Citește Descrierea Oficială


Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) oferă programe academice inovatoare dedicate construirii de specialiști în domeniul învățământului prin intermediul învățării hands-on. Formăm indivizii care vor fi catalizatori pentru inspirație și schimbare.

Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) este o comunitate de învățare inovatoare în care facultatea, personalul și studenții din diferite culturi și perspective colaborează pentru a promova excelența academică, scopul social, serviciul semnificativ și împlinirea personală.

Ca școală universitară în cadrul unei universități creștine, GSEP se străduiește să-și educe și să-și motiveze elevii să își asume roluri de conducere în profesii care îmbunătățesc și îmbogățesc viețile indivizilor, familiilor și comunităților.

La GSEP îmbrățișăm diversitatea umană - pe care o considerăm expresia firească a creației lui Dumnezeu - în lucrarea noastră de a avansa învățarea și slujirea. GSEP avansează, susține și promovează competențele multiculturale.

Strategiile pentru realizarea acestei misiuni sunt:

  • Promovarea discursului care valorizează fundalul, experiența și perspectiva fiecărui membru;
  • Recrutarea, reținerea și avansarea diverselor elevi, personal și facultate;
  • Dezvoltarea modelelor curriculare de practică în medii educaționale și psihologice;
  • Și să ajungă la comunități mai largi pentru a promova înțelegerea și a facilita soluțiile la provocările legate de diversitate.

Spiritul, energia și acțiunile noastre vor fi o sursă de inspirație pentru comunitățile de educație și psihologie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Programul Master of Arts în Psihologie online de la Universitatea Pepperdine oferă o înțelegere largă a comportamentului uman și cunoștințe practice despre modul în care ... [+]

Universitatea Pepperdine oferă programul său de Master of Arts în Psihologie online, care permite studenților din întreaga țară să primească o educație absolventă Pepperdine fără a participa la cursuri în campus. Programul de masterat online în psihologie oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a psihologiei și permite studenților să dezvolte abilitățile necesare pentru a evalua personalitatea și inteligența și pentru a trata tulburările mentale și emoționale.

Pentru a-și câștiga gradul, elevii frecventează cursuri săptămânale online, predate de facultatea Pepperdine, cu diverse expertiză clinică, cursuri online intensive accesibile printr-un campus online și câștigând voluntar experiență în persoană la o agenție din apropierea comunității.... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Programul de masterat de psihologie Pepperdine University pregătește studenții pentru cariere semnificative în psihologie, servicii umane și în domenii conexe printr-un c ... [+]

Programul de masterat de psihologie Pepperdine University pregătește studenții pentru cariere semnificative în psihologie, servicii umane și în domenii conexe printr-un curriculum bazat pe valori. Psihologie @ Pepperdine este programul de masterat de psihologie online de la Universitatea Pepperdine. Proiectat pentru studenții care doresc să îmbunătățească bunăstarea celorlalți printr-o înțelegere a comportamentului uman, programul predă principiile psihologiei folosind același curriculum ca și programul din campus. Elevii primesc o educație riguroasă, bazată pe valori, în timp ce învață direct de la facultatea Pepperdine, care sunt practicieni activi și experți în domeniile lor. Programul de masterat MFT de la Universitatea Pepperdine pregătește studenții să urmărească licențierea în California, deoarece LMFT sau LPCC care ajută indivizii, cuplurile și familiile să prospere. Master Online de Arte în Psihologie Clinică, cu un accent în căsătorie și terapie de familie (MFT) de la Universitatea Pepperdine educă studenții să lucreze în mod direct cu persoane fizice, cupluri, și familiile care au nevoie de servicii terapeutice. Elevii sunt pregătiți pentru licențiere în California, ca și căsătoriți și terapeuți de familie (LMFT) sau consilieri medicali autorizați (LPCC). Universitatea Pepperdine oferă programul său on-line de căsătorie și familie de terapie (MFT) masterat, astfel încât studenții din întreaga țară pot câștiga o educație Pepperdine absolvent fără a participa la cursuri în campus. Master Online de Arte în Psihologie Clinică, cu un accent în căsătorie și Terapie Familie program oferă o riguroasă, bazată pe valori de educație care pregătește studenții să lucreze direct cu persoane fizice, cupluri, și familiile în nevoie. Elevii... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză