Noble Manhattan Coaching Americas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Suntem Noble Manhattan Coaching Americas - lider de Antrenor Training Company în Statele Unite și Canada.

Ca parte a Noble Manhattan Coaching, companiile de frunte în domeniul antrenorilor din lume, oferim programe de instruire de înaltă calitate și certificări de coaching. Varietatea noastră largă de servicii îi ajută pe manageri și lideri să-și dezvolte afacerile.

Îndrumăm misiunea noastră pe premisa că un individ împlinit poate influența pe alții să-și asume viața. Prin urmare, antrenăm antrenori și lideri uimitori pentru a începe efectul fluturelui de transformare personală în comunitățile lor.

O mare flexibilitate

Amestecul nostru de învățare pe distanțe lungi cu experiențe față în față vă oferă posibilitatea de a trece printr-un curs de coaching la propria pace. În plus, oferim cursuri personalizate la cerere.

Sprijin financiar

De remarcat, ne asigurăm că înscrierea în programele noastre nu vă va lăsa în stare de faliment. Din acest motiv, oferim cea mai bună soluție, de la vouchere de reducere la burse.

Calitate superioară

Cei mai buni antrenori de master proiectăm și livrăm programele noastre. Astfel, veți experimenta conținutul de înaltă calitate și veți practica cursurile noastre de coaching.

Suport pentru studenți

Vrem să vă asigurați că călătoria dvs. de coaching este netedă și de succes. Prin urmare, suntem întotdeauna gata să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele.

Facilitarea rețelelor

Deoarece crearea de rețele este de cea mai mare importanță pentru un antrenor de succes, nu numai că oferim cursuri de formare, ci vă ajută să vă conectați cu oameni simpatici, profesioniști și clienți potențiali.

Acreditarea internațională

Oferim cursuri de instruire acreditate la nivel internațional.

Misiunea noastră

Misiunea noastra este de a instrui vagoane magnifice, de a le ajuta sa isi construiasca afacerea si sa constientizeze beneficiile coaching-ului. De asemenea, prin coaching, ne-am angajat să ajutăm companiile să prospere.

Nu numai că oferim cursuri care sunt acreditate și aprobate de 2 organisme internaționale, dar ne asigurăm că îi punem pe studenți și pe antrenorii noștri într-o vastă rețea de profesioniști și clienți.

În plus, creăm oportunități de creștere și oferim suport continuu. Când oamenii intră în familia noastră, ei nu pleacă niciodată. Aici, vor găsi mentori, prieteni și o mare varietate de resurse pentru a-și începe și dezvolta afacerea de coaching.

Filozofie

Prin instruirea oamenilor pentru a deveni antrenori, urmăm premisa efectului fluture. Prin organizarea companiei noastre în cadrul unei structuri B-Corporation, o organizație mai importantă. Datorită livrării cursurilor de coaching remarcabile și a sistemelor de sprijinire a coaching-ului, "creăm un răgaz pentru familiile provocate social și economic să stabilească stabilitate și speranță".

Fiecare dolar de venituri de coaching va da 10% imediat în scopul nostru. La sfârșitul fiecărui an fiscal, vom aloca și un procent din venitul net. Fondurile livrate vor alimenta Fundația "OUR HOME". Astfel, o familie adoptată va beneficia de dragostea noastră sub formă de locuință, asistență la locul de muncă, alimentație, îngrijire a copilului și educație pentru a-și reveni la un membru auto-susținător al comunității noastre.

Valorile de bază

Coaching-ul se bazează pe standarde și principii înalte. Cu toate acestea, pentru noi este important să subliniem aceste valori în tot ceea ce facem. De aceea, apreciem și aplicăm onestitatea, integritatea, încrederea și contribuția în tot ceea ce facem. Promitem pregătirea, dezvoltarea proprie și dezvoltarea afacerilor. Și noi livrăm ceea ce promitem!

Noi credem în puterea tuturor de a conduce cu îndrăzneală. De asemenea, ne bazăm practica pe premisa că aveți toate resursele necesare pentru a fi cea mai bună viață sau antrenor executiv. Astfel, cursurile noastre vă oferă cunoștințele necesare pentru a-ți construi abilitățile de coaching. Echipa noastră se îngrijește și sprijină, astfel încât să vă atingeți obiectivele pe propria pace.

Noble Manhattan Coaching International în cifre

Noble Manhattan Coaching a fost înființată în 1993, pe coasta de sud a Regatului Unit, unde o echipă dedicată este la dispoziția dumneavoastră. Tot ceea ce facem este conceput pentru a instrui antrenorii magnific și a le ajuta să își construiască afacerea. În plus, dorim să sensibilizăm la nivel global despre beneficiile coaching-ului.

  • Noble Manhattan Coaching are 24 de ani de experiență în furnizarea de cursuri de instruire pentru persoane fizice și companii.
  • Suntem prezenți în 28 de țări din întreaga lume. Noble Manhattan Coaching Americas este sediul central pentru Statele Unite și Canada.
  • Pentru că misiunea noastră este de a facilita instruirea continuă, susținerea și sprijinul studenților și antrenorilor noștri din întreaga lume, oferim cursuri și sprijin în 7 limbi.
  • Oferim 18 programe complet separate de formare de antrenori, de la coachingul de viață până la coaching-ul corporativ și executiv.
  • Pe lângă Noble Manhattan Coaching, școala noastră de instruire a antrenorilor, premiată, avem alte 12 divizii pentru a oferi suport și dezvoltare continuă.
  • Cursurile noastre de instruire sunt acreditate de Institutul Internațional de Coaching și Mentorizare. În plus, suntem susținute de Institutul de Leadership

Locații

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, Virginia, Statele Unite ale Americii

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: