Citește Descrierea Oficială

Institutul Politehnic Purdue

DESPRE

Institutul Politehnic Purdue este unul dintre cele 10 colegii academice de la Universitatea Purdue, care oferă studii universitare și postuniversitare într-o gamă largă de discipline. Colegiul include șapte școli, departamente și divizii academice:

 • Aviație și tehnologie de transport
 • Tehnologie de inginerie
 • Calculatoare și Tehnologia Informației
 • Computer Graphics Technology
 • Tehnologia managementului construcțiilor
 • Știință și tehnologie militară
 • Tehnologie Leadership & Inovare

În plus față de campusul principal al Universității Purdue din West Lafayette, Indiana, Politehnica Purdue oferă programe de studii de nivel în nouă comunități din Indiana.

Colegiul trece printr-o transformare majoră care afectează toate fațetele colegiului. Numele de politehnic încorporează cel mai bine caracteristicile, elementele și filozofia colegiului transformat și reprezintă cu ușurință un brand distinctiv care evidențiază natura unică a experienței de învățare.

Programele academice combină învățarea aplicată bazată pe teorie, proiectele bazate pe echipe, studiile integrate în științe umane, credentificarea bazată pe competențe și o serie de componente experimentale cum ar fi proiectele de vârf, stagii, imersii globale și activitățile de certificare. Experiența de învățare politehnică este concepută pentru a produce absolvenți care nu numai că au cunoștințe tehnice aprofundate și au aptitudini aplicate în disciplina aleasă, dar au, de asemenea, competențe de rezolvare a problemelor, gândire critică, comunicare și abilități de conducere solicitate de industrii și comunități.

De cercetare în cadrul colegiului, de asemenea, continuă să se extindă și să consolideze, cu cinci domenii de semnătură propulsarea colegiul la nivel tehnologic și științifice în prim plan:

 • Bio-inspirată sustenabilitate
 • Robotica, fabricație și autonomie
 • Clădire-Loop Healthcare
 • Inovație STEM Educație
 • Calculul scării umane

Fie că oferă o experiență de învățare transformată pentru a produce absolvenți pregătiți pentru industrie, care au abilitățile pentru economia de astăzi, fie că desfășoară activități de cercetare bazate pe utilizarea tehnologiei și rezolvă provocările din lumea reală, Institutul Politehnic Purdue își propune să fie lider mondial.

Purdue Polytechnic a fost fondată în 1964 ca Scoție de Tehnologie a Universității Purdue. A fost redenumit Colegiul Tehnic în 2005, iar în 2015, Consiliul de Administrație a aprobat numele său actual în sprijinul transformării colegiului și ca parte a inițiativei președintelui Mitch Daniels "Purdue Moves".

Institutul Politehnic Purdue

Misiune, Viziune și Valori

Misiune

Să inspire, să educe și să îndrume studenții prin studii de studiu și de studiu integrat, pregătindu-și absolvenții pentru succes ca inovatori tehnologici și lideri din industrie; Și să promoveze învățarea transdisciplinară, angajarea și cercetarea inspirată de utilizare, abordând provocări importante de stat și globale.

Viziune

Suntem o colegiu de transformare neîngrădită de tradiție ... Pionierii învățării prin practică și a cercetării bazate pe utilizare.

Declarația de Integritate și Codul de Conduită

La Purdue și la Institutul Politehnic Purdue, integritatea este indispensabilă misiunii noastre. Acționăm cu onestitate și respectăm cele mai înalte standarde ale valorilor și principiilor morale și etice prin comportamentul nostru personal și profesional. Demonstrăm înțelegerea acestor valori și principii și le susținem în toate acțiunile și deciziile. Încrederea și încrederea merg împreună cu modul în care ne desfășurăm, deoarece susținem o cultură bazată pe comportamentul etic. Ne așteptăm ca acțiunile noastre să fie în concordanță cu cuvintele noastre, iar cuvintele noastre să fie în concordanță cu intențiile noastre. Ne acceptăm responsabilitățile, împărtășim conducerea într-un spirit democratic și ne supunem celor mai înalte standarde de încredere publică. Ne considerăm răspunzători pentru cuvintele și acțiunile noastre. Susținem cele mai înalte poziții ale corectitudinii, acționăm ca cetățeni responsabili, respectăm în mod egal între diversitate, păstrăm drepturile altora și tratăm toate persoanele cu demnitate. Pentru a ne îndeplini obiectivele ca o comunitate de învățare, insistăm că obiectivele învățării elevilor nu sunt compromise. Trateazăm toți studenții în mod echitabil, iar evaluările noastre privind realizările de învățare sunt imparțiale și se bazează exclusiv pe performanța academică demonstrată.

Ca instituție de acordare a terenurilor, demonstrăm capacitatea noastră de reacție la circumscripțiile noastre și le extindem accesul la resursele noastre de cunoștințe. Ne angajăm să folosim în mod înțelept resursele noastre și să fim administratori buni ai resurselor financiare, de capital și a resurselor umane.

Mediu de învățare politehnică

Institutul Politehnic Purdue răspunde schimbărilor din studenții și societatea noastră - transformăm mediul nostru de învățare pentru a răspunde mai bine nevoilor lor.

Mediul unic de învățare al Politehnicii Purdue este definit printr-o combinație de 10 elemente-cheie.

ÎNVĂȚĂMÂNTUL APLICAT PE BAZA TEORIEI

Începem prin studierea teoriei, apoi o aplicăm. . . Noi aplicăm cu adevărat. Învățarea prin practică este fundamentul experienței de învățare politehnică a Universității Purdue. Este o abordare puternică și dovedită care îi determină pe elevi să înțeleagă și să păstreze mai bine conceptele.

ÎNVĂȚĂMÂNTUL PE BAZA PROIECTULUI TEAM

Companiile și comunitățile se bazează pe munca în echipă pentru a obține succesul. Îl practicăm. De la primul semestru la ultimul, proiectele de echipă reprezintă o piatră de temelie a programelor politehnice Purdue, expunând studenților la dinamica echipei, termenele limită și tehnicile de rezolvare a problemelor.

METODE DE PREDARE MODERNIZATE

De ce trebuie predate cursurile de către un instructor care predă în fața unei săli de clasă? Nu au. Din ce în ce mai multe dintre cursurile noastre folosesc metode didactice de ultimă oră, cunoscute sub numele de învățare activă. Este diferit, distractiv, provocator și mai eficient.

INTEGRATĂ ÎNVĂȚĂMÂNT-ÎN CONTEXT CURRICULA

Elevii învață mai ușor atunci când 1) au o înțelegere profundă a scopului învățării lor; 2) învățarea lor are loc la timp, înainte de a fi necesară; 3) rezultatele învățării sunt legate de experiențele practice. Cursurile noastre urmăresc acești piloni ai scopului, calendarului și caracterului practic.

STUDII INTEGRATE DE UMANITĂȚI

Integrarea studiilor de tehnologie cu științele umaniste și științele sociale îmbunătățește gândirea critică a elevilor, creativitatea, logica și inovația. Elevii politehnici absolvă aceste abilități și sunt bine pregătiți pentru o viață de învățare și succes.

CREDENȚIEREA COMPETENȚEI

Elevii demonstrează stăpânirea conceptelor și a aptitudinilor aplicate (cunoscute sub numele de competențe), bucurați-vă de flexibilitatea de a vă concentra pe interesele lor, în timp ce învățați în propriul ritm, și de a construi portofolii electronice pentru a vă prezenta capabilitățile. Purdue este un lider în procesul de învățare pe bază de competențe.

SENIOR CAPSTONE PROIECTE

Proiectele reale cu clienți reali beneficiază studenții, companiile și comunitățile. Programele Politehnice Purdue includ proiectele de vârf care permit elevilor să aplice ceea ce au învățat pentru a rezolva provocările din lumea reală alese de partenerii corporativi și comunitari.

STAGII

Nu încurajăm pur și simplu studenții să urmeze stagii - le încorporăm și alte activități asemănătoare forței de muncă în programele noastre. În timpul verii sau în timpul semestrului, elevii folosesc aceste oportunități pentru a-și extinde cunoștințele și abilitățile și pentru a pune bazele unei viitoare ocupări.

GLOBAL / IMMERSII CULTURALE

Lumea se micșorează, în timp ce oportunitățile noastre globale și culturale cresc. Având un mediu multicultural de învățare umplut cu facultate, personal și studenți din peste 100 de țări, Politehnica Purdue oferă de asemenea o perspectivă îmbogățită prin studii în străinătate, stagii internaționale și alte activități globale și culturale.

MENTORIZAREA FACULTĂȚILOR-STUDENȚILOR

Elevii sunt mai de succes atunci când au cineva care are un interes deosebit în aspirațiile și progresele lor. Studenții noștri au ocazia unică de a avea un membru al facultății desemnat ca mentor, îndreptându-i spre succes prin oferirea de îndrumare profesională și sprijin pe tot parcursul anului școlar.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat de Absolvire

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Programul de certificat de absolvire a programelor de licență pentru tehnologia informației oferă studenților absolvenți cursuri introductive de învățământ la nivel înalt ... [+]

Programul de certificat de absolvire a programelor de licență pentru tehnologia informației oferă studenților absolvenți cursuri introductive de învățământ la nivel înalt în aspectele importante ale analizei de afaceri.

Programul de certificate va oferi profesioniștilor cunoștințe despre modul de determinare a cerințelor afacerii care conduc proiecte legate de IT. În plus, le va ajuta să identifice, să analizeze și să elaboreze procese pentru a îmbunătăți fluxul global al informațiilor din cadrul organizației.

Programul de certificat va oferi educație de bază la nivel de absolvent pentru ocuparea forței de muncă pentru cei care lucrează în prezent ca analist de afaceri sau cei însărcinați sau care doresc să-și asume responsabilități legate de afaceri analist.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
12 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Programul de certificare a absolventului de Management al Tehnologiei Informației va oferi studenților absolvenți cursuri de învățământ introductiv introductiv în aspecte ... [+]

Gestionați-vă drumul către o carieră mai bună

Programul de certificare a absolventului de Management al Tehnologiei Informației va oferi studenților absolvenți cursuri de învățământ introductiv introductiv în aspectele importante ale proiectelor de conducere, planificare, executare și control a proiectelor IT. Acest program de certificare va oferi abilități pregătitoare pentru a sprijini succesul unor inițiative de afaceri complexe, transversale și funcționale.

Certificatul online de licență este în special în cerere pentru analiști de sistem, programatori și designeri, manageri de proiect și alții în domeniul administrației pentru proiectele tehnologice. Aflați instrumentele și tehnicile noi și îmbunătățite de gestionare a proiectelor IT utilizate în actuala piață de tehnologie.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
12 - 36 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Obțineți cunoștințe despre fundamentele managementului construcțiilor. Aceste cunoștințe vă vor ajuta să aplicați teoriile și principiile managementului construcțiilor pe ... [+]

Acceptarea aplicațiilor acum pentru primăvara anului 2019

Obțineți cunoștințe despre fundamentele managementului construcțiilor. Aceste cunoștințe vă vor ajuta să aplicați teoriile și principiile managementului construcțiilor pentru a identifica, analiza și gestiona eficient operațiunile de construcție din cadrul organizației dvs.

Cu un certificat absolvent de la Universitatea Purdue, profesioniștii vor învăța să analizeze tehnicile pentru practicile de afaceri de construcție contemporane, inclusiv practica contabilă și financiară, obligațiile legale, drepturile și remedierile legate de oferta societăților de construcții, contracte și modificări în construcții, proces.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate în domeniul aviației, certificatul de licență Purdue în Managementul siguranței aviației vă va aj ... [+]

Rolling Admissions - Acceptarea aplicațiilor acum

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate în domeniul aviației, certificatul de licență Purdue în Managementul siguranței aviației vă va ajuta să obțineți cunoștințe pentru a dezvolta, a conduce și a executa programe eficiente de siguranță a aviației. Învățați de profesori cu medii educaționale deosebite și cu experiență în domeniul aviației civile, al aviației militare și al rolurilor guvernamentale, cursurile noastre specifice industriei vă vor pregăti pentru numeroase roluri în aviație.

Previziunile economice sugerează că o creștere constantă a cerințelor de transport de călători în transportul de pasageri și de aer va provoca o expansiune dramatică a industriei aviatice și va necesita o restructurare completă a arhitecturii sistemului de transport aerian existent. Această creștere a industriei generează o gamă largă de oportunități în industria aviatică pentru persoanele care posedă abilități de management aviatic și aerospațial, cum ar fi gestionarea riscurilor, dezvoltarea sistemelor de siguranță și abilitățile interdisciplinare aferente.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Setați-vă separat cu un certificat superior cu un Master of Science (MS), axat pe analiza de afaceri IT. Acest MS 100% on-line are un IIBA® ... [+]

Setați-vă separat cu un certificat superior cu un Master of Science (MS), axat pe analiza de afaceri IT. Acest MS 100% on-line are un IIBA®

Analistii de afaceri joaca un rol vital in imbunatatirea afacerii si a functiilor IT ale unei organizatii. Abilitatea lor de a înțelege domeniul de afaceri și de a traduce aceste nevoi oamenilor tehnici în termeni pe care ei le pot înțelege este vitală pentru succesul oricărei inițiative de proiect.

Curriculum-ul vă îmbunătățește cunoștințele în domeniile structurii, politicilor și operațiunilor unei organizații. Învățați să lucrați ca o legătură între conducerea organizațională și departamentul IT pentru a le ajuta să înțeleagă nevoile organizației și modul în care IT poate ajuta la atingerea obiectivelor sale. Dezvoltați abilitățile de identificare, documentare și implementare a cerințelor IT pentru orice obstacole în calea afacerii. Aplicați cunoștințele dobândite obținute pentru a trece cu succes IIBA®... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Înscriere Deschisă
Engleză
1 - 5 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate de aviație, Purdue MS în aviație și Aerospace Management vă va ajuta să dezvolte abilități esenți ... [+]

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate de aviație, Purdue MS în aviație și Aerospace Management vă va ajuta să dezvolte abilități esențiale de management și de conducere.

Învățați de profesori cu medii educaționale deosebite și cu experiență în domeniul aviației civile, al aviației militare și al rolurilor guvernamentale, cursurile noastre specifice industriei vă vor pregăti pentru numeroase roluri de management al aviației.

Prognozele economice sugerează că o creștere constantă a cerințelor de transport de călători în transportul de pasageri și de aer va provoca o expansiune dramatică a industriei aviatice și va necesita o restructurare completă a arhitecturii sistemului de transport aerian existent. Această creștere a industriei generează o gamă largă de oportunități de leadership în industria aviatică pentru persoanele care posedă abilități de gestionare a aviației și aerospațiale, cum ar fi analiza operațională, dezvoltarea sistemelor de siguranță, managementul proiectelor, integrarea sistemelor, durabilitatea mediului și abilitățile interdisciplinare conexe.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
11 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Distruge-te cu un certificat superior cu MS în Managementul Construcțiilor. Managementul Construcțiilor (CM) aplică principii de management și tehnologii inovatoare pentr ... [+]

Distruge-te cu un certificat superior cu un MS în Managementul Construcțiilor. Managementul Construcțiilor (CM) aplică principii de management și tehnologii inovatoare pentru a conduce, organiza și gestiona în mod eficient proiectele de construcție a clădirilor rezidențiale, comerciale și de infrastructură.

Prin CM, clădirile și facilitățile de infrastructură pot fi construite într-un mod controlat sistematic pentru a maximiza eficiența construcției și a asigura cea mai înaltă calitate.

Cu un grad avansat de la Universitatea Purdue, veți fi echipat cu cunoștințe esențiale și experiență educațională pentru a aduce contribuții semnificative în domeniul construcțiilor. Curriculumul online de 100% este conceput pentru a pregăti persoane calificate pentru funcții de conducere în industria construcțiilor. Accentuați-vă pe operațiunile de construcție și managementul la nivel de companie - beneficiile unui MBA, dar cu accent pe construcție. Acest program este pentru persoane fizice cu o diplomă de licență în domeniul construcțiilor de management, inginerie civilă, sau un domeniu strâns legate de la o universitate acreditată.... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Gestionați-vă drumul spre o carieră mai bună, cu un Master of Science, axat pe managementul de proiect IT, pentru a satisface cerințele industriei / afacerilor în acest d ... [+]

Gestionați-vă drumul spre o carieră mai bună, cu un Master of Science, axat pe managementul de proiect IT , pentru a satisface cerințele industriei / afacerilor în acest domeniu dinamic. Aflați instrumentele și tehnicile pe care le puteți aplica în fiecare fază a ciclului de viață al proiectului. Acest program online de 100% oferă materiale incluse în corpul cunoașterii dezvoltat de Institutul de Management al Proiectului (PMI®) - incluzând cerințele de descoperire și gestionare, dezvoltarea și gestionarea programelor, gestionarea portofoliilor și gestionarea resurselor externalizate.

Curriculum-ul vă îmbunătățește cunoștințele în domeniile domeniului, timpului, costurilor, comunicațiilor... [-]

Statele Unite ale Americii West Lafayette
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
11 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media