să instruiască indivizii în al doilea deceniu al vieții, cu abilitățile necesare pentru o tranziție de succes până la maturitate. Publicul țintă este un profesionist care lucrează direct cu adolescenți și adulți tineri sau este implicat în educație și cercetare în domeniul tineretului. Great Plains IDEA este singura alianță a universităților publice care oferă un certificat de specialiști pentru tineret complet online. Programul abordează necesitatea unei educații avansate în domeniul tineretului și face acest lucru printr-un curriculum bazat pe puncte forte.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificat de 12 ore de licență în Essentials of Business oferă instrumente pentru o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, finanțe, management, ISQ ... [+]

Essentials de certificat de licență de afaceri

Certificat de 12 ore de licență în Essentials of Business oferă instrumente pentru o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, finanțe, management, ISQS și marketing. Cursuri în acest certificat pot fi utilizate spre gradul de MBA la acceptare și pot fi utilizate ca electives în alte programe de grad.

Certificatele de licență

Colegiul de Afaceri Rawls recunoaște că multe persoane calificate ar dori să obțină cunoștințe avansate, dar nu se pot angaja la un program de studii complete. Un certificat demonstrează dorința unui individ de a-și stăpâni domeniul sau de a căuta noi cunoștințe despre o anumită zonă de interes. Cunoștințele dobândite pot îmbunătăți performanța locurilor de muncă. Un certificat poate îmbunătăți un CV și poate ajuta persoana să se evidențieze pe o piață competitivă de locuri de muncă.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
12 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de licență absolvent al Universității Texas Tech din Istoria cărților și al Umanisticelor digitale contribuie la satisfacerea nevoii clare de instruire în do ... [+]

Istoria cărților și științele umaniste digitale

Certificatul de licență absolvent al Universității Texas Tech din Istoria cărților și al Umanisticelor digitale contribuie la satisfacerea nevoii clare de instruire în domeniul științelor digitale și a istoriei cărții pentru studenții absolvenți în cadrul curriculum-ului; pentru profesioniștii din domeniul forței de muncă; și pentru absolvirea seniori în științele umaniste care doresc să-și extindă oportunitățile de angajare. Elevii se pot înscrie la cursuri pentru a se pregăti pentru o carieră în domeniul publicării, al serviciului public, al industriei, al umanității digitale, al științei bibliotecilor sau al academiei; să dezvolte noi abilități la locul de muncă sau să suplimenteze abilitățile existente; aflați cele mai bune practici pentru transformarea artefactelor culturale în formă digitală; să înțeleagă relația dintre cultura tipăririi, istoria cărților și critica textuală; și să dezvolte sau să îmbunătățească abilitățile pedagogice sau tehnologice.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de licență în predarea comunicării tehnice, oferit de Departamentul de limba engleză, ajută elevii care doresc să-și construiască acreditările ca profesori d ... [+]

Predarea certificatului de licență de comunicare tehnică

Certificatul de licență în predarea comunicării tehnice, oferit de Departamentul de limba engleză, ajută elevii care doresc să-și construiască acreditările ca profesori de comunicare tehnică. În special, este destinat să ofere studenților care doresc să-și reconstituie gradele de limba engleză pentru a-și dezvolta experiența în domeniul comunicării tehnice și pentru a sprijini instituțiile internaționale care trebuie să ofere cadrelor didactice și cursanților instruirea în modul de a preda comunicarea tehnică. Certificatul necesită un minim de 15 ore de cursuri online sau la fața locului, inclusiv două cursuri în cadrul teoretic de comunicare tehnică și retorică și un al treilea curs de predare a comunicării tehnice și profesionale. Elevii aleg două cursuri elective în programul de comunicare tehnică și retorică pentru a finaliza certificatul - unul din cursurile de teorie avansată, iar celălalt - cursuri avansate de practică.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Certificatul de licență de 15 de ore în Leadership pentru profesori îmbunătățește abilitățile de lider în luarea deciziilor bazate pe date, conducerea instruirii, comunic ... [+]

Profesor Leadership Certificat Licențiat

Certificatul de licență de 15 de ore în Leadership pentru profesori îmbunătățește abilitățile de lider în luarea deciziilor bazate pe date, conducerea instruirii, comunicarea și îndrumarea cadrelor didactice care aspiră să îndeplinească mai eficient sarcinile de conducere ale profesorilor. Certificatul poate fi efectuat înainte de aderarea la programul de masterat sau ca parte a programului de masterat.

Cerințe de admitereȚine un certificat de profesorDemonstrați înregistrarea îmbunătățirii elevilorLicențiat

Facultatea EDLD se angajează să-i învețe pe elevi să fie lideri de profesori care:

Lucrați cu alții pentru a aduce îmbunătățiri școlare în instruirea de cătreCrearea unei culturi de îmbunătățire prin comunicareIdentificarea domeniilor de îmbunătățire și de punere în aplicare prin intermediul datelor și comunicării datelorCultivarea cadrelor didactice și a echipelor de profesori de înaltă performanță.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cursul pentru certificatul de absolvire a surdelor este disponibil atât ca un certificat de sine stătătoare, fie ca o zonă de accent cu Master of Education în educația sp ... [+]

Sursă Știri de subiect:

Cursul pentru certificatul de absolvire a surdelor este disponibil atât ca un certificat de sine stătătoare, fie ca o zonă de accent cu Master of Education în educația specială. Un weekend al instruirii în campus servește ca supliment la educația online, asigurându-vă că beneficiați de cele mai bune din ambele lumi: un program pe care îl puteți completa de oriunde vă aflați și o relație personală cu instructorii și ceilalți studenți.

Descrierea programului

Certificatele de absolvent sunt destinate să răspundă nevoilor de specializare post-bacalaureate suplimentare ale profesioniștilor. Un program de absolvent certificat este un set de cursuri care oferă cunoștințe aprofundate într-un subiect. Setul de cursuri oferă o bază de cunoștințe coerentă.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
15 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Texas Tech University Worldwide eLearning

Fiecare profesie necesită abilități de comunicare. Persoanele cu abilități excelente de comunicare obțin locuri de muncă și promoții. Un minor în comunicarea tehnică vă p ... [+]

Minor în comunicațiile tehnice

Fiecare profesie necesită abilități de comunicare. Persoanele cu abilități excelente de comunicare obțin locuri de muncă și promoții. Un minor în comunicarea tehnică vă poate ajuta să învățați abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși, indiferent de locul în care vă duce viața profesională.

Prezentare generală a programului

Indiferent de majoritatea dvs., un minor în Comunicarea tehnică poate:

Învățați-vă să asimilați toate formele de comunicare scrisă și să-i oferiți cel mai mare impact posibil asupra lumii.Dați-vă instrumentele necesare pentru a comunica cu oamenii din toate domeniile vieții și din întreaga lume.Facilitați abilitatea de a lucra într-o echipă.Arată cum să folosiți tehnologia pentru a construi înțelegerea.Dă-ți ocazia să înveți de la facultate de clasă mondială.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cursurile din programul de dezvoltare a resurselor umane se bazează pe teoria științelor sociale și comportamentale, precum și pe conducerea organizațională. ... [+]

Dezvoltarea Resurselor Umane

Curriculumul privind dezvoltarea resurselor umane (HRDV) se concentrează pe abilitățile și cunoștințele necesare pentru a interacționa cu persoane în diverse locuri de muncă.

Prezentare generală a programului

Cursurile din programul de dezvoltare a resurselor umane se bazează pe teoria științelor sociale și comportamentale, precum și pe conducerea organizațională. Cursurile HRDV sunt concepute pentru a ajuta studenții să înțeleagă și să abordeze problemele cu care se confruntă atât indivizii cât și organizațiile. Cursurile se concentrează pe subiecte de la locul de muncă, cum ar fi relațiile umane și comunicarea, formarea și dezvoltarea, abilitățile și strategiile de personal, și conducerea la locul de muncă.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
18 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Stabilește-te pentru succes prin includerea unui Minor de Finanțe Personale în programul dvs. de gradul astfel încât să puteți realiza propriile obiective financiare și p ... [+]

Finante personale

Stabilește-te pentru succes prin includerea unui Minor de Finanțe Personale în programul dvs. de gradul astfel încât să puteți realiza propriile obiective financiare și pentru a evita riscurile și datoriile inutile.

Prezentare generală a programului

Ce ar fi dacă ați putea să vă lansați cariera cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii extraordinare cu privire la venitul dvs. personal și pentru a vă folosi aceleași abilități pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de angajare? Alegeți un Minor de Finanțe Personale și veți avea oportunitatea de a învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona cu succes finanțele personale, pentru a vă ajuta pe ceilalți și pentru a-ți îmbunătăți oportunitățile de carieră (acest minor oferă cerințe educaționale pentru desemnarea AFC ® (Accredited Financial Counselor)).... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
18 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Minor on-line în Leadership Agricol este oferit de Departamentul de Educație Agricolă ... [+]

Minor în conducerea agricolă

Texas Tech University Minor on-line în Leadership Agricol este oferit de Departamentul de Educație Agricolă

Prezentare generală a programului

Conducerea în agricultură pregătește studenții să intre într-o gamă largă de cariere fie în sectorul public (asistenți legislative, agenții agricole), fie în sectorul privat (formare și dezvoltare, management sau vânzări în industria agricolă, alimentară și a resurselor naturale)

Procesul de aplicare

Pentru a urmări un minor în Leadershipul Agricol, studenții ar trebui să contacteze întâi consilierul lor academic. Atât consilierul academic, cât și consilierii din Centrul de Studii pentru Studii Universitare vor colabora cu elevul pentru a finaliza procesul necesar pentru a declara un minor.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
18 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Minorul în energia eoliană (18 ore de credit) este, de asemenea, disponibil ca zonă de concentrare pentru studenții care urmează un licență de studii generale. ... [+]

Programul privind energia eoliană minoră

Minorul în energia eoliană (18 ore de credit) este, de asemenea, disponibil ca zonă de concentrare pentru studenții care urmează un licență de studii generale.

Prezentare generală a programului

Acest minor este alcătuit din 18 ore de cursuri de energie eoliană. Toate cursurile trebuie să fie aprobate de un consilier în domeniul energiei eoliene și un grad C sau mai bine realizat în fiecare curs. Energia eoliană este un domeniu multidisciplinar, iar unele concepte vor necesita un fundal în calcul și fizică.

Procesul de aplicare

Pentru a urmări un minor în energia eoliană, va trebui să completați Formularul Minor al Energiei Eoliene și să îl transformați în Centrul de Consiliere UC după ce primiți aprobarea de la consilierul dvs. Rețineți: studenții care nu sunt admiși la Universitatea Texas Tech trebuie să se adreseze mai întâi la Texas Tech înainte de a se înscrie la cursuri.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
18 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Studiile integrative reprezintă o abordare a răspunsului la întrebări, rezolvarea problemelor și abordarea problemelor sociale contemporane din mai multe perspective. ... [+]

Studii integrative

Studiile integrative reprezintă o abordare a răspunsului la întrebări, rezolvarea problemelor și abordarea problemelor sociale contemporane din mai multe perspective.

Prezentare generală a programului

Studiile integrative studenților dezvoltă instrumentele intelectuale necesare pentru a construi punți în disciplinele academice și pentru a-și aplica abilitățile, inovațiile și cunoștințele în diverse medii academice și practice. În clasele de bază, elevii dezvoltă artefacte de portofoliu care își prezintă abilitățile, interesele și talentele individuale. Acest portofoliu și experiența de învățare aplicată oferă fiecărui student resurse valoroase pentru o planificare și dezvoltare flexibilă, individualizată a carierei.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online

Doctor în Educație

Texas Tech University Worldwide eLearning

Doriți să urmezi o diplomă de doctorat oriunde ai fi? Este posibil să căutați un doctor de educație în educația agricolă printr-un program comun oferit de Texas A ... [+]

Doctor în medicină generală în educația agricolă

Doriți să urmezi o diplomă de doctorat oriunde ai fi? Este posibil să căutați un doctor de educație în educația agricolă printr-un program comun oferit de Texas A

Prezentare generală a programului

Acest program unic, inovator și primul-de-un fel a fost aprobat de Consiliul de Coordonare a Învățământului Superior din Texas (THECB) în anul 2000, cu inducerea a 20 de profesioniști din cariera de mijloc din Texas. Am indiat persoane din diferite țări și state din SUA, cum ar fi Arizona, California, Georgia, Indiana, Montana, New Mexico, Nevada, Georgia, Carolina de Sud, Tennessee și Texas. Absolvenții se află într-o varietate de poziții instructive, de supraveghere și administrative în cadrul profesiilor de educație și formare profesională. Acum terminăm studenții din cea de-a șasea cohortă.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Obiectivul principal al programului este pregătirea liderilor care sunt profesioniști reflectorizanți care dezvoltă viziunea și dobândesc abilități de reformare, reînnoir ... [+]

Doctor în Educație în Leadershipul Educațional

Texas Tech University's Doctor în Educație în Leadershipul Educațional este conceput pentru a pregăti lideri cheie în districtele școlare și facultate sau facultate. Obiectivul principal al programului este pregătirea liderilor care sunt profesioniști reflectorizanți care dezvoltă viziunea și dobândesc abilități de reformare, reînnoire și îmbunătățire a școlilor și a sistemelor școlare care cultivă comunități de învățare democratică care apreciază dreptatea socială și echitatea.

Prezentare generală a programului

Programul este conceput pentru a pregăti conducătorii școlilor executive care să poată identifica și să implementeze soluții bazate pe cercetare pentru a rezolva problemele de practică în cadrul unui context școlar PreK-12. Într-o secvență de trei ani de cursuri definite care încheie cu o problemă de disertație practică, participanții își vor aprofunda abilitățile de a conduce schimbarea instruirii, de a identifica problemele de practică și de a pune în aplicare intervenții în organizațiile lor educaționale locale pentru a îmbunătăți performanțele elevilor.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
January 2020
La zi
96 - 99 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ed.D. în învățământul superior cu o concentrare în Administrația Colegiului Comunitar sau Administrația pentru Învățământul Superior este singurul program predominant on- ... [+]

Doctor în învățământul superior

Ed.D. în învățământul superior cu o concentrare în Administrația Colegiului Comunitar sau Administrația pentru Învățământul Superior este singurul program predominant on-line disponibil în cadrul universităților publice din Texas în domeniul programelor de învățământ superior. Texas Tech face posibilă continuarea educației dvs., indiferent unde este "aici".

Prezentare generală a programului60 de ore de credit de mai sus gradul de masteratCerințe preliminare: Diplomă de licență, diplomă de masterat și cel puțin trei ani de experiență profesională cu normă întreagă, fie într-o instituție de învățământ superior de nivel public sau privat de doi ani sau patru ani, fie de către o agenție de stat sau federală care deservește învățământul superior. Solicitanții trebuie să aibă o legătură clară cu învățământul superior. Experiența profesională este definită ca ocupând o poziție de administrator la nivel mediu (nivel minim de coordonator sau specialist) sau superioară într-o instituție sau agenție de învățământ superior. Învățarea adunată și lucrul ca student în timpul obținerii unei diplome nu constituie o experiență profesională cu normă întreagă. Funcțiile facultăților cu normă întreagă constituie experiență profesională.Metode de livrare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online

Doctorat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Scopul programului de doctorat în educația specială este de a pregăti personalul de conducere pentru a ajuta la formarea viitorului educației speciale. Programul se conce ... [+]

Doctor în filosofia educației speciale

Texas Tech's online Doctor of Philosophy în Educație Specială este oferit de Colegiul de Educație. Scopul programului de doctorat în educația specială este de a pregăti personalul de conducere pentru a ajuta la formarea viitorului educației speciale. Programul se concentrează asupra rezultatelor care vor pregăti absolvenții în domeniile cercetării, educației cadrelor didactice, dezvoltării programelor și evaluării.

Prezentare generală a programului

Programul de educație specială oferă cursuri în domeniile de certificare a educației generale generice, a diagnosticului educațional, a insuficienței vizuale și a educației surzi. Elevii din programul de educație specială absolventă sunt pregătiți să lucreze cu persoane cu dizabilități într-o varietate de situații, inclusiv în școlile publice, în învățământul superior și în sectorul privat.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
90 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Doctor on-line de filosofie în Familie și Științele consumatorului Educație este oferit de Departamentul de Familie ... [+]

Doctor în filosofia educației în domeniul familiei și al consumatorului

Texas Tech University's Doctor on-line de filosofie în Familie și Științele consumatorului Educație este oferit de Departamentul de Familie

Câștigați un grad unic - singurul doctorat al națiunii. în Științele Familiei și ale Consumatorului

Texas Tech University oferă națiunii numai Familie și Științe ale consumatorilor Ph.D. program.

Ne angajăm să pregătim următoarea generație de membri ai facultății universitare în domeniul științei familiei și al consumatorilor. Dacă căutați o carieră academică, programul de doctorat Texas Tech vă oferă cea mai avansată formare academică, cea mai distinctă facultate și cea mai puternică fundație profesională a oricărui program din țară.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Doctorul online de Doctor of Philosophy in Comunicare Tehnică și Retorică (TCR) de la Texas Tech University va învăța și va practica metodologiile de efectuare a cercetăr ... [+]

Doctor în filosofie în comunicarea tehnică

Doctorul online de Doctor of Philosophy in Comunicare Tehnică și Retorică (TCR) de la Texas Tech University va învăța și va practica metodologiile de efectuare a cercetărilor în comunicarea tehnică și retorică, precum și obținerea de experiențe prin crearea de documente on-line și pe pagină utilizând comunicarea vizuală și scrisă. Programul oferă o abordare largă a comunicării tehnice, oferind cursuri în domenii cum ar fi editarea, designul, teoria retorică, documentația online, managementul publicațiilor și testarea utilizabilității.

Scopul programului de studii

Doctoratul califică oamenii să efectueze cercetări independente prin diverse metode și astfel să contribuie la cunoaștere. Doctoratul este, de obicei, o calificare pentru o funcție profesioară într-o universitate. Scopurile studiului sunt cunoașterea largă a literaturii despre comunicarea tehnică și retorica, cunoștințele de specialitate ale unui anumit aspect al comunicării tehnice sau a retoricii, reflectate în cercetarea disertației și abilitatea de a desfășura cercetări independente în desfășurare folosind una sau mai multe metode.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
60 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Gradul online de doctorat în managementul sistemelor și al ingineriei este conceput pentru a pregăti indivizii pentru conducerea cu succes a personalului și proiectelor d ... [+]

Doctor în filosofie în sisteme

Gradul online de doctorat în managementul sistemelor și al ingineriei este conceput pentru a pregăti indivizii pentru conducerea cu succes a personalului și proiectelor de inginerie. Texas Tech University este în prezent singura universitate din statul Texas care oferă un program online, făcându-l o alegere clară pentru persoanele care caută oportunități de management în inginerie și tehnologie.

Prezentare generală a programului

Programul de Doctorat în Managementul Sistemelor și Ingineriei (SYEM) este conceput pentru a pregăti profesioniștii în managementul ingineriei pentru rolul de conducere actual și viitor. Biroul ratelor de creștere a statisticii muncii pentru specialiștii în managementul ingineriei estimează că aceste roluri vor crește cu 30% în următorul deceniu.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
72 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Texas Tech University Worldwide eLearning

Studiile universitare reprezintă o abordare interdisciplinară care promovează noi domenii de învățare și descoperire prin facilitarea învățării elevilor în cadrul departa ... [+]

Licențiat în Arte sau Științe în Studii Universitare (BUS)

Studiile universitare reprezintă o abordare interdisciplinară care promovează noi domenii de învățare și descoperire prin facilitarea învățării elevilor în cadrul departamentelor și granițelor colegiului. Administrat de Divizia de Învățământ Preuniversitar și Afaceri Studențești din cadrul Biroului Provost, o Licență de Arte sau Bachelor of Science în Studii Universitare oferă un curs unic de studiu care permite studenților flexibilitatea în alegerea a trei domenii distincte de studiu. Fiecare zonă este denumită "concentrare". Deși cele trei concentrații există ca programe separate în universitate, acestea nu sunt disponibile în mod normal ca o combinație de cursuri într-un program de gradul existent. De exemplu, un student ar putea să se concentreze asupra unei specializări în jurnalismul de mediu cu concentrații în jurnalism, științele plantelor și solului și toxicologia mediului. Fiecare zonă există în diferite colegii ca parte a programelor de studii separate, dar numai un studiu major în universități va permite studenților să studieze cele trei concentrații ca unitate.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

De licență de 120 de ore de studii generale este o opțiune provocatoare și plină de satisfacție pentru studenții care doresc un grad mai mare de flexibilitate în cursul l ... [+]

Licențiat în Studii Generale, BGS

De licență de 120 de ore de studii generale este o opțiune provocatoare și plină de satisfacție pentru studenții care doresc un grad mai mare de flexibilitate în cursul lor de studiu. Ca grad interdisciplinar, nu se bazează pe un anumit minor major sau minor. În schimb, curriculumul studenților va consta în cursuri din trei domenii de studiu care trebuie selectate de la minorii stabiliți recunoscuți în Catalogul Texas Tech. Două dintre cele trei domenii de studiu trebuie să fie administrate de Colegiul de Arte

O diplomă BGS bine concepută poate ajuta un student să se pregătească să urmărească un interes intelectual special, o ambiție profesională sau un studiu absolvent. Cele trei domenii de studiu formează o specializare coerentă care nu este disponibilă în altă parte a universității ca un plan organizat de studiu.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Arts în Comunicare Tehnică a Universității Texas Tech, oferit de Departamentul de Engleză, este o modalitate excelentă de a vă arăta stăpânirea abilităților de ... [+]

Master of Arts în comunicare tehnică

Master of Arts în Comunicare Tehnică a Universității Texas Tech, oferit de Departamentul de Engleză, este o modalitate excelentă de a vă arăta stăpânirea abilităților de comunicare tehnică pentru posturile din domeniul tehnicii de scris, scris, editare și management - sau pentru studii aprofundate. Scopurile specifice ale studiului includ cunoașterea istoriei, teoriei, cercetării, genurilor, principiilor, tehnicilor și practicilor de comunicare tehnică.

Programul subliniază cinci domenii ample de bursă în bursă, cursuri și inițiative:

Retorică, compoziție și tehnologieComunicarea tehnicăRetoricii științei și asistenței medicaleTehnologie, cultură și retoricăRetorică vizuală, nou media și design centrat pe utilizator.... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Programul de masterat în comunicare și inovare strategică, oferit de Colegiul de Media și Comunicații, se concentrează pe pregătirea elevilor pentru poziții de nivel înal ... [+]

Master of Arts în comunicare și inovare strategică

Programul de masterat în comunicare și inovare strategică, oferit de Colegiul de Media și Comunicații, se concentrează pe pregătirea elevilor pentru poziții de nivel înalt ca comunicatori strategici în mediul global și digital de astăzi.

Prezentare generală a programului

Programul nostru este oferit exclusiv online pentru a răspunde nevoilor studenților noștri, dintre care majoritatea sunt profesioniști în domeniul comunicării. Studenții noștri au o muncă ocupată și o viață personală - ei solicită accesul la un program de absolvent de calitate cu cea mai flexibilă și mai convenabilă metodă de livrare disponibilă.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
30 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Arts în limba engleză este conceput pentru a oferi cunoștințe generale generale de literatură și de limbă, precum și cunoștințe de principii și tehnici de domen ... [+]

Master of Arts în limba engleză

Programul Master of Arts online în limba engleză, oferit de Departamentul de limbă engleză, este același cu programul la fața locului cu un mod diferit de livrare (electronic vs. față în față). Cerințele pentru MA online vor fi aceleași ca și pentru studenții din campus. Procesul de aplicare este același. Studenții admiși MA pot lua cursuri fie online, fie față în față.

Prezentare generală a programului

Master of Arts în limba engleză este conceput pentru a oferi cunoștințe generale generale de literatură și de limbă, precum și cunoștințe de principii și tehnici de domeniu. Prin studiul dedicat și prin curriculumul nostru de Dezvoltare Profesională, îi ajutăm pe studenții noștri să dezvolte și să demonstreze abilități de comunicare esențiale. Elevii care caută Master of Arts în limba engleză trebuie să completeze 36 de ore semestru de studiu, inclusiv următoarele cerințe:... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Studiile interdisciplinare de la Universitatea Texas Tech permit studenților absolvent libertatea de a proiecta un grad care integrează zone și cursuri de la colegii și p ... [+]

Master of Arts în Studii Interdisciplinare

Texas Tech University's Master of Arts în Studii Interdisciplinare este oferit de Graduate School. Studiile interdisciplinare de la Universitatea Texas Tech permit studenților absolvent libertatea de a proiecta un grad care integrează zone și cursuri de la colegii și programe de absolvent existente. Scopul acestei integrări permite studenților să creeze un program care să se potrivească cel mai bine intereselor și aspirațiilor lor de carieră, care nu ar putea fi definite într-o limită disciplinară tradițională.

Prezentare generală a programului

Master Online de Arte în Studii Interdisciplinare este un program de gradul destinat pentru studenții care doresc să continue de învățământ la nivel de absolvent, dar nu caută de formare specializate concentrat într-o zonă tradițională majore. Acest program nu este un substitut pentru o diplomă de master tradițional; mai degrabă, este destinat elevilor cu interese mai largi în mai multe domenii sau pentru cei ale căror scopuri de carieră nu se potrivesc pe deplin cu o singură unitate sau departament academic identificabil. Se pune accentul pe dezvoltarea intelectuală și culturală continuă într-o societate în continuă schimbare, în care noi interese de carieră se pot extinde pe mai multe specializări tradiționale.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science în Comunicarea Agricolă este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru intrarea sau avansarea într-o varietate de mass-media, marketing și poziții de ... [+]

Master of Science în Comunicarea Agricolă

Master of Science în Comunicarea Agricolă este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru intrarea sau avansarea într-o varietate de mass-media, marketing și poziții de relații publice. Acest program oferă, de asemenea, dezvoltarea de abilități de comunicare profesională pentru cariere conexe în agribusiness, servicii guvernamentale, educație și extindere. Programul de masterat în comunicațiile agricole oferă un program flexibil, care poate fi adaptat pentru a răspunde fiecărei situații unice a fiecărui student. Domenii de specializare cum ar fi marketingul, mass-media și relațiile publice sunt, de asemenea, disponibile prin cooperarea cu Colegiul de Media și Comunicare.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Educatori, angajați ai agențiilor de stat și federale, agenți de extensie și angajați ai companiilor private: Colegiul de Științe Agricole și Resurse Naturale din Texas T ... [+]

Master of Science în educația agricolă

Educatori, angajați ai agențiilor de stat și federale, agenți de extensie și angajați ai companiilor private: Colegiul de Științe Agricole și Resurse Naturale din Texas Tech University oferă un Master Online de Științe în Educație Agricolă conceput să vă ofere abilitățile necesare pentru a avansa într-o conducere poziţie.

Master of Science în educația agricolă este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru predare, cercetare, prelungire, conducere, și poziții administrative în sectorul public și privat. Programul este similar cu gradul de educație agricolă de pe campus. Studenții din programul de masterat se concentrează pe un nucleu de cursuri de educație agricolă, împreună cu un accent în proiectarea programelor educaționale / de formare, îmbunătățirea prezentării profesionale, dezvoltarea leadershipului, metodele de predare / instruire și comunicarea interpersonală.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

De-a lungul acestui program, elevii se vor concentra asupra provocărilor și practicilor geneticii și reproducerii, propagării, biotehnologiei, producției, gestionării, ma ... [+]

Master of Science în Horticultură

De-a lungul acestui program, elevii se vor concentra asupra provocărilor și practicilor geneticii și reproducerii, propagării, biotehnologiei, producției, gestionării, manipulării și depozitării, comercializării și utilizării plantelor ornamentale în peisajul interior și exterior. Texas Tech University's Online Master of Science în Horticultură oferă studenților cu experiența educațională de care au nevoie pentru a excela atât în ​​cursuri și carieră.

Prezentare generală a programului36 de ore de credit minime, o opțiune teza este disponibilăCursurile sunt finalizate online.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Online Master of Science în Managementul sistemelor și ingineriei este conceput pentru a răspunde cererii în creștere pentru manageri cu ingin ... [+]

Master of Science în sisteme

Texas Tech University's Online Master of Science în Managementul sistemelor și ingineriei este conceput pentru a răspunde cererii în creștere pentru manageri cu inginerie puternică, științe și medii tehnice, precum și o bază solidă în management și probleme financiare.

Programul care conduce la Master of Science în Sisteme și Inginerie Management (MS SEM), prin departamentul de Inginerie Industrială este conceput pentru a răspunde cererii tot mai mari de manageri tehnici cu inginerie puternică, științe și medii tehnice, precum și o fundație solidă în management și financiare probleme. Programul MS SEM are un accent profesional și oferă posibilitatea studenților cu o diplomă de licență non-IE de a obține pregătire absolventă în domeniile lor de specialitate și de a beneficia de instruire în managementul de inginerie în același timp.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
30 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Online de Master of Science în Software Engineering oferă studenților cu o bază solidă în definirea, dezvoltarea și întreținerea de sisteme so ... [+]

Master în Inginerie Software

Texas Tech University's Online de Master of Science în Software Engineering oferă studenților cu o bază solidă în definirea, dezvoltarea și întreținerea de sisteme software complexe folosind metode tradiționale de proces de inginerie.

Planul de diplomă specifică informații, cum ar fi în cazul planului tezei de masterat: Comitetul consultativ al tezei, titlul tezei și cursurile care trebuie luate. Școala absolventă cere ca planul de diplomă să fie depus în primul semestru de studiu. De asemenea, servește drept aplicație pentru admiterea la candidatură. Vezi licența

Pentru planul de teză, elevii trebuie să depună toate eforturile pentru a găsi un consultant de teză într-un domeniu de cercetare compatibil cu interesele lor cât mai curând posibil. Consultanții de teză pot solicita studenților să urmeze anumite cursuri pentru pregătirea elevului pentru cercetare; prin urmare, studenții ar trebui să permită consilierului tezei să asiste la selectarea cursurilor pentru planul de studii.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Online Master of Science în educația în domeniul familiei și al consumatorilor este făcut posibil printr-un consorțiu de universități numit Gr ... [+]

Master în Științe ale Familiei și Științei consumatorilor

Texas Tech University's Online Master of Science în educația în domeniul familiei și al consumatorilor este făcut posibil printr-un consorțiu de universități numit Great Plains Interactive Education Distance Alliance (GPIDEA). Mai multe universități s-au reunit pentru a oferi programe post-bacalaureate online studenților ale căror familii sau cariere le-au împiedicat să obțină o diplomă în campus. Acordul de consorțiu permite studenților să urmeze cursuri oferite de mai multe instituții pentru o școală standard pentru a finaliza un program.

Prezentare generală a programului38 - 41 de ore de credit pe o perioadă de trei aniDeși elevii pot lua cursuri de la mai multe instituții, instituția de acordare a diplomei este responsabilă pentru plasarea studenților pentru credite de practică și stagiu.Cursurile sunt finalizate online.Condiție: licență de licență în domeniul specializării în domeniul conținutului în domeniul familiei și al consumatorului sau în domeniul conexProgramul îndeplinește cerințele pentru acei studenți care solicită certificarea inițială a cadrelor didactice / licențiere în educația în domeniul familiei și al consumatorilor.Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
Part time
3 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Plantele și știința solului include studiul geneticii plantelor, reproducției, biotehnologiei, biologiei moleculare, fiziologiei, biochimiei, combaterii buruienilor și ma ... [+]

Master în Științe ale Plantelor și Solului

Plantele și știința solului include studiul geneticii plantelor, reproducției, biotehnologiei, biologiei moleculare, fiziologiei, biochimiei, combaterii buruienilor și managementului culturilor, aplicate producției eficiente și economice a culturilor de câmp. Texas Tech University's Online Master of Science în plante și știința solului permite studenților să studieze modul de utilizare și gestionare a aplicării științelor biologice, chimice și fizice în ceea ce privește mediile naturale și umane afectate.

Prezentare generală a programului36 de ore de credit minime, non-teza de program de gradCursurile sunt finalizate online.Examinarea necesară în timpul semestrului de absolvire.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ. Aflați mai multe despre diferența dintre statutul de student cu normă întreagă și cu normă întreagă.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Domeniile de specializare includ:Știința culturilorProtecția culturilorȘtiința soluluiFibre și biopolimeriProcesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Online Master of Engineering, oferit de Edward E. Whitacre Jr. Colegiul de Inginerie, este un program de gradul interdisciplinar conceput pent ... [+]

Maestru de Inginerie

Texas Tech University's Online Master of Engineering, oferit de Edward E. Whitacre Jr. Colegiul de Inginerie, este un program de gradul interdisciplinar conceput pentru a practica ingineri. Elevii pot alege unul din mai multe piese din diferitele discipline de inginerie sau își pot crea propriul program de studiu prin combinarea creditelor din mai multe programe de inginerie diferite, asigurând că studenții dobândesc o cunoaștere bine rotunjită a domeniului ingineriei.

Programul care duce la Master of Engineering (MEN) grad este un grad interdisciplinar, non-teze. Bărbații sunt concepuți în primul rând pentru practicarea inginerilor. Pentru astfel de ingineri practicieni, creditul pentru cursuri de absolvent de lucru finalizat în reședința la o altă școală acreditată absolvent pot fi acceptate pentru mai mult de 15 ore din cerințele de 36 de ore semestru pentru Master of Engineering grad. Toată munca creditată spre grad trebuie să fie finalizată în decurs de nouă ani calendaristici. În plus față de reglementările care reglementează admiterea la Scoala de absolvent, o diplomă de bacalaureat în inginerie, sau echivalentul său, este necesar pentru intrarea în Master of Engineering Program.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Master Online de Inginerie Civilă este oferit de Departamentul de Inginerie Civilă. Un student în Master of Science în Inginerie Civilă se va ... [+]

Maestru de inginerie civilă

Texas Tech University's Master Online de Inginerie Civilă este oferit de Departamentul de Inginerie Civilă. Un student în Master of Science în Inginerie Civilă se va specializa inițial în sub-disciplina principală de inginerie structurală sau în inginerie de construcții și de management în acest program de grad. Există trei opțiuni diferite: o opțiune de teză, o opțiune de raport și o opțiune de curs numai.

Prezentare generală a programului

De la proiectarea zgârie-noriilor moderni la asigurarea apei potabile curate, inginerii civili și de mediu afectează calitatea vieții și siguranța publică.

Facultatea Texas Tech are expertiză în proiectarea clădirilor, adăposturilor și podurilor; atenuarea daunelor provocate de windstorm; sisteme regenerabile de energie eoliană; tratarea apelor uzate, tratarea deșeurilor periculoase, inundațiile și gestionarea resurselor de apă.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science în Inginerie Industrială, oferit de Departamentul de Inginerie Industrială, pregătește ingineri industriali competente și manageri de inginerie pentru i ... [+]

Maestru de Inginerie Industrială

Master of Science în Inginerie Industrială, oferit de Departamentul de Inginerie Industrială, pregătește ingineri industriali competente și manageri de inginerie pentru industrie, consultanță, predare universitare și de cercetare.

Prezentare generală a programului

Inginerii industriali Red Raider își câștigă experiența în domeniul aplicațiilor industriale tradiționale de optimizare aplicată, managementul ingineriei, lanțul de aprovizionare și logistică, transportul, biocarburanții și ergonomia și factorii umani, dar se bazează pe acele cunoștințe pentru a integra sistemele de sprijin decizional și abilitățile dobândite prin proiectele de curs, proiectele de vârf și cercetarea unică a antreprenoriatului departamentului. Departamentul dezvoltă, de asemenea, activități de cercetare și cursuri în domenii emergente de integrare avansată și de fabricare a aditivilor utilizând o abordare sistemică.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
August 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Cu un accent deosebit pe aplicațiile practice ale științei și ingineriei - în special prin laboratorul de specialitate al departamentului și a secvenței de software - stu ... [+]

Maestru de Inginerie Mecanică

Texas Tech University's Online Master of Inginerie Mecanică, oferit de Departamentul de Inginerie în Whitacre Colegiul de Inginerie, este un program de grad specializat în domeniile (a) Materiale și mecanică, și (b) Design. Sunt disponibile două opțiuni de diplomă, și anume opțiunea de raport și opțiunea de curs numai.

Prezentare generală a programului

Cu un accent deosebit pe aplicațiile practice ale științei și ingineriei - în special prin laboratorul de specialitate al departamentului și a secvenței de software - studenții de inginerie mecanică au un impact semnificativ asupra industriei și mediilor academice la sosire.

Absolvenții dobândesc cunoștințe avansate și contribuie la avansarea liniilor de inginerie prin cursuri unice dezvoltate de membrii facultății și prin cercetări finanțate extern cu privire la problemele presante și progresele tehnologice.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Maeștri de educație în curriculum și instruire, oferite de Colegiul de Educație, permite studenților să caute un grad avansat într-o varietate de specializări. ... [+]

Master în Educație în Curriculum și Instruire

Maeștri de educație în curriculum și instruire, oferite de Colegiul de Educație, permite studenților să caute un grad avansat într-o varietate de specializări. Programul se concentrează asupra aspectelor curriculare ca domeniu de cercetare și dezvoltă puncte forte în domeniile de înțelegere și abordare a problemelor complexe și multiple care influențează teoria, proiectarea, dezvoltarea, livrarea, evaluarea și evaluarea curriculumului.

Prezentare generală a programuluiProgramul de 36 de ore de masterat cu sau fără teză3 ore de cercetare3 ore de fundație de colegiu15 ore de la concentrarea de specializare15 ore de COpțiunea tezei: 9 ore de la CCursurile sunt finalizate online.Condiție: licențăElevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Online Master of Education în Educație Specială, oferită de Colegiul de Educație, vă permite să alegeți dintr-una din cele șapte domenii difer ... [+]

Master în Educație în Educație Specială

Texas Tech University's Online Master of Education în Educație Specială, oferită de Colegiul de Educație, vă permite să alegeți dintr-una din cele șapte domenii diferite de accent, oferindu-vă opțiuni care îndeplinesc obiectivele carierei și interesele personale.

Prezentare generală a programului

DOMENII DE EMISĂ:

Autism

36 de ore de creditCerințe preliminare: diplomă de licențăCursurile sunt finalizate online

Aplicarea analizei comportamentului

Acceptarea noilor studenți pentru toamnă 2018 și primăvara anului 2019

36 de ore de creditCondiție: licențăCursurile sunt finalizate online.Pentru informații despre cerințele de certificare naționale, contactați Consiliul de certificare pentru comportamentul analistului. Numărul de aprobare al secvenței de curs pentru Universitatea Texas Tech este # 4111.... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
36 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Master of Education în Leadership Educațional și Programul Principal de Certificare Profesională de Pregătire este conceput pentru profesorii ... [+]

Master în Educație în Leadershipul Educațional și Programul Principal de Certificare Profesională

Texas Tech University's Master of Education în Leadership Educațional și Programul Principal de Certificare Profesională de Pregătire este conceput pentru profesorii de lucru interesați în urmărirea carierei ca directori de școală elementară sau secundară în Texas.

Educația Leadership Masters

Facultatea de Leadership în Educație este implicată într-o serie de activități de parteneriat școlar "K-12", pentru a servi direct dezvoltării leadership-ului educatorilor regionali K-12, printre care: EDLD Leadership Institute; și noul Program LISD - TTU Principal Fellows.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master Online de la Universitatea Texas Tech din domeniul educației în tehnologie de instruire, oferit de Colegiul de Educație, este conceput pentru educatori și formator ... [+]

Master în educație în tehnologie de instruire

Învățarea online la nivelul K-12, în învățământul superior și în formarea din sectorul privat este o tendință bine stabilită. Master Online de la Universitatea Texas Tech din domeniul educației în tehnologie de instruire, oferit de Colegiul de Educație, este conceput pentru educatori și formatori care doresc să-și extindă cunoștințele și să devină instructori bazați pe internet, designeri instructivi și manageri de programe de educație la distanță.

Prezentare generală a programului39 de ore de creditCursurile sunt oferite pe o perioadă de doi ani. Elevii iau de obicei două cursuri pe semestru.Cursurile sunt finalizate online.Condiție: licențăElevii trebuie să treacă un examen cuprinzător pentru a finaliza programul.Elevii nu sunt obligați să se înscrie într-un anumit număr de cursuri în fiecare semestru, astfel încât timpul de finalizare variază în funcție de individ.Cursurile de semestru se aliniază cu Calendarul Academic al Universității Texas Tech. Noii studenți se pot înscrie la începutul oricărui din cele patru semestre pe tot parcursul anului.Procesul de aplicare... [-]
Statele Unite ale Americii USA Online
June 2019
La zi
Part time
39 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Programul de Master în Educație în Învățământul Superior oferit de Colegiul de Educație oferă oportunități pentru persoanele care caută o carieră în posturile de conducer ... [+]

Master în educație în învățământul superior

Programul de Master în Educație în Învățământul Superior oferit de Colegiul de Educație oferă oportunități pentru persoanele care caută o carieră în posturile de conducere de mijloc și de conducere la colegii comunitare și colegii și universități de patru ani. Programul de doi ani cuprinde 36 de ore universitare și este oferit într-un model de cohortă prescris.

Solicitanții calificați ar trebui, de preferință, să aibă experiență care să lucreze sau să aibă acces direct la o instituție de învățământ superior de stat de doi ani sau patru ani sau o agenție de stat sau federală care deservește învățământul superior. Solicitanții de succes vor avea nevoie de acces direct la o instituție de învățământ superior pentru a finaliza cu succes cursurile selectate.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
La zi
2 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science în Managementul resurselor naturale și al resurselor naturale, oferit de școala postuniversitară, este un grad interdisciplinar care pregătește absolven ... [+]

Master în științe profesionale în domeniul durabilității mediului și managementului resurselor naturale

Master of Science în Managementul resurselor naturale și al resurselor naturale, oferit de școala postuniversitară, este un grad interdisciplinar care pregătește absolvenți pentru carieră științifică în sectoarele de afaceri, guvern sau non-profit și se concentrează asupra științei durabilității, așa cum se aplică resursele naturale și mediul.

Prezentare generală a programului

Master of Science Master of Science combină studii postuniversitare în știință cu formare în management, lucrul în echipă, înțelegerea financiară, concepte de marketing și abilități de comunicare necesare pentru o carieră profesională de succes.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
Address
Texas Tech University 2500 Broadway
TX 79409 Lubbock, Texas, Statele Unite ale Americii
Address
USA Online, Statele Unite ale Americii