Citește Descrierea Oficială

Școala de management și relații de muncă Rutgers (SMLR) este sursa principală de expertiză în lumea muncii, construirea unor organizații eficiente și durabile și schimbarea raportului de muncă. Școala este compusă din două departamente - una axată pe toate aspectele managementului strategic al resurselor umane, iar cealaltă dedicată specialităților științelor sociale legate de studiile de muncă și relațiile de muncă - cu o facultate dintr-o mare varietate de medii disciplinare.

Departamentul de Management al Resurselor Umane se concentrează pe toate aspectele managementului strategic al resurselor umane, incluzând înțelegerea rolului resurselor umane în determinarea succesului individual și organizațional și gestionarea resurselor umane într-un context global. Departamentul de Studii de Muncă și Relații de Muncă studiază și învață despre toate aspectele legate de muncă și relațiile de muncă și, în special, modul în care reprezentarea colectivă și politica publică pot îmbunătăți bunăstarea lucrătorilor.

În plus, SMLR oferă numeroase programe de educație continuă și de certificare, predate de cercetători de clasă mondială și experți practicieni.

Istorie

LMML a fost inițial stabilită printr-un act al legislaturii din New Jersey în 1947 ca Institutul de Management și Relații de Muncă (IMLR). Ca și omologii săi care au fost creați în celelalte state industriale mari, în același timp, Institutul a fost închiriat pentru a promova noi forme de cooperare în domeniul muncii în urma tulburărilor industriale de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. A devenit oficial o școală la campusul emblematic al Universității de Stat din New Jersey din New Brunswick / Piscataway în 1994. Faceți clic aici pentru a citi despre istoria educației forței de muncă de la Rutgers și IMLR.

De ce SMLR

SMLR oferă o experiență unică de învățare, unde puteți:

  • Aflați de la facultatea foarte citată și publicată.
  • Experimentează metode de predare inovatoare.
  • Rețea cu lideri din industrie.
  • Obțineți oportunități de angajare.

La o privire

  • Studenți: 1.597 (specializări cu normă întreagă și part-time)
  • Facultatea: 50 (full-time)

Caracteristici

  • Trei programe de licență cu diferite focus-uri sunt oferite, două programe BA în colaborare cu Școala de Arte și Științe și un program BS, care poate fi completat online. Explorați care ar putea corespunde nevoilor și intereselor dvs.
  • Școala oferă două diplome de maestru foarte respectate: MHRM și MLER Facultatea administrează de asemenea un doctorat. gradul de relații industriale și resurse umane, cu absolvenți de cercetare și posturi universitare.
  • Cercetarea care explorează și anticipează natura schimbătoare a locului de muncă reprezintă o componentă cheie a misiunii școlii.
  • Mai multe centre și programe care se concentrează pe cercetarea de vârf și pe îmbunătățirea forței de muncă. Programele de educație continuă includ Educația forței de muncă și cercetarea acum (LEARN) și educația executivă a lui Rutgers.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Rutgers University

Programul oferă cunoștințe aprofundate în domeniul managementului resurselor umane și competențe care vor distinge participanții de colegii lor și le vor permite să comun ... [+]

Prezentare generală a programului

Programul Rutgers Master Professional în Managementul Resurselor Umane (MHRM) este conceput pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane și managerii / supervizorii cu o experiență de 4 ani care urmăresc avansarea carierei în posturile de conducere sau manageriale.

Programul oferă cunoștințe aprofundate în domeniul managementului resurselor umane și competențe care vor distinge participanții de colegii lor și le vor permite să comunice eficient cu alți directori la nivel regional, național și global. Absolvenții programului Rutgers MHRM sunt experți în materie de resurse umane cu abilitate ridicată de a conecta și aplica funcția HR și practicile sale la strategia organizațională în cadrul organizațiilor lor.... [-]

Statele Unite ale Americii Piscataway Township
September 2019
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Statele Unite ale Americii