George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea George Washington (GW) a construit o moștenire a transformării studenților în agenți ai schimbării. O educație GW integrează descoperirea intelectuală, învățarea interactivă și accesul fără egal la oportunități în fiecare sector al societății pentru a vă ajuta să puneți cunoștințele învățate în acțiune.

Despre Gw's Graduate School of Education și Dezvoltare Umană

La GW Graduate School of Education and Human Development (GSEHD), înțelegem că învățarea este o activitate pe tot parcursul vieții. Suntem în capitalul națiunii și profităm de intersecția dintre cercetare, politică și practică pentru a oferi studenților noștri programe inovatoare în lumea complexă a educației și dezvoltării umane. Conectați la mentorii facultăților care sunt lideri în domeniile lor, studenții GSEHD avansează practica de predare și învățare, pregătindu-se să facă diferența în lume. Școala absolventă a Educației și Dezvoltării Umane este în mod constant clasată ca cea mai bună Școală de Educație Online de către US News

Școala postuniversitară de educație și dezvoltare umană oferă programe de masterat de educație universitară on-line, care pregătesc lideri ca tine pentru cercetare, politică și practică în domeniile predării, leadershipului și administrației și tehnologiei educaționale.

Programe postuniversitare disponibile online:

  • Tehnologia educației Leadership - Master sau Certificate
  • Leadership și administrație în învățământ - diplomă de masterat, certificat post-master sau specialist în educație (EdS)
  • Leadershipul organizațional și învățarea - Master's
  • Educație specială pentru cursanții din mediul cultural și lingvistic - masterat sau certificat
  • Servicii interdisciplinare de tranziție secundară - masterat sau certificat

Locații

Washington

Address
G Street Northwest,2136
20052 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: