Hobe Sound Bible College Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tradiția de excelență care a marcat colegiul biblic Hobe Sound încă de la început continuă astăzi în eforturile noastre de a ajuta studentul adult să se pregătească pentru o slujire mai mare și mai eficientă. Misiunea noastră este în continuare de a pregăti muncitori calificați pentru numeroasele oportunități disponibile liderului bisericii astăzi.

În continuarea misiunii noastre, Hobe Sound Bible College pregătește și oferă oportunități educaționale de calitate celor deja implicați în minister sau au angajamente care nu le permit să participe la un campus universitar. În acest sens, am dezvoltat un program de studiu acreditat care poate fi finalizat prin cursuri online.

Colegiul biblic Hobe Sound ar dori să vă facă parte din marea sa tradiție, ajutându-vă să vă pregătiți pentru o poziție de slujire și apoi să vă ajutați să vă îmbunătățiți activitatea de slujire prin studiile noastre extinse.

Locații

Online Statele Unite ale Americii

Address
11298 SE Gomez Avenue
Hobe Sound, FL 33455

33455 Hobe Sound, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: