MIT Sloan School of Management (Get Smarter)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MIT Sloan School of Management accentuează cercetarea inovatoare care îmbunătățește practicile de management. Concentrarea sa pe învățarea prin acțiune înseamnă că elevii sunt capabili să aplice conceptele învățate în sala de clasă în setările de afaceri din lumea reală.

MIT Sloan oferă programe executive fără grad, conduse de facultatea MIT, pentru a oferi profesioniștilor de afaceri din întreaga lume cu mijloace direcționate și flexibile pentru a-și avansa obiectivele de dezvoltare a carierei. Colaborând cu GetSmarter, un brand de 2U, Inc., MIT Sloan este capabil să extindă accesul la ofertele sale din campus într-un format colaborativ și antrenant, care să rămână fidel calității MIT. De asemenea, oferă studenților posibilitatea de a câștiga un certificat de completare de la Școala de Management MIT Sloan, integral online.

GetSmarter colaborează cu cele mai importante universități din lume pentru a selecta, proiecta și livra cursuri scurte online premium, cu o atenție bazată pe date pe câștigul învățării.

Programe

Școala de Management MIT Sloan oferă și:

  • Inteligența artificială: implicații pentru strategia de afaceri
  • Proiectarea proceselor de afaceri pentru managementul strategic
  • Blockchain Technologies: Inovație și aplicație în afaceri
  • Analiza marketingului digital
  • internetul Lucrurilor
  • Strategia de afaceri digitală

a lua legatura

Contactează-ne:
1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Locații

Cambridge

Address
Main Street,100
02142 Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii