Saint Mary's University of Minnesota Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Saint Mary's din Minnesota de programe de studii online

La Saint Mary's, ne mândrim cu oferirea de diplome online de licență și de absolvent proiectate pentru a completa programele de adulți de lucru ca tine. Obțineți o educație accesibilă și convenabilă de la o universitate de primă clasă care se bazează pe aplicații în lumea reală.

Universitatea Long's din istoria inovării în educație continuă cu sistemul nostru de management al învățării pe un iPad, permițând învățarea în mișcare. Angajamentul nostru față de tradiția noastră catalică Lasallian de învățare continuă, de etică și de avansare a binelui comun durează, de asemenea. Prin programele noastre online, lucrăm din greu pentru a încuraja studenții să devină profesioniști grijulii și lideri etici.

Ia clasa cu tine

Descoperiți sistemul nostru de management al învățării revoluționare pe un iPad care pune clasele la îndemână. Ca student în programele noastre online, veți primi un iPad încărcat cu platforma noastră de învățare pentru a fi utilizat pe durata programului.

  • Accesați fără probleme accesul la materialele cursului
  • Continuați cu colegii de clasă și cu facultate oriunde v-ați afla
  • Dezvoltarea abilităților angajatorilor de tehnologie mobilă

Obțineți o educație practică, orientată spre carieră, într-un mediu on-line, orientat către studenți, orientat spre studenți. Aflați mai multe despre Universitatea Saint Mary și istoria sa de inovație educațională.

Locații

Winona

Address
700 Terrace Heights

55987-1399 Winona, Minnesota, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră