Spartanburg Methodist College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Spartanburg Methodist College este singurul Carolina de Sud acreditat de doi ani, privat, colegiu rezidențial. Oferim diplome asociate în Arte, Știință, Justiție Penală, Afaceri, Arte Frumoase și Studii Religioase.


SMC se angajează să furnizeze programe și oportunități care să încurajeze excelența academică, explorarea intelectuală, conștientizarea socială și dezvoltarea personajului. Am construit pe această tradiție oferirea programului nostru online de 100%.


Mentori educaționali

Consultanții noștri sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale. Suntem cu tine de la început până la sfârșit. De la procesul de aplicare la ajutorul financiar pentru selectarea cursului, suntem aici pentru a vă asigura că reușiți.


Ajutoare financiare

Unul dintre elementele cele mai stresante de îmbarcare pe un program de gradul de colegiu este de a vă asigura că aveți resurse pentru a nu numai începe, dar și de completare a programului. Consilierii noștri sunt aici pentru a vă ghida în procesul de asistență financiară pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii atunci când selectați sursele de ajutor financiar.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Associate Degrees »

Programe

Această școală oferă și:

Associate Degrees

Asociat în gradul de justiție penală

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni July 2019 Statele Unite ale Americii Spartanburg + 1 mai mult

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a vă deplasa într-o nouă poziție sau doar doriți satisfacția de a finaliza gradul dvs. ... un online Associate în gradul de justiție penală vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele! Programul de justiție penală online a Spartanburg Methodist College vă oferă flexibilitatea și oportunitatea de a vă completa studiile oricând, oriunde. [+]

Un asociat online în gradul de justiție penală vă va ajuta să învățați abilități care pot duce la locuri de muncă mai mari și la oportunități de promovare și vă pot distinge de competiție. Acest program a fost conceput în spiritul profesional. Experiența noastră virtuală în clasă vă oferă flexibilitatea de a vă completa gradul într-un mediu eficient de învățare - 100% Online. Cursurile sunt concepute și predate de către profesioniști de top din domeniu și includ: Introducere în Sistemul de Justiție Penală, Administrația Poliției, Introducere în Criminologie, Dovezi și Proceduri Penale, Introducere în Dreptul Penal, Relații Juvenile, Introducere în Corecții și Introducere în Criminalistică Ştiinţă.... [-]