Hypnotherapy Pro College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Schimbați viața cu pregătirea pentru hipnoterapie

Hipnoterapia este o formă alternativă de vindecare a multor probleme fizice și comportamentale. Am introdus noul nostru program ONLINE de învățare pentru a ajuta oamenii să se înțeleagă, să lucreze la dezvoltarea lor personală, să se dezvolte spiritual și emoțional, fără a avea costurile imense asociate cu participarea la seminarii, ateliere și cursuri unde ar fi avut de pierdut nevoia de a călători .

Îmbunătățiți-vă educația și dați-vă instrumentele necesare pentru a începe propria afacere cu formarea de hipnoterapie de la HPC. Oferim cursuri cuprinzătoare privind studiul hipnoterapiei pentru persoanele care doresc să înceapă o carieră în domeniu. Folosind o abordare în stil universitar, echipăm studenții noștri cu competența de a deveni în viitor Hypnotherapist Master Certified Professional.

Curriculumul școlar online a fost aprobat de RTI, CPH și IMDHA ca un curs eficient din confortul casei sau al biroului dvs. Am pregătit cursurile noastre cu cursuri online, cărți de lucru pe care le puteți urmări împreună cu clasa online. Puteți lucra oricând doriți, indiferent de programul dvs. Avem coaching One-One disponibil cu unul dintre instructorii noștri, precum și o prezentare bi-săptămânală a cursului live pentru a ne asigura că studenții noștri nu se blochează și înțeleg materialele și așteptările cursului online.

După ce studenții noștri au finalizat programul de certificare online, vom avea practică online în diferite orașe pe tot parcursul anului, unde studenții se pot alătura și pot practica cu alți studenți pe care i-au întâlnit prin cursurile noastre online.

Affordablbe, Ateliere pentru Toți

NOU!!!! HPC a prezentat atelierele ONLINE pentru persoanele care doresc să se dezvolte și să învețe, care doresc să înceapă procesul de vindecare, dar nu știu de unde să înceapă sau nu pot ajunge într-un oraș mai mare, care oferă ateliere de dezvoltare personală. Am proiectat atelierele noastre pentru a ajuta studenții să construiască o bază pentru a învăța despre ei înșiși, despre credințele și obiceiurile lor. Predăm o serie de cursuri de nivel 1-10 pentru a ajuta oamenii să înceapă în propria lor călătorie spre sănătatea comportamentală sau doar să înțeleagă propriile comportamente sau pentru cei care doresc să crească spiritual și personal, dar nu știu de unde să înceapă. După ce studenții noștri au terminat primele nivele în care se simt confortabil să se dezvolte și să-și extindă conștiința sau să învețe despre alte tehnici sau dacă doresc să crească spiritual, am dezvoltat învățarea mai înaltă a conștiinței pentru vindecătorii curioși sau instruiți. Consultați fila cursurilor noastre pentru a afla mai multe despre cursurile pe care le oferim pentru toate nivelurile și toate vârstele.

Despre noi

HPC a fost creat pentru a ajuta oamenii de toate nivelele indiferent de vârsta lor și de locul în care trăiesc. Motto-ul nostru este că "Schimbarea se poate întâmpla instantaneu" Trebuie doar să luați măsuri în viața voastră și să începeți să priviți în afara casetei și să vă extindeți cunoștințele și să începeți să credeți în totul sau, cel puțin, educați-vă să înțelegeți mai bine tu și ceilalți din jurul tău.

Instructorii noștri s-au întâlnit pentru a dezvolta o serie de ateliere diferite, accesibile tuturor celor de toate vârstele, pentru a ajuta individul să-și înceapă propria călătorie în ritmul propriu, pentru a construi o bază de învățare despre comportamentele lor. Pentru a oferi studenților noștri diferite instrumente care să le ajute să se extindă și să crească personal; să găsească fericire și bucurie în viața lor, să-i ajute pe oameni să recunoască toate lucrurile din viața lor pentru a fi recunoscători în loc să se găsească uneori să cadă pe gaura iepurilor și să creadă că așa este. Gaura de iepure este doar o iluzie că ne prindem.

Proprietarii Sheila Nielsen și Walter Ernst sunt deopotrivă clinici certificați Master Hypnotherapist și doi dintre instructorii de la cursul nostru de certificare online pentru hipnoterapie, dar au dezvoltat, de asemenea, cursuri pentru oamenii care doresc pur și simplu să crească și să învețe despre ei înșiși și poate afla ce este vorba despre hype atunci când vine vorba de a vă lărgi conștiința sau de a deveni mai spiritual. Găsirea unui echilibru în viața lor, învățarea de a trăi în ACUM! Ei înțeleg că o mulțime de oameni doresc să învețe și să crească, dar fie nu au instrumentele, nici mijloacele pentru a începe. Vrem ca toți cei care se alătură site-ului nostru să găsească ceva care este interesat de învățare sau poate că doar doresc să experimenteze ce este meditația ghidată, oferim puțin din tot. Sperăm să vă bucurați de site-ul nostru nou și să aruncați o privire în jur.

Sheila Nielsen a fost introdusă în Hypnotherapy încă din anii 80, când încerca să depășească problemele de comportament proprii, avea un trecut dificil și era hotărâtă să-și scape propria cale în viață. Sheila este un mare avocat al învățării și extinderii minții și văd de unde vă poate duce. Era într-un accident tragic când a fost în adolescența ei care a lăsat-o un quadriplegic și i sa spus că cel mai probabil nu ar mai merge niciodată. Ea a trăit în durere totală, după ce a găsit că regimentele de droguri doar o făceau bolnavă, așa că ea căuta forme alternative de vindecare, unde găsea hipnoterapia care și-a schimbat viața spre bine, doar 35 de ani mai târziu și-a găsit calea în viață pentru al ajuta pe alții pentru a înțelege beneficiile hipnoterapiei, vizualizare, meditație ghidată. Beneficiile de a trăi o viață de pozitivitate, calm și liniște de spirit, în loc de stare de anxietate.

Walter Ernst a fost introdus în hipnoterapie prin partenerul Sheila, dar și-a sculptat propria nișă și sa specializat în problemele de comportament masculin și adolescent. Walter a fost un campion mondial de karate, box și aikido luptător de peste 35 de ani. A fost instructor de arte martiale de peste 30 de ani. Walter știe și înțelege importanța vizualizării atunci când se concurează în sport fie pentru distracție, fie pentru profesionist, își concentrează o mulțime de practică și învățături asupra performanței sportive, a intuiției și a extinde conștiința. Walter a fost, de asemenea, într-un accident foarte rău acum 12 ani, când a suferit un traumatism cerebral în accident. Walter a folosit tehnicile de mediere, intuiție și vizualizare pentru a depăși nu numai leziunile cerebrale, ci și vindecarea creierului și a corpului. Folosind tehnici, a învățat de la hipnoterapie și că a avut deja de pe urma călătoriei sale cu arte marțiale și meditație, el descoperă că a avut întotdeauna un dar unic pe care la ignorat ani de zile de o intuiție intensă pe care o poate folosi atunci când este tratând clienții săi și învățând atelierele sale. Walter are o percepție foarte unică asupra conștiinței și energiei pe care o învață în atelierele sale.

Sperăm să vă vedem în curând, învățând, trăind și angajându-vă în călătoria voastră, oriunde v-ar duce.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

CERTIFICARI DE HYPNO-HERAPIE: HYPNOSTICĂ DE BAZĂ

Campus Cu normă întreagă

Acest curs vă va învăța cum să vă hipnotizați pe dumneavoastră și pe ceilalți. Ea risipește miturile și concepțiile greșite despre hipnoză oferind în același timp o cunoaștere aprofundată despre modul în care mintea conștientă și subconștientă poate lucra împreună. [+]

Acest curs de hipnoterapie ONLINE vă va învăța cum să vă hipnotizați pe dumneavoastră și pe ceilalți. Ea risipește miturile și concepțiile greșite despre hipnoză oferind în același timp o cunoaștere aprofundată despre modul în care mintea conștientă și subconștientă poate lucra împreună. Având o aliniere necorespunzătoare între părți ale minții este motivul pentru care oamenii nu își ating obiectivele și visele. Până la sfârșitul acestui curs, vă veți simți încrezător în hipnotizarea dvs., a prietenilor și a membrilor familiei. La acest nivel, totuși, nu sunteți încă permis să lucrați cu publicul larg. De asemenea, nu puteți să debitați bani pentru serviciile dvs. sau să deschideți o afacere ca hipnoterapeut.... [-]


CERTIFICARI DE HYPNOTERAPIE: HIPNOSIS MASTER

Campus Cu normă întreagă

În acest curs, veți descoperi și, în același timp, veți vindeca cauza problemelor dvs. sau ale clienților dvs. Demonstrațiile vor arăta cum traumatismul copilariei unui voluntar a fost cauza astmului său în viața ulterioară. [+]

În acest curs ONLINE, veți descoperi și, în același timp, veți vindeca cauza dvs. sau a problemelor clienților dumneavoastră. Demonstrațiile vor arăta cum traumatismul copilariei unui voluntar a fost cauza astmului său în viața ulterioară. Cu certificarea Masteratului, sunteți gata să vă începeți propria practică pentru a ajuta pe alții să înceapă să schimbe comportamentele nedorite. După această instruire Masters ONLINE, va trebui, de asemenea, să finalizați un test de pre-certificare de către RTI, CPH. Un alt test de certificare va fi cerut pentru a fi certificat de IMDHA.

Pentru a lucra la alte tehnici de regresie a vârstei și la terapii comportamentale în funcție de locul în care doriți să vă urmați, puteți să vă continuați educația cu noi pentru programul nostru clinic internațional. După ce ați finalizat certificatul de masterat, puteți să vă deschideți practica și să taxați publicul pentru serviciile dvs. Veți dori să căutați în statul sau țara dvs. pentru a afla ce cerințe trebuie să exercite în starea dvs. specifică. HPC are o mulțime de informații despre diferitele legi ale Statelor Unite.... [-]


CERTIFICĂRI HYPNOTERAPIE: HIPNOSIS AVANSAT

Campus Cu normă întreagă

În acest curs veți învăța elementele de bază ale programării neuro-lingvistice și modul în care cuvintele pot afecta profund realitatea noastră și cele ale altora. [+]

În acest curs ONLINE veți învăța elementele de bază ale programării neuro-lingvistice și modul în care cuvintele pot afecta profund realitatea noastră și cele ale altora. Veți dezvolta abilități de construire a relațiilor, care vă vor ajuta să vă relaxați clienții în prezența dumneavoastră. La fel ca la nivel de bază, nu mai aveți permisiunea de a vă oferi serviciile publice, de a vă acoperi munca sau de a vă deschide propria practică.

[-]

Contactează