Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deveni un lider, face o diferenta

Lumea de astăzi este diferită de lumea pe care generațiile trecute au intrat. Nivelurile de complexitate, interdependență, și riscurile sistemice sunt extraordinare. Un Maestru de Afaceri Publice (MPA) sau un certificat de absolvent în domeniul afacerilor publice, pregătește absolvenți ai Școlii de afaceri de mediu (SPEA) publice și să se confrunte cu provocările de mâine cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a rezolva problemele și să conducă. Absolvenții noștri folosesc ceea ce știu în toate sectoarele societății-publice, non-profit, și private.

SPEA oferă o educație cu adevărat interdisciplinar în domeniul afacerilor publice. Ne concentrăm pe guvernare, gestionarea, și de conducere. Ne pregătim studenții pentru a aborda problemele complexe cu care se confruntă societatea de azi-probleme de un domeniu de studiu nu poate rezolva singură.

SPEA Connect creează oportunități pentru afaceri non-profit și publice de profesioniști într-un mod de neegalat de alte școli absolvent cu rang inalt. Programele noastre online satisface profesioniști cu experiență, care nu se pot înscrie în nostru rezidențial program, dacă pentru că doresc să rămână în slujba ta curentă, jonglezi responsabilități multiple, sau sunt desfășurate în străinătate. Noi credem că ar trebui să fie capabil de a spori cariera ta prin aceleasi programe la nivel național clasate sunt oferite în campus.

Alege programe online SPEA Connect, și:

  • Învață de la membri ai facultăților realizate, care conduc cercetători, practicieni și profesori.
  • Se angajeze cu alți indivizi pasionați și inovatoare, care sunt dedicate servirii societății.
  • Să dezvolte rezolvarea problemelor, lucrul în echipă, și abilități de comunicare într-o varietate de discipline.

Suntem pe locul # 1 în națiune

Siglă US News and World Report pe locul MPA SPEA ca programul de absolvent de top în domeniul afacerilor publice.

SPEA oferă, de asemenea, specialități de top clasate, sau zone de focalizare, în AMF on-line, inclusiv:

  • Managementul Non-profit (# 1)
  • Finanțe publice și Bugetare (# 1)
  • Managementul Public & Administration (# 3)

Programele AMF și certificate online concepute pentru profesioniștii care lucrează

programe de studii postuniversitare și certificate online SPEA sunt atât de versatil și valoroase. Programele noastre sunt concepute pentru a pregăti profesioniști talentați să ia cariera lor la nivelul următor, în timp ce studia unde și când este cel mai convenabil. Cu SPEA Connect puteți transforma experiența dumneavoastră profesională în credit și absolvent absolvent mai devreme, și la un cost mai mic. În cazul în care sunteți membru al comunității militare, puteți câștiga, de asemenea, de credit în semn de recunoaștere a serviciului.

Locații

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 812-855-2840