Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Introducere

Citește Descrierea Oficială


Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) oferă programe academice inovatoare dedicate construirii de specialiști în domeniul învățământului prin intermediul învățării hands-on. Formăm indivizii care vor fi catalizatori pentru inspirație și schimbare.

Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) este o comunitate de învățare inovatoare în care facultatea, personalul și studenții din diferite culturi și perspective colaborează pentru a promova excelența academică, scopul social, serviciul semnificativ și împlinirea personală.

Ca școală universitară în cadrul unei universități creștine, GSEP se străduiește să-și educe și să-și motiveze elevii să își asume roluri de conducere în profesii care îmbunătățesc și îmbogățesc viețile indivizilor, familiilor și comunităților.

La GSEP îmbrățișăm diversitatea umană - pe care o considerăm expresia firească a creației lui Dumnezeu - în lucrarea noastră de a avansa învățarea și slujirea. GSEP avansează, susține și promovează competențele multiculturale.

Strategiile pentru realizarea acestei misiuni sunt:

  • Promovarea discursului care valorizează fundalul, experiența și perspectiva fiecărui membru;
  • Recrutarea, reținerea și avansarea diverselor elevi, personal și facultate;
  • Dezvoltarea modelelor curriculare de practică în medii educaționale și psihologice;
  • Și să ajungă la comunități mai largi pentru a promova înțelegerea și a facilita soluțiile la provocările legate de diversitate.

Spiritul, energia și acțiunile noastre vor fi o sursă de inspirație pentru comunitățile de educație și psihologie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MA »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru al artelor în psihologia clinică, cu accent pe căsătorie și terapie familială

Online Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Programul de masterat de psihologie Pepperdine University pregătește studenții pentru cariere semnificative în psihologie, servicii umane și domenii conexe printr-un curriculum bazat pe valori. [+]

Programul de masterat de psihologie Pepperdine University pregătește studenții pentru cariere semnificative în psihologie, servicii umane și domenii conexe printr-un curriculum bazat pe valori.

Psihologie @ Pepperdine este programul de masterat de psihologie online de la Universitatea Pepperdine. Proiectat pentru studenții care doresc să îmbunătățească bunăstarea celorlalți printr-o înțelegere a comportamentului uman, programul predă principiile psihologiei utilizând același curriculum ca și programul din campus. Elevii primesc o educație riguroasă și bazată pe valori pe măsură ce învață direct de la facultatea Pepperdine, care sunt practicieni activi și experți în domeniile lor.... [-]


Master of Arts in Psychology

Online Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Curriculumul pregătește absolvenții să urmeze studii de doctorat, licențiere ca psiholog clinic sau o carieră în domeniul serviciilor umane. [+]

Universitatea Pepperdine oferă programul său de Master of Arts în Psihologie on-line, care permite studenților din întreaga țară să primească o educație Pepperdine absolvent fără a participa la cursuri în campus.

Programul este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a comportamentului uman și a principiilor psihologice.

Ajutorul financiar

Ajutorul financiar, inclusiv împrumuturile și bursele, este oferit pentru a ajuta studenții cu programe de Psihologie @ Pepperdine de finanțare. Majoritatea studenților din Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie (GSEP) solicită ajutor pentru studenții federali.... [-]


Contactează