Rockhurst University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Rockhurst este locul unde învață liderii. Transformăm viețile prin crearea unei comunități de învățare axate pe excelența în educație. Fiind o universitate iezuită situată în Kansas City, Missouri, suntem implicați integral în viața și creșterea orașului și a regiunii noastre.

Absolvenții Rockhurst primesc două instrumente care schimbă viața: un grad de calitate care îi va duce oriunde vor să meargă și abilitatea de a privi lumea printr-o lentilă de serviciu.

Ne lăudăm cu o moștenire mândră, cu o rețea de absolvenți realizată și cu premii care includ clasamente ridicate în Știrile SUA pentru 2020, precum:

  • O cea mai bună școală absolventă pentru un MBA part-time
  • # 15 în Sisteme informaționale (absolvent)
  • # 18 Management MBA
  • # 23 Clasamentele celor mai bune universități regionale Midwest

Rockhurst oferă mai mult de 50 de studii universitare și postuniversitare, precum și învățarea personală printr-un raport 12: 1 student-facultate. De asemenea, oferim o educație superioară, care este, de asemenea, surprinzător de accesibilă. Am fost pe locul patru în rândul colegiilor din Missouri în ceea ce privește rentabilitatea investiției și în primele 17% la nivel național.

Mai mult de jumătate din cei peste 25.000 de absolvenți ai noștri trăiesc în zona metropolitană Kansas City. Absolvenții noștri servesc ca lideri executivi pentru companii și organizații importante din Kansas City și din întreaga lume.

Universitatea Rockhurst este acreditată de Comisia de învățare superioară și membru al Asociației Nord-Centrale. Școala noastră de management Helzberg este singura instituție privată din Kansas City acreditată de AACSB International, standardul de aur în acreditarea afacerilor obținut de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume. Suntem, de asemenea, una dintre cele 28 de instituții membre ale Asociației Colegiilor și Universităților Iezuiți.

Locații

Online

Address
Rockhurst Road,1100
64110 orasul Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră