Citește Descrierea Oficială

George Washington University , o instituție academică independentă, închiriată de Congresul Statelor Unite în 1821, se dedică propriei bunăstări umane. Universitatea apreciază o comunitate dinamică, axată pe studenți, stimulată de diversitatea culturală și intelectuală, și se bazează pe o bază de integritate, creativitate și deschidere spre explorarea ideilor noi.

George Washington University , centrată pe intersecția națională și internațională din Washington, DC , se angajează să exceleze în crearea, difuzarea și aplicarea cunoștințelor.

Pentru a promova procesul de învățare de-a lungul vieții atât din perspectivă globală, cât și din perspectiva integrării, Universitatea oferă un mediu intelectual stimulator pentru diversele sale elevi și facultăți. Prin promovarea excelenței în predare, Universitatea oferă experiențe de învățare remarcabile pentru studenții cu normă întreagă și cu frecvență redusă în programe universitare, universitare și profesionale în Washington, DC , națiune și în străinătate. Ca centru de cercetare intelectuală și de cercetare, Universitatea subliniază legătura dintre bursă de bază și aplicată, insistând că practica să fie bazată pe cunoaștere și teorie. Universitatea acționează ca un catalizator al creativității în artă, științe și profesii prin încurajarea interacțiunii dintre elevi, facultate, personal, absolvenți și comunitățile pe care le servește.

George Washington University se bazează pe bogăția de resurse din zona capitală națională pentru a-și spori eforturile educaționale. În schimb, Universitatea , prin studenții, facultatea, personalul și absolvenții săi, contribuie cu talent și cunoștințe pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiul Washington, DC

O educație diferită de oricare altul

Patru elevi vorbesc la Memorialul Lincoln cu monumentul Washington din fundal

De la primele zile ale capitalei, oamenii au călătorit aici din mai multe motive. Ei vin să exploreze trecutul și să schițeze noi viitoare. Ei vin să pună întrebări și să caute răspunsuri la experți. Ei vin să înceapă discursul și să-și amintească în tăcere. Ei vin să ceară schimbare și să fie acea schimbare. Ei vin să crească. Ei vin să învețe. Ei vin să facă istorie și să se alăture rândurilor alături de mulți absolvenți GW proeminenți.

Studenții noștri vin la GW pentru multe din aceleași motive. Ele vin pentru facultate pasionat, pentru diverse grupuri de studenți, pentru atletism de Divizia I, pentru o dată în stagii de viață și pentru a inspira oportunități de serviciu. GW, la fel ca multe universități, oferă toate astea. Dar elevii noștri vin și pentru altceva.

Ei nu doresc doar să facă un proiect de servicii comunitare. Ei vor să se întâlnească și apoi să depășească o provocare de serviciu din partea Primei Doamne a Statelor Unite.

Ei nu doresc doar să vadă diapozitive de artă. Ei doresc să dezbată capodopere în galeriile de muzee de clasă mondială sau să danseze pe scena Centrului Kennedy.

Și nu doresc doar să urmeze un curs de inginerie. Ei doresc să efectueze cercetări într-o instalație uimitoare de laborator de bază, cu cadre didactice, care modelează destul de literal lumea de mâine.

Adăpostite într-un oraș, spre deosebire de oricare altul, elevii noștri obțin o educație diferită de oricare alta. Întregul oraș este clasa noastră, iar studenții noștri apar nu doar cu o diplomă, ci și cu experiențe care s-ar putea întâmpla doar la GW.

Programe predate în:
Engleză
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, Statele Unite ale Americii