Grantham University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tot ceea ce facem, în fiecare zi, este centrat pe studenții noștri - minimizând obstacolele potențiale și maximizând învățarea de calitate. Programele de licență online 100% din Grantham sunt concepute pentru studenții adulți. Cursurile noastre de opt săptămâni sunt flexibile și accesibile: oferim una dintre cele mai scăzute rate de școlarizare din țară1, plus transferuri de credit generoase și rate reduse pentru primii respondenți, militari, veterani și familii.

De mai bine de 65 de ani, absolvenții noștri și-au maximizat viitorul cu o diplomă de la Grantham University . Și acum este rândul tău. Contactați-ne astăzi pentru a începe.

Cultura de serviciu a lui Grantham studenților noștri și a personalului nostru se extinde cu mândrie comunității. Ne bucurăm să facem partea noastră pentru a face această lume un loc mai bun prin programul Grantham Gives Back - o combinație de sponsorizări, voluntariat, impulsuri de donație și un program special de finanțare comunitară, acordat de universități, oferit de două ori pe an pentru a-mi place- organizații non-profit dedicate slujirii comunității. Invităm chiar și studenți și absolvenți să ni se alăture în eforturile noastre Grantham Gives Back. La fel ca fondatorul nostru, angajații și studenții Grantham au inimi mari și se vede.

Locații

Lenexa

Address
West 113th Street,16025
66219 Lenexa, Kansas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: