Teach-Now

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Misiunea Școlii de Educație a Teach-Now Graduate este de a pregăti, a permite și de a-și împuternici profesorii de mâine pentru studenții de mâine în lumea de mâine, folosind un model de învățare bazat pe activități, bazat pe activități, bazat pe activități.

Teach-Now oferă un program de certificat de pregătire a cadrelor didactice post-bacalaureate de nouă luni și programe de masterat de 12 luni. Una este diploma de masterat în pregătirea cadrelor didactice, care necesită o practică clinică de 12 săptămâni într-o școală și are două piste: accentul pe globalizarea educației sau accentul pe cercetarea în domeniul educației. Al doilea este o diplomă de masterat fără pregătirea cadrelor didactice, cu accent pe globalizarea cercetării educaționale și educaționale.

Un accent al programelor este de a "învăța în modul în care intenționați să predați". Curriculumul de ultimă generație este conceput pentru pregătirea candidaților care intră în program cu un fundament în materie și o pasiune pentru predare elevi. Candidații lucrează în colaborare cu colegii lor, dezvoltă o înțelegere a școlilor și studenților, învață să utilizeze eficient tehnologia pentru a ajuta elevii să învețe și să practice practica strategiilor pedagogice pentru o predare eficientă.

Toate cursurile sunt livrate practic în sesiuni săptămânale cu o cohorta de aproximativ 12 candidați și un instructor. Participarea la o cohorta de invatare este o experienta puternica. Membrii unei cohorturi colaborează împreună pentru proiecte, oferă feedback și critică despre munca celuilalt, contribuie la motivația celuilalt și devin o comunitate de cursanți din întreaga lume. Din aceste motive, Teach-Now îi încurajează pe toți candidații să rămână în cohorta lor originală. Cu toate acestea, uneori candidații constată că trebuie să părăsească temporar programul.

Programele Teach-Now sunt livrate în module care includ activități cu videoclipuri, simulări, citiri și activități digitale. Instructorul și candidații din cohorta oferă feedback cu privire la toate activitățile. Experiențele clinice din module necesită candidații să observe și să intervieveze profesorii și alți profesioniști din școli în școli. Activitățile necesită prezentarea de bloguri, reflecții, adnotări video, infographics, hărți minte, prezentări Prezi, videoclipuri și alte instrumente digitale. Candidații din programul Teach-Now și programul de masterat cu pregătire pentru profesori trebuie să completeze 12 săptămâni de practică clinică într-o școală sub supravegherea unui mentor școlar sau mentor virtual.

De ce să alegeți Teach-Now pentru pregătirea dvs.?

Teach-Now pregătește profesorii de mâine pentru cursanții de mâine din lumea de învățare de mâine.

Teach-Now oferă cea mai directă și mai eficientă Pathway a învăța în era digitală. Iată ce poate face pentru dvs.:

 • Îmbunătățiți pașii pentru licențiere, permițându-vă să continuați să faceți ceea ce faceți în timp ce obțineți certificarea pentru a preda
 • Furnizați un program de masterat de înaltă calitate - la o fracțiune de cost - și în mai puțin timp, la o sumă de timp mai mică decât costul Teach-Now / Come-tuition / Target = "_ Blank" rel = "noreferrer noopener">
 • Vă ajută să învățați să învățați folosind aceleași tehnologii și curriculum bazate pe proiecte pe care le veți folosi în propriile săli de clasă
 • Dați-vă o practică amplă folosind tehnologiile de învățare bazate pe proiecte și curriculum-ul bazat pe proiecte pe care îl veți folosi - înainte de a vă afla pe linia de tragere.
 • Încărcați-vă în cele mai recente cercetări cognitive și bazate pe creier de care aveți nevoie pentru a vă diagnostica nevoile de învățare ale elevilor
 • Consolidați-vă învățarea prin împărtășirea experiențelor dvs. și prin primirea de feedback personalizat cu privire la predarea dvs. prin streaming video și în clasa noastră virtuală
 • Clarificați modul în care se întâmplă de fapt învățarea și ce puteți face pentru a asigura eficacitatea acesteia

Misiune și filozofie

 • Misiune

Teach-Now Educators încearcă să echipeze, să permită și să împuternicească profesorii de mâine pentru elevii de mâine în lumea de mâine, folosind un model de învățare bazat pe activități, bazat pe activități, colaborativ.

 • Filozofie

Filosofia programului Teach-Now Educators este de a "învăța în modul în care intenționați să predați". În conformitate cu această filosofie, Educatore utilizează un curriculum de ultimă oră pentru pregătirea candidaților post-bacalaureate selectați, care sunt întemeiați subiecte și au o pasiune pentru a învăța elevii de mâine în lumea de învățare de mâine. Întreaga experiență de învățare este virtuală și include o experiență clinică de 12 săptămâni, după caz.

Istorie și fundal

Programul on Teach-Now line Teach-Now pregătire a cadrelor didactice Teach-Now fost inițiat în cadrul Centrului Național pentru Informare în Educație, cu bani de la New School Venture Fund în noiembrie 2011. În iunie 2012, TEACHNOW, Inc. a fost înființată ca o companie independentă. 9 luni, 8-Modulul Teach-Now programul de pregătire a cadrelor didactice a fost acreditat și aprobat de către Districtul Columbia Oficiul Superintendent de Stat de Educație pentru a conduce la un an 4- licență completă, regulate, de predare din surse regenerabile în februarie 2013. Teach-Now început prima cohortă de 10 candidați în martie 2013. În noiembrie 2013, Teach-Now primit, de asemenea, aprobarea programului de pregătire a cadrelor didactice de către Departamentul de Stat din Arizona.

În martie 2015, TEACHNOW, Inc. d / b / a Școala de Educație Educatore a aplicat la Comisia de Licențiere a Învățământului Superior din Columbia pentru a fi o instituție a învățământului superior. La 2 iulie 2015, HELC a acordat un certificat de licență pentru funcționarea unei instituții de învățământ superior la Școala de Educație a TEACHNOW, INC. D / b / o Educatore. La 11 ianuarie, 2018, HELC a aprobat o schimbare de nume „ Teach-Now Graduate School of Education.“

Parteneri

Școala de Învățământ Postuniversitar Teach-Now se bucură de parteneriate cu instituții de învățământ superior și cu alți furnizori principali de programe de pregătire a cadrelor didactice.

Pentru a aplica o diplomă sau un certificat prin unul dintre partenerii noștri, vă rugăm să utilizați acest formular și să selectați partenerul corespunzător din meniul derulant meniul.
 • ECIS

Fondată în 1965, ECIS este o organizație globală care oferă oportunități de dezvoltare profesională membrilor săi, cuprinzând școli internaționale, persoane fizice și organizații educaționale. ECIS construiește și transformă profesori, lideri și școli de peste cincizeci de ani.
 • Predarea lui Nomad

Predarea Nomad este conexiunea ta cu predarea în Asia
 • Fundația Profesorilor

Fundația Profesorilor se străduiește să facă o schimbare semnificativă în tipul de educație care este gestionată și distribuită în mod obișnuit în India. TTF se angajează să adauge valoare tuturor educatorilor și instituțiilor de învățământ, ajutându-i să realizeze și să mențină marginea vitală care distinge indivizii și instituțiile cu succes din exterior de cele mediocre.
 • Școli de calitate internaționale (QSI)

Quality Schools International (QSI) este o organizație școlară nonprofit care a fost înființată în 1971 cu scopul expres de a angaja profesori calificați, cu experiență și îngrijire în școlile internaționale private din întreaga lume. Pentru candidații noștri QSI, am redus programul de certificare numai la 5.000 $ și avem un plan de plată pentru a reduce programul de masterat la 11.700 $.
 • lui Playwork

Viziunea lui Playworks este că într-o zi fiecare copil din America va ajunge să joace - în fiecare zi. Convingerea noastră este că crearea de opțiuni pentru copii să se angajeze într-un joc sănătos și incluziv reprezintă o oportunitate importantă pentru a învăța să tratăm atât câștigul, cât și pierderea cu harul.
 • Cadre didactice la Arizona ("TOCA")

Profesorii la cerere Arizona ("TOCA") este o agenție de servicii educaționale angajată în fiecare zi fiind o zi productivă pentru fiecare copil. TOCA a funcționat în cadrul serviciilor Guest Guest Teacher din 1999 și este singura agenție care efectuează evaluări aleatorii în clasă ale înlocuitorilor de la Guest Professor și necesită o dezvoltare profesională. Lucrand cu peste 130 de scoli din Arizona si Denver, TOCA este incantata de oportunitatea de a lucra cu noi educatori in timpul calatoriei lor in sala de clasa.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Certificate » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Programul De Certificare A Pregătirii Profesorilor

Online 9 luni September 2018 Statele Unite ale Americii Washington

Teach-Now oferă un model unic de predare: în loc să se înscrie în mai multe cursuri într-un singur semestru, candidații progresează printr-o serie de module intense și cuprinzătoare de diferite lungimi, luate în succesiune. Modelul de învățare pe bază de proiect / activitate bazat pe activități a programului înseamnă că învățarea candidatului are loc în mod sincron, în sesiuni obligatorii virtuale de clasă cu 10-15 candidați în cohorta de învățare și instructor și asincron, în afara claselor virtuale programate. [+]

Despre

Teach-Now oferă un model unic de predare: în loc să se înscrie în mai multe cursuri într-un singur semestru, candidații progresează printr-o serie de module intense și cuprinzătoare de diferite lungimi, luate în succesiune. Modelul de învățare pe bază de proiect / activitate bazat pe activități a programului înseamnă că învățarea candidatului are loc în mod sincron, în sesiuni obligatorii virtuale de clasă cu 10-15 candidați în cohorta de învățare și instructor și asincron, în afara claselor virtuale programate.

Fiecare modul este împărțit în unități; fiecare unitate are o săptămână lungă. În fiecare săptămână, vi se va cere să finalizați 3 până la 4 activități de proiect sau clinice, care pot necesita între 15 și 25 de ore pe săptămână, în funcție de complexitatea și cerința de colaborare a activităților săptămânale. Rezultatele învățării pentru program vă asigură că veți fi pregătiți să îi ajutați pe elevi să învețe până când finalizați programul.... [-]


Masterat

Diplomă De Masterat în Pregătire Pentru Profesori

Online 12 luni September 2018 Statele Unite ale Americii Washington

Școala de Educație Postuniversitară Teach-Now are un model didactic unic, în loc să se înscrie în mai multe cursuri la un moment dat într-un semestru, candidații progresează printr-o serie de module intense și cuprinzătoare de diferite lungimi, luate în ordine. Modelul de învățare bazat pe proiecte / activități bazat pe activități înseamnă că învățarea candidatului are loc în mod sincron și asincron, în sesiuni săptămânale obligatorii de clasă virtuală cu 10-15 candidați în cohorta de învățare și instructor, precum și în afara claselor virtuale programate. [+]

Despre

Școala de Educație Postuniversitară Teach-Now are un model didactic unic, în loc să se înscrie în mai multe cursuri la un moment dat într-un semestru, candidații progresează printr-o serie de module intense și cuprinzătoare de diferite lungimi, luate în ordine. Modelul de învățare bazat pe proiecte / activități bazat pe activități înseamnă că învățarea candidatului are loc în mod sincron și asincron, în sesiuni săptămânale obligatorii de clasă virtuală cu 10-15 candidați în cohorta de învățare și instructor, precum și în afara claselor virtuale programate.

Pentru persoanele care doresc să obțină atât licență de învățământ, cât și o diplomă de masterat în învățământ: primele 9 luni ale programului dvs. vor fi curriculum-ul oferit în prezent în programul Teach-Now , urmat de 3 luni de curs suplimentar, inclusiv un accent pe cercetarea sau globalizarea educației .... [-]


Master în Educație Cu Globalizare

Online 12 luni September 2018 Statele Unite ale Americii Washington

Școala de educație absolventă Teach-Now are un model didactic unic - în loc să se înscrie în mai multe cursuri într-un singur semestru, candidații progresează printr-o serie de module intense și cuprinzătoare de diferite lungimi, luate în succesiune. Modelul de învățare bazat pe proiecte / activități pe bază de activități înseamnă că învățarea candidatului are loc în mod sincron și asincron, în sesiuni săptămânale obligatorii de clasă virtuală cu 10-15 candidați în cohorta de învățare și instructor, precum și în afara claselor virtuale programate. [+]

Despre

Școala de educație absolventă Teach-Now are un model didactic unic - în loc să se înscrie în mai multe cursuri într-un singur semestru, candidații progresează printr-o serie de module intense și cuprinzătoare de diferite lungimi, luate în succesiune. Modelul de învățare bazat pe proiecte / activități pe bază de activități înseamnă că învățarea candidatului are loc în mod sincron și asincron, în sesiuni săptămânale obligatorii de clasă virtuală cu 10-15 candidați în cohorta de învățare și instructor, precum și în afara claselor virtuale programate.

Pentru persoanele care caută o diplomă de masterat în învățământ: programul de 12 luni cuprinde primele 6 module ale programului Teach-Now existent, plus un modul de 12 săptămâni privind globalizarea educației, un modul de 4 săptămâni privind lectura și alfabetizarea, Modul de 4 săptămâni privind cercetarea în domeniul educației și un modul de 4 săptămâni privind un proiect de cercetare.... [-]


Contactează