Methodist University - Reeves School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1986, Școala de Afaceri și Economie, Charles M. Reeves, oferă programe de licență și masterat acreditate într-o gamă largă de discipline de afaceri. Peste 700 de studenți sunt înscriși în prezent din 29 de state și 17 țări. methodist102 Scopul Școlii de Afaceri Reeves este de a modela și de a cultiva spiritul antreprenoriatului și a creativității economice creatoare. Ea face acest lucru dezvoltând în studenți o înțelegere a economiei americane moderne, o apreciere a puterii și structurii sale instituționale și o abilitate de a funcționa eficient în ea. Forța motrice a economiei Statelor Unite este spiritul antreprenorial. Fără această forță inovatoare și creativă, fie într-o corporație majoră, fie într-o întreprindere mică, economia va stagna. Valoarea spiritului antreprenorial nu se limitează la afaceri. Inovarea, creativitatea și asumarea de riscuri etice sunt necesare în guvern, militar, educație și biserică. Școala de Afaceri Reeves este dedicată dezvoltării acestui spirit antreprenorial.

Acreditare

acbspȘcoala de Afaceri Reeves este acreditată la nivel național de Consiliul de Acreditare pentru Școli de Afaceri și Programe (ACBSP) pentru a oferi următoarele diplome: Maestru Profesional de Administrarea Afacerilor (MBA), cu accent în Management Organizațional și Leadership, Bachelor of Science ) în contabilitate, administrarea afacerilor, antreprenoriat, economie financiară, management, marketing și management sportiv. În plus, un minor în contabilitate; Administrarea afacerilor; antreprenoriat; Economie financiară; Managementul resurselor umane; Afaceri internationale; Managementul; Marketing; Management profesionist de tenis; Resort, Club și Managementul Ospitalității; și Managementul sportiv este acreditat. În cele din urmă, un grad BS în contabilitate, administrarea afacerilor, economie financiară sau de marketing cu o PGA Golf Management Concentrație; Management profesionist de tenis; Resort, Club și Managementul Ospitalității; și Concentrația Managementului sportiv este acreditată./>

Declarația de misiune

Școala de Afaceri Reeves se străduiește să dezvolte studenții pentru a răspunde cerințelor afacerilor și pentru a cultiva lideri etici care vor crea valoare economică și socială pentru o societate globală.

Declaratie de viziune

Școala de Afaceri Reeves aspiră să fie un lider recunoscut în școlile de afaceri, inspirând excelență, inovare și spirit antreprenorial.

Valoarea declarației

  • Etica: încurajați elevii să dezvolte un cod personal al valorilor și eticii și să adere la principiile morale și etice, inclusiv cele bazate pe codurile de etică profesională
  • Profesionalism: Oferiți studenților posibilitatea de a se înscrie în concentrații profesionale
  • Angajament: Promovați oportunități de învățare experimentale și aplicate, inclusiv stagii, experiențe de lucru cooperative, proiecte, experiențe practice și învățarea serviciilor.
  • Leadership: Pregătiți elevii să aibă succes în carierele lor profesionale și / sau academice ulterioare
  • Global: Oferiți studenților oportunități și experiențe care să le încurajeze participarea la societatea noastră globală.

methodist104

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MBA »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 16 luni September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

Programul Professional MBA de la Universitatea Metodistă oferă un program riguros de absolvent în subiectele de afaceri pentru cei care caută satisfacție personală și profesională, doresc să crească potențialul salarial și să avanseze sau să își schimbe cariera. Programul de MBA de la Universitatea Metodistă este flexibil pentru adulți ocupați, costul este competitiv și oportunitatea așteaptă. [+]

Master of Business Administration (MBA)

Programul Professional MBA de la Universitatea Metodistă oferă un program riguros de absolvent în subiectele de afaceri pentru cei care caută satisfacție personală și profesională, doresc să crească potențialul salarial și să avanseze sau să își schimbe cariera. Programul de MBA de la Universitatea Metodistă este flexibil pentru adulți ocupați, costul este competitiv și oportunitatea așteaptă.

MBA Professional va fi complet on-line * incepand cu toamna anului 2018 semestru și oferă studenților un accent pe Management organizațional și conducere. Elevii pot începe cursurile în toamnă sau primăvară și își câștigă Masterat în Administrarea Afacerilor în 16 luni.... [-]


Contactează

Methodist University

Adresă, linia 1 Methodist University 5400 Ramsey Street Fayetteville, NC 28311
28311 Fayetteville, North Carolina, Statele Unite ale Americii
website http://methodist.edu/
Telefon +1 910-630-7000

Adresă, linia 1 USA Online, Statele Unite ale Americii