Citește Descrierea Oficială

Campusul principal al NSU este situat în Greater Fort Lauderdale, cu locații din jurul Florida și Puerto Rico. Suntem în centrul hub-ului academic și de cercetare din regiune și la doar câteva minute de la unele dintre cele mai bune plaje din lume. Cu peste 26.000 de studenți și 152.000 de absolvenți din întreaga lume, veți găsi prieteni de rechin în fiecare colț al țării - și dincolo.

Iată câteva dintre motivele pentru care studenții au ales NSU.

  1. Dimensiunile clasei mici vă oferă acces unu la unu la profesori.
  2. O viață vibrantă a campusului include NCAA Athletics, organizații sociale și profesionale, activități culturale și wellness și fitness.
  3. Sa clasat în top 20 la cel mai bun colegiu dintre universitățile naționale în 2018.
  4. Studii universitare de prestigiu în medicină, drept, psihologie, afaceri, educație, farmacie, stomatologie și multe altele.
  5. O populație diversă de studenți include 1200 de studenți internaționali din 116 țări din cinci continente.
  6. Dispozitivele de ultimă oră includ cea mai recentă tehnologie de clasă, laboratoarele avansate și cele mai bune biblioteci de cercetare.
  7. Mulți dintre absolvenții NSU continuă să obțină diplome de masterat, doctorat sau profesional la NSU sau alte universități. Studenții universitari participă la cercetarea NSU în domenii precum medicina, oceanografia, cancerul, psihologia, stomatologia și autismul.
  8. Elevii își construiesc relații prin participarea la numeroase evenimente comunitare, multe dintre ele fiind organizate pe campusul campusului NSU. Campusul nostru principal este la doar câteva minute de plaja din Fort Lauderdale, South Beach, Las Olas și Everglades.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Nova Southeastern University

De 36 MS de credit în afaceri de securitate națională și relații internaționale este conceput pentru a oferi studenților cu teoretice, de cercetare, și competențe aplicat ... [+]

Prezentare generală

36 de MS de credit în afaceri de securitate națională și relații internaționale este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere de bază a aspectelor critice de informare a domeniului de securitate națională de azi, inclusiv evaluarea și analiza amenințării terorismului în SUA și în afara acesteia, de colectare a informațiilor. Elevii vor dezvolta, de asemenea, o înțelegere profundă a contextului internațional în care se modelează problemele naționale de securitate ale SUA.

Securitatea Națională este una dintre cele mai înalte profesii cu poziții deschise în sectorul public în guvernele federale, de stat și locale și în sectorul privat. Acest program este conceput atât pentru profesioniști, cât și pentru cei care aspiră pentru o carieră în domeniu, precum și pentru studenții cu un interes academic puternic în probleme de securitate și relații internaționale.... [-]

Statele Unite ale Americii Fort Lauderdale
Contactează şcoala
La zi
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii