Lewis University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Știați?

 • Lewis este clasat printre Top 25 universități regionale Midwest de către US News
 • este recunoscută la nivel național pentru Echipa de Flight, Programul Ministerului Relațiilor Internaționale, Echipa Mock Trial, Programul de Studii de Muncă și programul ROTC.
 • este un pionier în educația aviatică și deține un avion Boeing 737 , donat de United Airlines, utilizat pentru experiențele clinice în aviație.
 • este a șaptea cea mai mare universitate privată din Illinois.
 • are cel de- al doilea cel mai mare program de licență în justiția penală / socială din stat (printre instituțiile private).
 • este una dintre cele doar 19 de colegii din Illinois recunoscute ca un Colegiu de Distinctie.
 • are un nou centru de știință care atrage studenți atât studenți, cât și absolvenți, la specializări STEM .
 • este una dintre puținele școli din țară care oferă o diplomă în sistemele de avioane fără pilot .

Istorie

Lewis University fost fondată în 1932 sub conducerea Arhidiecezei de la Chicago. Tehnologia aviației a devenit accentul deosebit al instruirii și al originii Departamentului de Studii al Aviației și Transporturilor, considerat azi. În timpul W

În timpul războiului II, au fost instruiți la Lewis sute de instructori de zbor de la Navy. În 1952, redenumit Colegiul de Știință și Tehnologie Lewis, școala a acordat primele sale diplome de bacalaureat. În 1960, frații creștini de la La Salle - membri ai unei congregații religioase dedicate exclusiv învățătorilor care au "transformat vieți din 1680" - și-au asumat conducerea instituției care a devenit Colegiul Lewis în 1962. Acreditată de Asociația Centrală Nordică în 1963, a devenit Lewis University în 1973. Universitatea este acum coeducatională și recunoscută la nivel național.

locaţii

Studenții de la Lewis University beneficiază de proximitatea noastră la Chicago, cu numeroasele sale oportunități de angajare, CPT / OPT, servicii în folosul comunității, evenimente culturale, divertisment și multe altele. Campusul principal este situat la 35 de mile de Chicago, în suburbia sigură și accesibilă din Romaoville.

Faceți un tur virtual al campusului Lewis University .

Activitățile studenților

Lewis oferă mai mult de 100 de organizații studențești, Club Sports și Intramurals , evenimente educaționale și culturale în fiecare semestru. Acționând în producțiile Teatrului Philip Lynch , scriind pentru ziarul The Flyer , cântând în Corul Evanghelic al Lewis University și participând la proiectele de servicii sponsorizate de Ministerul Universității , cum ar fi Habitat for Humanity, sunt doar câteva oportunități disponibile studenților, indiferent de majors.

Oportunități speciale

 • Aeroportul Lewis University , în imediata vecinătate a campusului, oferind o experiență de instruire practică pentru studenții de aviație.
 • Programul Academic Scholars și Programul de Conexiuni pentru Științe , oferind oportunități provocatoare din punct de vedere intelectual pentru a continua învățarea dincolo de cursurile programate.
 • Programul Studiu în străinătate , oferind oportunități de învățare în Irlanda, Mexic, Anglia, Italia, China și în alte părți.
 • Echipamente de simulare moderne concepute pentru a îmbunătăți procesul de învățare prin experienta hands-on.
 • Proiectele de servicii comunitare, inclusiv voluntariatul la nivel local și internațional.
 • Programe pre-profesionale în profesiile din domeniul sănătății, inginerie

Mai mult de 100 de licență

De la începuturile sale ca școală tehnică aeronautică în 1932, Lewis a fost un pionier în educația aviatică. În plus față de specializările de aviație în zbor, întreținere și sisteme de avioane fără pilot (UAS), programe profesioniste puternice oferite astăzi includ asistență medicală, informatică, justiție penală / socială, educație, specializări STEM și profesii de afaceri.

înrolare

6.500 de licență

Majoritatea sunt din Midwest cu studenți străini reprezentând mai mult de 30 de țări diferite. Lewis salută studenții de toate culturile și tradițiile de credință și are o rată a diversității de 34% pentru corpul studentului universitar.

Alumni

Cu aproape 40.000 de absolvenți la nivel mondial, Lewis University oferă oportunitatea de a vă conecta și de a vă conecta cu comunitatea noastră puternică de absolvenți.

2017-18 Costuri

 • Full-Time Student / 31.100 dolari pe an
 • Full-Time Graduate Student / 14.310 dolari pe an
 • Camera anuală și consiliul de administrație / 10.460 dolari pe an

Ajutor financiar

Bursele academice sunt disponibile pentru studenții de licență. Premiul pentru bursă se bazează pe GPA pentru școala dvs. secundară și vă este acordată în mod automat recunoașterea.

Facultate

Lewis are aproximativ 210 de cadre didactice cu normă întreagă care iau succesul personal și profesional al studenților la inimă. Rata studenților / facultăților este de 13: 1.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe
Videoclipuri

Achieve More. Together.

Brief Tour