Citește Descrierea Oficială

Despre Wesleyan

Kentucky Wesleyan la o privire

 • Locație: Suntem situați în Owensboro, Kentucky - un oraș pe râul Ohio. KWC se află la doar 40 de minute la est de Evansville, Indiana, la 2 ore nord de Nashville, Tennessee, la 2 ore la vest de Louisville, Kentucky și la 4 ore la est de St. Louis, Missouri. Daviess County găzduiește 94.000 de locuitori.
 • Academicieni: Kentucky Wesleyan College oferă 29 de specializări și 13 curricule pre-profesionale. Raportul student-facultate este de 12: 1.
 • Profilul mediu de primire pentru toamna anului 2015: ACT = 22, SAT = 980 (Citirea critică și matematică), GPA = 3,27. Peste o treime în topul celor 25 de procente din clasa lor de liceu.
 • Facultatea: Mai mult de 88% din facultatea noastra are un doctorat sau gradul terminal.
 • Relația metodistă unită: Kentucky Wesleyan College este aprobat de Senatul Universității din cadrul Consiliului General al Învățământului Superior
 • Atletism: Pantarii din Kentucky Wesleyan concurează în Divizia II a NCAA și sunt membri ai Conferinței Atletice Marii Midwestern . Echipele intercollegiate pentru bărbați includ baseball, baschet, cross country, pista și teren, golf, fotbal și fotbal. Femeile concurează în baschet, cross country, track și field, golf, fotbal, softball, tenis și volei.

Misiunea noastră

Iată declarația noastră de misiune: Kentucky Wesleyan College , în parteneriat cu Biserica Metodistă Unită, promovează o educație artistică liberală care hrănește și pregătește studenții intelectual, spiritual și fizic pentru a obține succese în viață.

Deci, ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că, de peste 150 de ani, am slujit studenții în tradiția artelor liberale, iar pentru următorii 150 de ani la Kentucky Wesleyan, elevii vor învăța să gândească critic, să comunice eficient și să trăiască în mod etic într-un complex, schimbând rapid lumea.

Succesul fiecărui student este prioritatea noastră principală. Fiecare curs oferit și fiecare experiență din campus vă conduce la un singur scop - absolvire.

Ca student nou, veți începe o călătorie personalizată în ziua în care veți ajunge în campus. Vă vom ajuta să creați o foaie de parcurs unică pentru reușita colegiilor cu obiective academice, sociale și extrașcolare.

În interiorul și în afara sălii de clasă, veți experimenta încurajarea unei comunități apropiate, dedicată bunăstării și succesului pe termen lung, iar campusul nostru vibrant și primitoare vă va oferi oportunități interesante pentru servicii sociale, sociale și leadership.

Calea Wesleyan

La Kentucky Wesleyan, credem într-o educație care depășește cu mult manualele, ecranul computerului sau examenul scris. Liderii generației următoare sunt cei care au fost educați cu o viziune largă asupra modului în care relațiile contează în succesul global al lumii noastre.

În consecință, noi credem în "Calea Wesleyan" de învățare și de viață. Calea Wesleyan se bazează pe patru principii pe care le integrăm în fiecare lucru pe care îl facem:

 1. Facem totul cu HONOR .
 2. Întotdeauna sprijinim fiecare altul .
 3. Vom COMPETE CU INTEGRITATEA.
 4. Îi iubim pe ceilalți în Hristos.

Aflați mai multe despre The Way Wesleyan.

Acreditare

Kentucky Wesleyan College este acreditat de către Asociația sudică a Colegiilor și Școlilor din cadrul Colegiilor pentru acordarea diplomelor de bacalaureat.

Contactați Comisia la Colegii, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, la http://www.SACSCOC.org pentru întrebări legate de acreditarea Kentucky Wesleyan College .

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Kentucky Wesleyan College

Programul Bachelor of Arts in Graphic Design este conceput pentru a răspunde cererii din ce în ce mai mari de profesioniști calificați și cu înaltă calificare în domeniul ... [+]

Despre

Programul Bachelor of Arts in Graphic Design este conceput pentru a răspunde cererii din ce în ce mai mari de profesioniști calificați și cu înaltă calificare în domeniul designului grafic și a altor domenii conexe. Elevii din acest program completează un nucleu necesar de cursuri de artă în care sunt studiate principiile fundamentale ale artei și designului. După finalizarea cursurilor de desen și fundație, elevii încep cursuri de design grafic care se vor concentra pe tipografie, design de branding, publicație, design web, animație și alte proiecte avansate.

Grafică de planificare a hărților onlineI. Educație generală [-]
Statele Unite ale Americii Owensboro
Septembrie 2020
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kentucky Wesleyan College

Programul de absolvire a programului de licență Bachelor of Arts in Religion este conceput pentru a ajuta la satisfacerea cererii crescânde de profesioniști calificați și ... [+]

Despre

Programul de absolvire a programului de licență Bachelor of Arts in Religion este conceput pentru a ajuta la satisfacerea cererii crescânde de profesioniști calificați și cu înaltă calificare în domeniile: minister, muncă nonprofit, afaceri, jurnalism și alte domenii conexe, precum și urmărirea continuării învățământului . Programul de religie de la Kentucky Wesleyan încearcă să cultive o apreciere a diversității religioase prin familiarizarea studenților cu dezvoltarea, credințele și practicile multiplelor tradiții religioase. Prin programul de religie, elevii folosesc resurse interdisciplinare pentru a recunoaște și a angaja funcția religiei în istorie, societate și cultură.... [-]

Statele Unite ale Americii Owensboro
Septembrie 2020
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor pregătește studenții pentru cariere profesionale în afaceri și / sau studii postuniversitare. Această pregătire implică un ... [+]

Despre

Bachelor of Science în Administrarea Afacerilor pregătește studenții pentru cariere profesionale în afaceri și / sau studii postuniversitare. Această pregătire implică un curriculum care pune accentul pe analiză și comunicare, teorie și practică, așa cum este modelat de nevoile comunității de afaceri globale. Etica și valorile sunt evidențiate în curriculum, precum și eficiența și responsabilitatea tehnică.

Kentucky Wesleyan College a primit acreditarea specializată pentru programele sale de afaceri prin intermediul Adunării Internaționale pentru Educație în afaceri colegiale (IACBE), localizată la 11374 Strang Line Road din Lenexa, Kansas, Statele Unite ale Americii. Programele de afaceri în următoarele grade sunt acreditate de către IACBE: Bachelor of Arts și Bachelor of Science în Contabilitate, și Administrarea Afacerilor.... [-]

Statele Unite ale Americii Owensboro
Septembrie 2020
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kentucky Wesleyan College

Programul de absolvire a programului de absolvire a programului de licență în domeniul justiției penale și criminologiei online este conceput pentru a ajuta la satisfacer ... [+]

Despre

Programul de absolvire a programului de absolvire a programului de licență în domeniul justiției penale și criminologiei online este conceput pentru a ajuta la satisfacerea cererii tot mai mari de profesioniști calificați și cu înaltă calificare în domeniul aplicării legii și în alte domenii conexe. Curriculum-ul introduce studenții la studiul comportamentului criminal, sistemelor de justiție penală, justiției sociale și legii dintr-o perspectivă multidisciplinară, arte liberale. Elevii care caută un grad de justiție penală și criminologie vor studia complexitatea și relațiile dintre influențele juridice, sociale, politice, istorice și psihologice care afectează criminalitatea, criminalii și procesele de drept. Curriculum-ul este conceput pentru a dezvolta abilități de gândire critică și pentru a pregăti elevii pentru roluri de conducere în domenii precum aplicarea legii, administrația instanțelor, corecțiile, justiția pentru minori, probațiune și eliberare condiționată.... [-]

Statele Unite ale Americii Owensboro
Septembrie 2020
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kentucky Wesleyan College

Programul de licență Bachelor of Science în Psihologie oferă studenților cunoștințe despre comportamentul uman care este de neprețuit în orice carieră. Elevii învață desp ... [+]

Despre

Programul de licență Bachelor of Science în Psihologie oferă studenților cunoștințe despre comportamentul uman care este de neprețuit în orice carieră. Elevii învață despre aspectele lor și ale altora, cum ar fi personalitatea, percepția, emoția, motivația, procesele gândirii, dezvoltarea copilului și tulburările psihologice. O diplomă de licență în psihologie este o pregătire bună pentru o carieră în domenii precum afacerile, dreptul și munca socială. De asemenea, masteratul în psihologie oferă studenților o pregătire excelentă pentru aplicarea la școala absolvită în psihologie și, în cele din urmă, pentru a deveni psiholog practicant.

Ps... [-]
Statele Unite ale Americii Owensboro
Septembrie 2020
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College de Bachelor of Science în Studii Generale este un program on-line care pune accentul pe cunoștințele și abilitățile cele mai solicitate în socie ... [+]

Despre

Kentucky Wesleyan College de Bachelor of Science în Studii Generale este un program online care pune accentul pe cunoștințele și abilitățile cele mai solicitate în societatea de astăzi: comunicare orală și scrisă, gândire critică, rezolvarea problemelor, utilizarea eficientă a tehnologiei și conștientizarea globală.

Programul de Studii Generale online vă oferă flexibilitatea de a alege cursuri care să vă satisfacă interesele și obiectivele profesionale în următoarele domenii principale: Studii comportamentale, Studii de afaceri, Studii de învățământ, Engleză, Științe umaniste și Științe sociale. Ca student online în cadrul programului de studii generale, veți lucra cu consilierul dvs. online pentru a crea un plan de studii și cursuri de studiu care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.... [-]

Statele Unite ale Americii Owensboro
Septembrie 2020
Engleză
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kentucky Wesleyan College
Website
Număr de telefon
800-999-0592