Lynn University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lynn University , cu dimensiuni mici și fără teamă, ne-au lăsat să facem lucruri pe care școlile mari le doreau numai ei. Experimentați sălile de clasă fără limite cu învățarea alimentată cu iPad. Conectați-vă cu potențiali angajatori încă din primul semestru. Obțineți o mentalitate globală cu colegii din întreaga lume. Absolvent la viteza warp cu programe de grad accelerat.

Misiune

Misiunea lui Lynn este de a oferi educație, sprijin și mediu care să permită studenților individuali să-și realizeze întregul potențial și să se pregătească pentru succes în lume.

Lynn este una dintre cele mai inovatoare, internaționale și individualizate universități mici din țară. Universitatea își valorifică mărimea, locația și legăturile strânse cu studenții și facultățile pentru a fi o instituție anterioară, o universitate independentă din secolul 21, dedicată pregătirii studenților pentru viitor. Pentru a face acest lucru, strategia lui Lynn este de a:

  • Rămâne relativ mic, cu aproximativ 2.400 de studenți și 600 de studenți absolvenți și 500 sau mai mulți adulți înscriși anual pentru a menține o universitate multifaceted, coeducatională, în primul rând rezidențială, cu o atmosferă mică de colegiu.
  • Recunoașteți o gamă largă de studenți diferiți, de la cei cu diferențe de învățare față de cei înzestrați și cei din multe țări ale lumii și state din întreaga națiune.
  • Fiți întemeiați în artele liberale, dar conțineți o colecție de colegii orientate spre oportunități profesionale emergente, fiecare dintre ele având o predare superioară, o învățare aplicată și un accent internațional și experiențe.
  • Conține un program de dezvoltare a elevilor care distinge punctele forte, neajunsurile și nevoile speciale ale fiecărui elev pentru a-și dezvolta capacitățile depline.

Ofertele academice concentrate

Lynn și-a intensificat concentrarea ofertelor academice și a dezvoltat un curriculum unic și recunoscut la nivel național, denumit Dialoguri.

Diversitatea studenților

Toate stilurile sunt binevenite. Elevii Lynn vin din toate colțurile lumii și aduc cu ei diverse interese și abilități. Vedeți cum programele noastre le ajută să reușească.

Facultatea calificată

Profesorii noștri se concentrează asupra artei de predare pentru a face studenți buni minunați și minunați studenți remarcabili. Vedeți cum Lynn inspiră facultatea de a oferi un stil nou de predare și învățare.

Proiectarea campusului de ultimă oră

Campusul lui Lynn este conceput să se potrivească tuturor stilurilor de predare și învățare. Noile noastre clădiri adoptă cele mai bune practici de la Silicon Valley la Wall Street, cu spații de lucru colaborative și cele mai noi tehnologii. Vedeți cele mai noi adăugiri la campus.

Cultura sprijinului

Absolvenții, studenții, părinții și prietenii de la Lynn University știu că nu stăm niciodată în pace. Ne imaginăm cel mai bun viitor posibil pentru studenții noștri și pentru comunitatea noastră și ne străduim în permanență să îmbunătățim, să construim și să investim în această viziune.

Misiune LYNNposibil

În această iarnă, Lynn sărbătorește finalizarea planului său strategic, care a declarat o viziune îndrăzneață pentru Lynn University : "a fi recunoscută ca fiind una dintre cele mai inovatoare, internaționale și individualizate universități mici din America".

La starea tematică a Misiunii LYNN cu privire la posibila misiune din 2017, președintele Kevin Ross a subliniat sprijinul și activitatea extraordinară care ne-au propulsat cu doi ani înainte de termen.

Locații

Boca Raton

Lynn University Online

Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Statele Unite ale Americii

Programe

Această școală oferă și: