Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) oferă programe academice inovatoare dedicate construirii de specialiști în domeniul învățământului prin intermediul învățării hands-on. Formăm indivizii care vor fi catalizatori pentru inspirație și schimbare.

Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) este o comunitate de învățare inovatoare în care facultatea, personalul și studenții din diferite culturi și perspective colaborează pentru a promova excelența academică, scopul social, serviciul semnificativ și împlinirea personală.

Ca școală universitară în cadrul unei universități creștine, GSEP se străduiește să-și educe și să-și motiveze elevii să își asume roluri de conducere în profesii care îmbunătățesc și îmbogățesc viețile indivizilor, familiilor și comunităților.

La GSEP îmbrățișăm diversitatea umană - pe care o considerăm expresia firească a creației lui Dumnezeu - în lucrarea noastră de a avansa învățarea și slujirea. GSEP avansează, susține și promovează competențele multiculturale.

Strategiile pentru realizarea acestei misiuni sunt:

  • Promovarea discursului care valorizează fundalul, experiența și perspectiva fiecărui membru;
  • Recrutarea, reținerea și avansarea diverselor elevi, personal și facultate;
  • Dezvoltarea modelelor curriculare de practică în medii educaționale și psihologice;
  • Și să ajungă la comunități mai largi pentru a promova înțelegerea și a facilita soluțiile la provocările legate de diversitate.

Spiritul, energia și acțiunile noastre vor fi o sursă de inspirație pentru comunitățile de educație și psihologie.

Locații

Los Angeles

Address
Howard Hughes Center
6100 Center Drive

CA 90045 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră