Citește Descrierea Oficială

DESPRE MUNȚA MOUNTULUI

La Universitatea Mount Mercy, oferim studenților din toate mediile de învățământ o pregătire satisfăcătoare și o pregătire solidă pentru o lume și o forță de muncă în schimbare. Deservim aproape 1.900 de studenți în campusul nostru din Cedar Rapids, Iowa, iar acum, cu programele noastre de studii on-line, putem servi mii de persoane. Și indiferent de modul în care accesați cursurile noastre, oferim instruire academică de vârf care se bazează întotdeauna pe cele cinci preocupări critice: îngrijirea pământului, imigrația, nonviolența, rasismul și femeile.

Programele de studii on-line ale programului Mercy depășesc timpul petrecut în fața calculatorului. Clasele online vă permit în continuare să vă implicați în cercetare și să participați la stagii de practică cu companii și organizații locale și globale.

Am lansat programele noastre de absolvire on-line în 2014, astfel încât elevii de pretutindeni să poată primi aceeași educație de înaltă calitate ca și studenții noștri din campus, fără a sacrifica cariera sau obligațiile familiale.

ISTORIA NOASTRA

UN UNIVERSITATEA CATOLICĂ ÎN CARISMUL MERCY

Fondată în 1928, cu scopul de a uni oamenii cu oportunități prin intermediul educației bazate pe valori de înaltă calitate, Universitatea Mount Mercy are o fundație bogată pe care am construit opțiunile noastre de campus și online.

Am crescut de la un colegiu de juniori la o universitate de patru ani și astăzi, Universitatea Mount Mercy are plăcerea de a oferi programele noastre academice online unei populații și mai mari de cursanți în același spirit al fondatorilor noștri.

IDENTITATEA CATOLICĂ ȘI CARISMUL MERCY

Educația este mai mult decât manualele și examenele. O educație adevărată te pregătește pentru orice loc de muncă și adresează întreaga persoană. Universitatea Mount Mercy a fost înființată ca o universitate catolică, construită pe cinci preocupări critice ale Sisters of Mercy, și continuăm să susținem această misiune în cursurile noastre online la fel de mult ca și noi cu programele tradiționale din campus.

Universitatea Mount Mercy se străduiește să se ridice la cele mai înalte standarde ale tradiției intelectuale catolice, promovând valorile fundamentale ale adevărului, respectului, responsabilității, excelenței și serviciilor și primind toți oamenii din toate mediile.

Suntem un mândru susținător al sponsorilor noștri, Institutul Surorilor Milosteniei din America, prin Conferința pentru Învățământul Superior Mercy. Ca instituție de Mercy, respectăm cu respect declarația lor despre identitatea catolică și carismul de milă.

SUCCESUL NOSTRU

Studenții Mercy Mercy provin dintr-o mare varietate de medii geografice, etnice și economice diverse. Sunt încrezători, îngrijorați, rapizi pentru a da o mână, mulțumiți de cine sunt și încântați de locul în care se află. Cel mai important, studenții din Mount Mercy sunt dornici să-și realizeze întregul potențial.

DE CE MUNȚII STUDENȚI MERCY SUCCEED

Universitatea Mount Mercy este clasată pe cel mai bun colegiu din Iowa pe lista "2017 Best Colleges" a revistei MONEY. Dar cea mai bună modalitate de a judeca un program de studii este studierea rezultatelor studenților care se înscriu:

 • 66% dintre studenții MMU au stagii sau alte experiențe legate de carieră până la momentul absolvirii.
 • 96% dintre studenții MMU sunt angajați sau în școală absolventă în nouă luni de la absolvire.

DEDICARE LA BUNUL COMUN

Elevii din Mercy Mercy dau peste 15.000 de ore de servicii în folosul comunității în fiecare an. Oferim servicii și oportunități de voluntariat pentru toți elevii.

MISIUNEA ȘI VALORILE NOASTRE

MISIUNEA NOASTRĂ

Muntele Mercy este o universitate catolică care oferă educație axată pe elev în spiritul Surorilor Milostivității și îi salută pe toți oamenii să se alăture comunității noastre în căutarea bacalaureatului și a educației postuniversitare și a serviciului compasional pentru cei care au nevoie.

Ne străduim pentru excelență în îndeplinirea misiunii noastre prin intermediul a patru obiective interdependente:

 • Utilizarea judecății reflexive. Abilitatea de a gândi în mod clar și cu atenție, de a argumenta în mod coerent și de a evalua în mod critic concurența pentru afirmațiile adevărului este fundamentală pentru o educație colegială. O judecată reflexivă necesită cunoașterea faptului de bază, examinarea și evaluarea ipotezelor; o justificare adecvată pentru a se ajunge la o concluzie; și înțelegerea implicațiilor de a trage această concluzie. Cu aceste abilități, indivizii pot rezolva problemele creativ și pot integra cunoștințele în diferite discipline.
 • Implicarea în comunicarea strategică. Comunicarea strategică necesită selectarea dintr-o serie de opțiuni pentru a realiza un obiectiv ales într-o manieră etică. Aceste opțiuni includ construirea și interpretarea mesajelor în forme scrise, orale și estetice folosind tehnologia adecvată.
 • Servirea binelui comun. Binele comun se află în centrul învățăturii sociale catolice. Deoarece persoanele sunt sociale prin natura lor, binele fiecărui individ se referă în mod necesar la binele comun, suma condițiilor sociale care permit tuturor oamenilor să-și atingă mai mult potențialul uman. Aceasta include respectul și interacțiunea etică cu fiecare persoană și mediul natural și, în spiritul surorilor de milă, slujirea pentru bunăstarea întregii omeniri și acțiunea în justiția în lume.
 • Promovarea unei vieți intenționate. O educație liberală permite persoanelor să obțină un grad mai mare de libertate pentru a acționa în mod intenționat. Deoarece dezvoltarea scopului presupune planificarea vieții pe baza unui set de priorități, Universitatea Mount Mercy oferă oportunități de creștere spirituală, implicare intelectuală, claritate vocațională, dezvoltare socială, bunăstare fizică, maturitate emoțională și conducere responsabilă a comunității.

VALORILE NOASTRE

În calitate de membri ai comunității Universității Mount Mercy, întemeiată pe tradiția Surorilor Mercii și a identității noastre catolice, ne-am angajat:

 • Învățarea pe tot parcursul vieții și educația întregii persoane
  Credem că educația este o experiență de-a lungul vieții în care învățarea împuternicește întreaga persoană, intelectual, spiritual, emoțional și fizic.
 • Urmărirea adevărului și a demnității
  Promovăm o anchetă gratuită într-o cultură plină de compasiune, în care dedicația noastră față de credință, adevăr și mila sprijină demnitatea fiecărei persoane în cadrul comunității umane.
 • Angajamentul față de studenți
  Recunoaștem și afirmăm că nevoile studenților noștri sunt esențiale pentru deciziile care afectează viața comunității.
 • Justiţie
  Sprijinim egalitatea prin crearea în mod activ a unor relații echitabile și sănătoase în comunitatea noastră de învățare și în societatea noastră globală.
 • Recunoștință
  Celebrează cu smerenie toate darurile și talentele acordate de Dumnezeu și împărtășim cu credincioșie aceste binecuvântări cu comunitatea mai largă.
 • Ospitalitate
  Ne realizăm munca în spiritul grațiosității și incluziunii lui Catherine McAuley, care salută toate persoanele și perspectivele.
 • Serviciu
  Inspirăm un sentiment de responsabilitate și îngrijire care ne cheamă să slujim binele comun.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Mount Mercy University Online

Universitatea Mercy din cadrul Universității Mercy permite studenților să împletească conceptele teoretice cu experiența practică reală în afara sălii de clasă pentru o e ... [+]

ONLINE BBA: BUSINESS

Universitatea Mercy din cadrul Universității Mercy permite studenților să împletească conceptele teoretice cu experiența practică reală în afara sălii de clasă pentru o experiență educațională de înaltă calitate, bine rotunjită.

Absolvenții acestui program vor învăța să:

Utilizați o abordare de raționament etic pentru a evalua situațiile și a înțelege rolul liderului în luarea deciziilor eticeAu o cunoaștere activă a terminologiei de bază și a conceptelorUtilizați abilități critice de gândire / rezolvare a problemelor în analizarea situațiilor de afaceri și formularea de recomandări și deciziiFiți capabili să analizați o industrie utilizând modelul Porters cu cinci forțeComunică eficientDesfășurați o analiză SWOT cuprinzătoare utilizând resursele externe și interne adecvateElaborarea strategiilor adecvate pentru datele colectate pentru planificarea strategicăFormatul cursului... [-]
Statele Unite ale Americii Rapidele de cedru
Contactează şcoala
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Mount Mercy University Online

Programul nostru explorează fundamentale în drept, conducere, contabilitate și economie, împreună cu o varietate de electives în domenii cum ar fi managementul riscurilor ... [+]

ONLINE BBA: MANAGEMENT

La Universitatea Mount Mercy, combinăm experiența reală cu un curriculum puternic pentru a crea liderii remarcabili de mâine.

Gradul nostru de management merge dincolo de diagramele și numerele de bază - studenții dobândesc o bază solidă în afaceri prin învățarea pe mâini pe care îi inspiră să ducă o viață semnificativă și curajoasă.

Programul nostru explorează fundamentale în drept, conducere, contabilitate și economie, împreună cu o varietate de electives în domenii cum ar fi managementul riscurilor, investiții, antreprenoriat, resurse umane și economie internațională, făcând gradul nostru nu numai flexibil, dar și personalizabil.... [-]

Statele Unite ale Americii Rapidele de cedru
Contactează şcoala
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Mount Mercy University Online

Programul de management al resurselor umane al Universității Mercy University este aprobat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM), cea mai mare societa ... [+]

ONLINE BBA: MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

Programul de management al resurselor umane al Universității Mercy University este aprobat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM), cea mai mare societate profesională din domeniul resurselor umane din lume. Această recunoaștere se bazează pe alinierea programului la standardele curriculare create de SHRM și de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). În plus, acest program poate ajuta studenții să se pregătească pentru programele de certificare a resurselor umane (SHRM-CS și SHRM-SCP), disponibile prin intermediul societății.

Absolvenții acestui program vor învăța să:

Corect identificați și interpretați legile care afectează munca la locul de muncăFolosiți metrici HR pentru a face recomandări și a justifica costul programelor pentru angajațiDemonstrați înțelegerea problemelor de compensare... [-]
Statele Unite ale Americii Rapidele de cedru
Contactează şcoala
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Mount Mercy University Online

La Universitatea Mount Mercy, MBA noastră este proiectată pentru profesioniștii care lucrează. Aveți posibilitatea să lucrați cu normă întreagă, să petreceți timp cu fami ... [+]

ONLINE MBA (MASTER OF ADMINISTRAȚIE DE AFACERI)

La Universitatea Mount Mercy, MBA noastră este proiectată pentru profesioniștii care lucrează. Aveți posibilitatea să lucrați cu normă întreagă, să petreceți timp cu familia și cu prietenii și să câștigați diploma de masterat.

Aflați de la facultate cu experiență în timp ce vă extindeți rețeaua și cunoștințele actuale pentru a-ți continua cariera.

Puteți urma un MBA tradițional sau se poate concentra pe un accent pe Resurse Umane sau Managementul Calității.

Formatul cursului

Clasele sunt oferite online, într-un format accelerat de 5 și 10 săptămâni. Elevii pot termina în doar 18 luni cu non-teza de MBA program. Oferim șase ore de pornire pe an pentru o flexibilitate maximă. Nu este necesar GMAT sau GRE.... [-]

Statele Unite ale Americii Rapidele de cedru
Contactează şcoala
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Mount Mercy University Online