Medaille College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Este Medaille College

Medaille College este un Medaille College privat, nesectar, de patru ani, cu campusuri în Buffalo, Rochester și online. Medaille se concentrează pe succesul dvs. ca student și ca viitor profesionist, oferind programe de licență și absolvire în medii practice de învățare bazate pe practici în campus și în comunitatea Western New York.

De ce Medaille?

Vă pregătim pentru un angajament pe tot parcursul vieții în ceea ce privește sustenabilitatea civică și succesul profesional, oferindu-vă acces timpuriu la formarea profesională. Faceți mai mult decât învățați din manuale. Înveți făcând. În loc să citiți cum să aplicați practicile de psihoterapie, observați adevărați profesioniști în sesiune. În loc să studiezi planuri de afaceri vechi, lucrezi cu o echipă pentru a dezvolta noi planuri care să salveze afaceri reale în Buffalo.

Comunitatea dvs. este sala de clasă de la Medaille College . Învățarea se extinde cu mult peste cei patru pereți ai unei săli de cursuri. Ieși pe câmp și rezolvi probleme reale privind comunitatea locală. Creați un algoritm care să se potrivească mai bine mentorilor cu tinerii la Big Brothers Big Sisters. Astfel, Medaille te antrenează să fii un individ etic, responsabil pentru întreaga viață.

Relațiile pe care le construiești la Medaille durează și o viață. Începeți să construiți o rețea profesională în ziua în care ajungeți în campus. Instructorii tăi te tratează mai puțin ca un student și mai mult ca un viitor coleg. Alumnii noștri se întorc întotdeauna în campus pentru serii speciale de vorbitori, discuții de grup sau doar pentru a spune „Bună”. Odată ce ai devenit membru al familiei Medaille, ai un sistem de asistență care se extinde dincolo de campusul nostru din Buffalo, pe măsură ce studenții Medaille fac diferențe în întreaga lume.

Puteți face diferența participând la activități ale studenților, cluburi și organizații și atletism. Medaille are un club pentru aproape fiecare interes de carieră și program academic. Fii jucător de echipă în comunitate sau în sală, deoarece Medaille câștigă echipe de succes ale NCAA Divizia III atletică pentru bărbați și femei. Indiferent care sunt interesele tale, jucăm cu toții pe aceeași echipă la Medaille. Cu toții suntem Mavericks.

Indiferent de tipul de student pe care îl aveți, Medaille College vă pregătește pentru orice va veni. Medaille este locul în care ești centrul atenției. Este locul în care ne concentrăm asupra succesului tău. Este locul unde colegiul întâlnește o carieră.

Misiune

Misiunea Medaille College este de a educa și dezvolta persoane abilitate pentru realizarea academică, succesul în carieră și implicarea civică, contribuind astfel la o democrație sănătoasă și diversă.

Viziune

Medaille College va fi cunoscut ca lider în furnizarea de inspirație și oportunități studenților, facultății, personalului, studenților și comunității prin susținerea dezvoltării academice, transformarea personală pozitivă și un puternic sentiment de minte civică.

valori

Curiozitate

Ne angajăm să inspirăm curiozitate intelectuală și minune ca fundament pentru realizarea academică, profesională și civică. Ne dedicăm păstrarea și susținerea unui mediu educativ de creativitate, pasiune și inovație.

Excelenta

Căutăm să menținem și să susținem o cultură de creștere intelectuală și personală. Încurajăm urmărirea celor mai înalte niveluri de realizare academică, civică și personală.

Integritate

Suntem dedicați să oferim o atmosferă de încredere și vom angaja activ lumea cu onestitate, respect, responsabilitate, demnitate și compasiune. Ne respectăm cele mai înalte standarde de etică și responsabilitate personală.

Comunitate

Apreciem comunitatea ca fiind o întâlnire a unor persoane diverse care încearcă să creeze o societate incluzivă, de susținere și colaborare.

În cazul în care colegiul se încadrează în carieră

Studenții Medaille învață făcând. Nu faci decât să citești despre cum să tratezi bolile, administrezi tratamente la animale vii într-un laborator de ultimă generație. Nu scrieți doar un scenariu pentru o emisiune de televiziune, ci produceți un live în studio. Medaille are laboratoare interactive care vă oferă experiență practică neprețuită.

Ce modalitate mai bună de a vă pregăti pentru viitoarea carieră decât de a învăța la locul de muncă alături de adevărați profesioniști? Învățarea experiențială este în centrul avantajului Medaille, pe măsură ce ești plasat în domeniu cu stagii, preceptorietate și sarcini de predare a studenților. Îmbogățirea suplimentară vine din mediile de învățare din seria de vorbitori, mediul de învățare în echipă și cohortă și observații. Proiectul cu piatră este oportunitatea dvs. de a rezuma totul și de a crea soluții semnificative pentru problemele reale din domeniul dvs. Veți fi mai bine pregătiți să vă ocupați de jobul de vis decât de concurența dvs., deoarece ați experimentat cum este la locul de muncă și știți să rezolvați problemele din lumea reală.

Învățarea bazată pe practicant, centrată pe studenți și experiențială face din Medaille locul unde colegiul se întâlnește cu cariera.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Piatra noastră de temelie - Succesul studenților

Realizarea principală pentru care lucrați în învățământul superior este un grad. Medaille College are un sistem dovedit pentru a vă asigura succesul academic și absolvirea la timp. Centrul de suport academic, serviciile pentru dizabilități, Centrul de consultanță și Planificarea carierei sunt pilonii Centrului de succes al studenților din Medaille. Acest singur ghișeu funcționează către același obiectiv: obțineți gradul dorit cât mai repede posibil.

Cum se realizează acest lucru? Prin îndrumare și îndrumare strânse. Facultatea și consilierii vă ajută să dezvoltați planuri de succes academice, să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie pentru a avea succes în sala de clasă, vă ajută la programarea clasei, vă ajută să vă setați obiective realizabile și să vă absolvi la timp. Medaille are sistemele în vigoare care vă pun în cea mai bună poziție posibilă pentru a reuși. Nu ești niciodată fără cineva să apelezi la îndrumare. Mentorii tăi sunt în continuare profesioniști. Acestea vă oferă o perspectivă asupra a ceea ce este nevoie pentru a realiza întregul potențial la locul de muncă. Medaille vă pune pe calea succesului academic și profesional.

Opțiuni de educație și oportunitate

Medaille College vă obține gradul pe care îl doriți rapid și într-o manieră rentabilă. Nu lăsa nimic să îți ajungă în calea atingerii potențialului tău. Indiferent de locul în care vă aflați, Medaille are o varietate de opțiuni și oportunități de educație. Puteți identifica un program și un format care funcționează pentru dvs. La sfârșitul zilei, toți lucrăm spre același obiectiv: absolvirea ta.

Poate credeți că este foarte puțin timp pentru educația dvs. Înțelegem că viața poate intra în cale. Acesta este motivul pentru care Medaille oferă o varietate de moduri de livrare pentru a vă ajuta să câștigați gradul pe care îl doriți, având în continuare grijă de responsabilitățile dvs. zilnice. Medaille vă face ușor să vă înregistrați la cursuri și să vă pregătiți pentru fiecare curs în parte. Știi exact la ce să te aștepți în fiecare dintre clasele tale. Nu există surprize. Hibriditatea unei educații Medaille înseamnă că obțineți aceeași învățare centrată pe student, experiențială, bazată pe practicant, fie că luați cursuri în campus sau online.

Comunitatea este sala dvs. de clasă

Lucrurile pe care le experimentezi și le faci în comunitate ajută la formarea nu numai a viitorului tău, ci a viitorului altora. Elevii din Medaille învață dincolo de cei patru pereți ai clasei. Comunitatea dvs. este mediul dvs. de învățare. Prin învățare activă și EQUIP, Medaille College se concentrează pe sustenabilitatea civică. EQUIP îi învață pe studenți cum să identifice, să evalueze și să rezolve probleme reale în propriile lor comunități. Fiecare student este capabil de schimbări deosebite, iar facultatea leagă învățarea în campus cu rezolvarea problemelor din lumea reală. Ceea ce înveți astăzi se aplică mâine și are un impact în comunitatea ta. Educația dvs. Medaille vă afectează direct mediul înconjurător în moduri pozitive.

De exemplu, studenții de matematică au dezvoltat algoritmi de compatibilitate pentru a ajuta frații mari frații mari să se potrivească mai bine cu voluntarii și să creeze legături mai puternice. Studenții Master of Business Administration dezvoltă planuri de afaceri pentru afaceri noi sau cu probleme în Buffalo. Osteria 166, de exemplu, este acum un restaurant din centrul orașului, grație studenților inovatori din Medaille care au dezvoltat o strategie creativă de afaceri care a lansat succesul său.

Adevăratul succes este când îți dai seama cât de influent poți fi. Studenților Medaille li se învață responsabilitatea civică încă din prima zi. Explorați-vă comunitatea, înțelegeți-vă majoritatea, implicați-vă și produceți cunoștințe noi. Așa faceți o diferență în comunitatea dvs. de la Medaille, unde facultatea întâlnește o carieră.

Despre Medaille Buffalo

Campusul Buffalo al Medaille College se află în inima orașului și împărtășește diversitatea culturală a Buffaloi și spiritul de reînviere. Situat convenabil la intersecția dintre ruta 198 și Parkside Avenue, campusul se află la doar pași de Parcul Delaware, vasta piesă centrală a renumitului arhitect peisaj Frederick Law Olmsted, sistemul de parcuri și parcuri de renume mondial.

Medaille se află la doar câteva minute de sportul, artele și cultura profesionale din centrul orașului Buffalo. Indiferent dacă ești nou în zonă sau ai trăit în vestul New York-ului toată viața ta, este ușor să profiți de tot ce trebuie să ofere Colegiul și Buffalo.

În plus față de parcul Delaware, campusul Buffalo este învecinat cu Grădina Zoologică Buffalo și este situat lângă Galeria de Artă Albright-Knox, Muzeul Științei Buffalo și litoralul revitalizat al coridorului din centru, cunoscut sub numele de Canalside. În plus, Cascada Niagara și Toronto se află la 30-90 de minute de mers cu mașina.

După ce explorezi campusul Medaille, vei descoperi și mai multe opțiuni. Dăruiește-te prin apucarea unei cafele la Commons Café, fă un antrenament la centrul de fitness de 3.000 de metri pătrați sau studiază în salonul Fireside. În plus, sălile noastre de curs sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile și experiența necesară pentru succesul din lumea reală.

Oferind o parcare amplă, campusul este ușor accesibil cu mașina, autobuzul sau metroul. Medaille College este deservit de stația de tranzit rapid NFTA Humboldt-Hospital, iar o navetă circulator circulă frecvent între parcările auxiliare din Zoo Buffalo și campus.

Despre Medaille Rochester

Situat convenabil lângă Bucla exterioară Rochester (I-390/590) din Brighton, campusul Rochester din Medaille este conceput pentru a oferi studenților instrumentele și tehnologia necesare pentru succesul academic.

Facilitatea are nouă săli de clasă, fiecare cu o capacitate de 24 de studenți și care dispune de propriul său pachet tehnologic. Sălile de clasă sunt echipate cu ajutoare audio-vizuale și sunt conectate prin cablu pentru accesibilitatea la internet. Fiecare grupă de studenți are o căsuță poștală în aripa clasei.

O bibliotecă de 700 de metri pătrați include stații de lucru pentru calculator și o sală polivalentă care oferă spațiu pentru întâlniri și ateliere de până la 60 de persoane. Disponibilă pentru utilizarea studenților înainte și după sesiunile de clasă, biblioteca oferă o varietate de resurse utile, cum ar fi periodicele curente, manualele de referință pentru afaceri și selecțiile populare din management, resurse umane și subiecte de conducere.

Birourile administrative ale campusului includ Servicii studențești, Servicii academice și Admisii.

Locații

Bivol

Address
Agassiz Circle,18
14214 Bivol, New York, Statele Unite ale Americii

Rochester

Address
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Statele Unite ale Americii