Saint Joseph's University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Saint Joseph este o universitate cuprinzătoare, recunoscută la nivel internațional, situată la marginea metropolei Philadelphia, cu studenți din întreaga țară și din întreaga lume, atât online cât și în campus. Universitatea Saint Joseph este acreditată la nivel regional - cel mai înalt nivel de acreditare pe care un colegiu sau o universitate tradițională îl poate obține - de către Asociația Statelor Mijloace de Colegii și Școli. Clasamentul nostru național și acreditarea AACSB în cadrul Școlii Haub indică calitatea înaltă a programelor de licență, absolvent și executiv.

Timp de 160 de ani, Universitatea Saint Joseph a ajutat bărbații și femeile să se pregătească pentru viața lor profesională, oferind o educație riguroasă a iezuiților care încorporează credo Ignațianul lui Cura Personalis sau îngrijirea întregii persoane. Ghidat de o facultate dedicată atât învățământului, cât și burselor, educația Sfântului Iosif provoacă și extinde cunoștințele, aprofundează înțelegerea, accentuează gândirea și comunicarea critică, favorizează dezvoltarea caracterului moral și spiritual și construiește o mândrie îndelungată.

Știri din SUA

Revista Forbes
Forbes se situează pe locul 94 al Universității Saint Joseph din Topul Colegiilor din nord-est.

Revizuirea de la Princeton
Studiul de la Princeton clasifică Școala de Afaceri Erivan K. Haub ca fiind una dintre cele mai bune 294 de școli de afaceri din lume.

Locații

Philadelphia

Address
5600 City Ave.
19131 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Certificat
Certificat de Studii Postuniversitare
Licenţă
MSc