Nova Southeastern University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Campusul principal al NSU este situat în Greater Fort Lauderdale, cu locații din jurul Florida și Puerto Rico. Suntem în centrul hub-ului academic și de cercetare din regiune și la doar câteva minute de la unele dintre cele mai bune plaje din lume. Cu peste 26.000 de studenți și 152.000 de absolvenți din întreaga lume, veți găsi prieteni de rechin în fiecare colț al țării - și dincolo.

Iată câteva dintre motivele pentru care studenții au ales NSU.

  1. Dimensiunile clasei mici vă oferă acces unu la unu la profesori.
  2. O viață vibrantă a campusului include NCAA Athletics, organizații sociale și profesionale, activități culturale și wellness și fitness.
  3. Sa clasat în top 20 la cel mai bun colegiu dintre universitățile naționale în 2018.
  4. Studii universitare de prestigiu în medicină, drept, psihologie, afaceri, educație, farmacie, stomatologie și multe altele.
  5. O populație diversă de studenți include 1200 de studenți internaționali din 116 țări din cinci continente.
  6. Dispozitivele de ultimă oră includ cea mai recentă tehnologie de clasă, laboratoarele avansate și cele mai bune biblioteci de cercetare.
  7. Mulți dintre absolvenții NSU continuă să obțină diplome de masterat, doctorat sau profesional la NSU sau alte universități. Studenții universitari participă la cercetarea NSU în domenii precum medicina, oceanografia, cancerul, psihologia, stomatologia și autismul.
  8. Elevii își construiesc relații prin participarea la numeroase evenimente comunitare, multe dintre ele fiind organizate pe campusul campusului NSU. Campusul nostru principal este la doar câteva minute de plaja din Fort Lauderdale, South Beach, Las Olas și Everglades.

Locații

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră