Read the Official Description

UN PROGRAM PROIECTAT PENTRU TINE

Programul online de la McMurry University Online este proiectat cu profesionalismul în minte. Experiența noastră virtuală în clasă vă oferă flexibilitatea de a vă completa gradul într-un mediu eficient de învățare - 100% Online.

Începeți călătoria dvs. cu o diplomă online de la programele McMurry Online.

Despre program

Proiectat pentru profesioniști care lucrează, diploma de licență a lui McMurry în domeniul justiției penale oferă confortul și flexibilitatea studierii online. Îmbunătățiți-vă educația cu experiențele reale ale instructorilor și colegilor care împărtășesc dorința de a îmbunătăți societatea prin aplicarea legilor locale, statale și federale. Dobândiți un avantaj competitiv atunci când solicitați posturi în instanțe, corecții, sisteme de aplicare a legii, securitate, de probă și de parole.

Consilieri universitari

Consultanții noștri universitari sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale în domeniul justiției penale. Suntem cu tine de la început până la sfârșit. De la procesul de aplicare la ajutorul financiar pentru selectarea cursului, suntem aici pentru a vă asigura că reușiți.

Admiterea și ajutorul

Realizarea angajamentului academic și financiar de a-ți continua educația poate fi o provocare. Oficiul nostru de admitere și asistență financiară va ajuta să navigați în procesul de admitere, să obțineți resursele financiare de care aveți nevoie și să vă facilitați trecerea la un consilier academic pe măsură ce vă înscrieți pentru cursuri.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

McMurry University - Online Programs

Fie că sunteți în căutarea de a vă muta într-o nouă poziție, sau doriți doar satisfacția de a finaliza gradul dvs., etc Un licenta on-line în justiția penală vă poate aju ... [+]

Licențiat în justiție penală

Fie că sunteți în căutarea de a vă muta într-o nouă poziție, sau doriți doar satisfacția de a finaliza gradul dvs., etc Un licenta on-line în justiția penală vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele!

Următoarea dată de început a programului2 iulie 201827 august 201822 octombrie 2018De ce să câștigați o diplomă de licență în domeniul justiției penale la Universitatea McMurry?

McMurry oferă o diplomă de licență în domeniul justiției penale pentru cursanții adulți care văd absolvirea gradului ca bază pentru avansarea carierei și satisfacția personală. Acest program de licență oferă confortul și flexibilitatea de a studia online și o comunitate de studenți și instructori care împărtășesc un obiectiv comun: îmbunătățirea societății prin aplicarea legii la nivel național, de stat și local.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
July 2019
La zi
120 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză