Spartanburg Methodist College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Spartanburg Methodist College este singurul Carolina de Sud acreditat de doi ani, privat, colegiu rezidențial. Oferim diplome asociate în Arte, Știință, Justiție Penală, Afaceri, Arte Frumoase și Studii Religioase.


SMC se angajează să furnizeze programe și oportunități care să încurajeze excelența academică, explorarea intelectuală, conștientizarea socială și dezvoltarea personajului. Am construit pe această tradiție oferirea programului nostru online de 100%.


Mentori educaționali

Consultanții noștri sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale. Suntem cu tine de la început până la sfârșit. De la procesul de aplicare la ajutorul financiar pentru selectarea cursului, suntem aici pentru a vă asigura că reușiți.


Ajutoare financiare

Unul dintre elementele cele mai stresante de îmbarcare pe un program de gradul de colegiu este de a vă asigura că aveți resurse pentru a nu numai începe, dar și de completare a programului. Consilierii noștri sunt aici pentru a vă ghida în procesul de asistență financiară pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii atunci când selectați sursele de ajutor financiar.

Locații

Spartanburg

Address
1000 Powell Mill Rd (7,106.13 mi)
29301 Spartanburg, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră