Joseph Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Joseph Business School Misiunea: Joseph Business School (JBS) este o instituție de clasă mondială care echipează antreprenorii și indivizii folosind principii practice și biblice pentru a ridica companiile și a crea bogății pentru a transforma locurile pustii în comunități înfloritoare pentru gloria lui Dumnezeu.

Joseph Business School Vision: Eradicarea sărăciei generațiilor.

CLASELE JBS16741_VP_SPRING 2018_revised de la Caio Almeida pe Vimeo.

JBS oferă formare antreprenorială dintr-o perspectivă creștină asupra lumii; noi învățăm cum să facem afaceri cu calea lui Dumnezeu. Programul nostru de afaceri și antreprenoriat include un program de cursuri pentru a permite studenților să obțină abilitățile și spiritul de gândire pentru a opera o afacere de succes și pentru a deveni lideri în industria lor.

Elevii sunt scufundați într-un curs riguros de nouă luni, care preda concepte practice de afaceri și cum să le aplice rapid la orice efort antreprenorial.

Fiecare elev are acces la un centru SBDC la fața locului pentru a oferi consiliere de afaceri și îndrumare unu-la-unu. Un aspect unic al școlii este că studenții au și sprijinul JBS Advisors, care îi sunt încredințați în cursul anului școlar, pentru ai ajuta să-i îndrume spre finalizarea cu succes a programului.

Curriculum-ul nostru integrează atât aspectele practice ale conducerii unei afaceri, cât și principiile biblice, pentru a pregăti studenții pentru a construi un plan de afaceri cuprinzător și pentru a-și lansa afacerea în timp ce frecventează cursurile. Noi acordăm elevilor un certificat de absolvire la sfârșitul programului.

Abordarea noastră de a combina conceptele de afaceri cu principiile de rugăciune și biblice asigură că elevii sunt pregătiți să-și înceapă și să-și conducă afacerile folosind principiile regatului pentru a conduce atât creșterea cât și rentabilitatea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Antreprenoriat

Online Cu jumătate de normă 9 luni April 2019 Statele Unite ale Americii Forest Park

JBS oferă formare antreprenorială dintr-o perspectivă creștină asupra lumii; noi învățăm cum să facem afaceri cu calea lui Dumnezeu. Programul nostru de Afaceri și Antreprenoriat include un program curriculum pentru a permite studenților să obțină abilitățile și mentalitatea pentru a-și desfășura propriile afaceri și a deveni lideri de afaceri. Curriculum-ul nostru integrează atât practici practice, cât și principii biblice pentru a pregăti elevii să construiască un plan de afaceri cuprinzător și să-și lanseze afacerea în timp ce frecventează cursurile. Acordăm un certificat de finalizare la sfârșitul programului. Abordarea noastră de a combina rugăciunea, valorile biblice și conceptele de afaceri asigură că studenții sunt pregătiți să-și înceapă și să-și conducă afacerile folosind preceptele regatului de a conduce creșterea și rentabilitatea. Unul dintre aspectele unice ale școlii este acela de a oferi sprijin permanent fiecărui student individual prin atribuirea unui consultant care să-i ajute să-i îndrume prin intermediul programului spre încheierea cu succes. [+]

CLASELE JBS16741_VP_SPRING 2018_revised de la Caio Almeida pe Vimeo.

JBS oferă formare antreprenorială dintr-o perspectivă creștină asupra lumii; noi învățăm cum să facem afaceri cu calea lui Dumnezeu. Programul nostru de Afaceri și Antreprenoriat include un program curriculum pentru a permite studenților să obțină abilitățile și mentalitatea pentru a-și desfășura propriile afaceri și a deveni lideri de afaceri.

Immersion - un curs cuprinzător de nouă luni, care învață concepte de afaceri și cum să le aplici rapid într-un efort antreprenorial.Sprijin - acces la centrul SBDC la fața locului pentru a oferi consultanță de afaceri concentrată; instruire individuală cu consilieri JBS.... [-]

Videoclipuri

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised

Christian Entrepreneurship Classes at JBS - Apply Today!

Contactează
Adresa locaţie
Joseph Business School
Admission Office
7600 W. Roosevelt Rd.

Forest Park, Illinois, 60130 US
Mass-Media Socială