Nova Southeastern University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Advanced Degrees Nursing la Universitatea Nova Southeastern - oferite online!

Asigurați-vă cariera. Schimbați asistența medicală. Alegeți cel mai bun program de îngrijire medicală pentru dvs.

Noi tehnologii. Noi responsabilități de îngrijire medicală. Noi politici de sănătate. În ultimii ani s-au înregistrat atât de multe schimbări rapide în domeniul asistenței medicale.

Se pune accentul pe îngrijirea bazată pe dovezi. De exemplu, începând cu anul 2013, Asociația Asistenților Medicali din SUA (ANA) solicită 100% din managerii care doresc să mențină o BSN sau mai mare pentru a se califica chiar și pentru denumirea spitalului "Magnet". Institutul de Medicină "Vision 2020" recomandă tuturor asistentelor medicale să dețină un BSN, iar ACN sprijină recomandările lor. Acest lucru înseamnă că organizațiile de asistență medicală de vârf nu au în vedere angajarea asistenților clinici fără cel puțin certificatul BSN. Avansate roluri de îngrijire medicală pentru un grad de masterat sau de doctorat nivel.

Ca multe lucruri de-a lungul timpului, industria asistentei medicale sa extins dincolo de abilitatile si cunostintele pe care le ofera numai acreditarea RN. Pentru a vă menține o carieră de îngrijire pe tot parcursul vieții sau pentru a lucra într-una din numeroasele poziții noi de asistență medicală, aveți nevoie de un grad avansat de asistență medicală.

Nursing Opțiuni de grad

Dacă vă întrebați ce program este cel mai potrivit pentru dvs., gândiți-vă la responsabilitățile pe care le bucurați ca asistente medicale și la ceea ce sunteți interesat în mod natural de învățare. Ce te emoționează cel mai mult despre domeniu? Selectați programul care vă susține pasiunea.

Când veți absolvi Nova, veți ști exact cum puteți oferi cea mai bună asistență medicală în orice situație, în condițiile unor schimbări constante ale industriei.

De ce alegeți Nursing la Nova?

De multe ori, nucleul excelenței și al inovației este pur și simplu o modalitate diferită de a vedea o situație. În timp ce vă oferim un loc în fruntea inițiativelor noastre actuale de cercetare, vă vom învăța abilitățile moi și procesele de gândire creativă care vă fac un lider preferat și eficient - care alăptează.

De asemenea, oferim:

  • Laboratoare de simulare de înaltă tehnologie care vă scot în situații clinice realiste.
  • Clase mici pentru oportunități de învățare mai personalizate.
  • Expert la nivel de facultate - nu asistenți de predare.
  • Ultimele tehnologii educaționale și practicile de predare.
  • Suport complet: laboratoare de scriere, birou de ajutor IT 24/7, facultate, ajutor financiar și consilieri universitari.

Locații

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: