Kansas State University Global Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un campus fără granițe

47385_Screen_Shot_2017-04-05_at_11.39.29_PM.png

Kansas State University Global Campus este legătura dvs. cu educația care vă ajunge indiferent unde sunteți online. Cu peste 70 de diplome de licență, diplome de absolvire și programe de certificat, există multe opțiuni diferite pentru a alege.

Aducerea unor opțiuni educaționale de calitate studenților adulți la distanță nu este nimic nou la Universitatea de Stat din Kansas. De peste 50 de ani, Kansas State University Global Campus din Kansas State University Global Campus a oferit oportunități educaționale accesibile și accesibile pentru a răspunde nevoilor studenților și profesioniștilor.

Pe lângă învățarea și dezvoltarea online, K-State Global Campus are conexiuni și parteneriate internaționale cu 20 de țări de pe glob. Programele internaționale ajută la promovarea înțelegerii culturale și a schimbului academic pentru comunitatea universității.

Universitatea de Stat din Kansas este acreditată de către Comisia de învățare superioară a Asociației Centrale de Nord a Colegiilor și Școlilor.

Locații

Manhattan

Address
1615 Anderson Avenue
KS 66502 Manhattan, Kansas, Statele Unite ale Americii

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: