Citește Descrierea Oficială

Despre

Modelul educațional unic

Aproape fiecare colegiu vorbeste in ultima vreme despre educatia experimentala. Asta pentru că funcționează. La Johnson

Oferim un amestec optim de dezvoltare intelectuală, educație orientată spre industrie, experiențe de lucru în domeniul resurselor umane, oportunități de comunitate și leadership și o profunzime mai puțin frecventă a serviciilor de carieră.

La Johnson

Această abordare este o modalitate mai eficientă de a învăța. Prin aceste experiențe, veți fi pregătiți în mod unic pentru schimbarea industriilor și veți avea flexibilitatea de a urmări alte căi de carieră și întreprinderi antreprenoriale.

Acreditare

JWU este acreditată de Asociația de Școli și Colegii din New England (NEASC), prin intermediul Comisiei pentru Instituții de Învățământ Superior (CIHE). Cea mai veche asociație regională de acreditare a națiunii, NEASC acreditează instituțiile de învățământ la nivel internațional. Această acreditare cuprinde cele patru campusuri ale universității.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Johnson & Wales University

Johnson ... [+]

Despre

Cunoaștem ospitalitatea.

Johnson

Proiectat pentru profesioniștii din domeniul ospitalității actuale, acest program are o privire aprofundată asupra industriei ospitalității, în timp ce vă preda abilitățile de management de care aveți nevoie pentru a avansa cariera dvs. în cazare, alimente și băuturi, turism și planificarea evenimentelor.

Am construit o rețea de conexiuni industriale care se desfășoară pe tot globul. Companiile de ospitalitate remarcabile, printre care Marriott, Compass Group și Darden (doar câteva), caută absolvenți JWU, deoarece știu că sunt bine pregătiți pentru succes.

Acest program de gradul de 100% on-line de ospitalitate este proiectat pentru profesioniști ocupați de ospitalitate ca tine.... [-]

Statele Unite ale Americii Providence
Contactează şcoala
Engleză
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Providence Campus
Website
Număr de telefon
800-342-5598
Miami Campus
Număr de telefon
866-598-3567
Denver Campus
Număr de telefon
877-598-3368
Charlotte Campus
Număr de telefon
866-598-2427