Citește Descrierea Oficială

Descoperiți-vă viitorul cu o diplomă online de la Universitatea Faulkner!


Misiunea noastră este de a absolvi educatori primari și profesioniști cu înaltă competență, profesională și socială, care posedă cunoștințe de conținut, pedagogice și profesionale, care pun accent pe integritatea caracterului, care folosesc darurile lor în slujba altora și care demonstrează competența profesională și conducerea în domeniul lor.

Universitatea Faulkner este o instituție privată, creștină liberală, care oferă studenților săi o educație excepțională de peste 70 de ani. Programul nostru de educație online oferă o gamă largă de programe de studii excelente de oriunde din țară. Alegeți din oricare dintre cele 23 de programe de gradul online. Ești mai mult decât un număr la Faulkner. Cu instrucțiuni flexibile pentru a se potrivi programului fiecărui elev și a unui patrimoniu creștin care este onorat în tot ceea ce facem, programele noastre educaționale online oferă o experiență individualizată pentru oricine caută prestigiul și excelența unui grad Faulkner.

Universitatea Faulkner Invitație la învățământul adulților de la Universitatea Faulkner pe Vimeo.


Educație online la Universitatea Faulkner

Universitatea Faulkner este o instituție privată, creștină liberală, cu sediul în Montgomery, Alabama, care le-a oferit studenților o educație prestigioasă, bazată pe credință, în cea mai mare parte a unui secol. Pentru a completa lista noastră extensivă de programe on-campus, suntem mândri să oferim studenților o serie de programe de grad care pot fi completate în întregime online. Fiecare program oferă o experiență flexibilă, individualizată, un curriculum în profunzime și aceeași calitate a educației pentru care sunt cunoscute programele noastre din campus.


Beneficiile universităților online creștine

Având în vedere studiul online la Universitatea Faulkner? Există o mulțime de motive pentru a vă înscrie într-unul din cele 23 de programe de gradul online. Iată câteva dintre avantajele oferite de universitățile creștine online, inclusiv de Universitatea Faulkner:

  • Programele oferă programare flexibilă și personalizată pentru a se potrivi preferințelor dvs.
  • Multe programe pot fi completate mai repede decât alternativele din campus.
  • Oferim cursuri competitive de școlarizare pentru a se potrivi cu bugetul.
  • Dacă aveți un loc de muncă, nu este nevoie să îl puneți pe arzătorul din spate.
  • Vizitele la campusuri sunt rareori necesare (anumite programe nu fac parte din cursurile campusului).
  • Puteți studia unde doriți, cum vreți.
  • Elevii pot alege dintr-o gamă largă de subiecte - programele noastre acoperă totul, de la studii biblice la administrația justiției.
  • Beneficiile speciale sunt disponibile pentru veterani și actualii membri militari.


O educație creștină

Programele online ale Universității Faulkner oferă mai mult decât o diplomă. Fiecare curriculum este inspirat de misiunea și valorile școlare, care stau la baza mândriei creștine a universității. Nu contează ce fel de subiecte acoperă cursurile dvs., idealurile creștine ale instituției noastre vor fi instilate pe tot parcursul vieții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Faulkner University - Online Programs

Un Maestru de Învățământ în Învățământul Elementar Clasa A de Certificare este modalitatea perfectă pentru profesorii actuali de a-și îmbunătăți abilitățile și comerciali ... [+]

De ce să câștigați o diplomă de masterat în învățământul elementar de clasă A?

Un Maestru de Învățământ în Învățământul Elementar Clasa A de Certificare este modalitatea perfectă pentru profesorii actuali de a-și îmbunătăți abilitățile și comercializarea sau redirecționa specialitatea lor către studenții de vârstă elementară. În plus față de munca în sala de clasă, un grad mai înalt în educație deschide porțile pe tot terenul, de la scrierea de curriculum-uri și manuale la devenirea unui director. Pentru cei care doresc să-și mărească nivelul de certificare.

Acest program vă va califica, de asemenea, pentru a vă deplasa pentru a câștiga un grad de specializare educațională.... [-]

Statele Unite ale Americii SUA Online
Contactează şcoala
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Faulkner University - Online Programs

Programul nostru Master în Educație vă permite să învățați abilitățile și valorile care vă vor îmbunătăți cariera. Curriculum-ul nostru combină cursuri profesionale cu cu ... [+]

De ce să câștigați o diplomă de Master în Educație și Curs de instruire?

Programul nostru Master în Educație vă permite să învățați abilitățile și valorile care vă vor îmbunătăți cariera. Curriculum-ul nostru combină cursuri profesionale cu cursuri de predare pentru un curriculum bine rotunjit. Ca rezultat, deveniți un educator mai eficient, eficient, cu abilități sporite de a conduce sălile de clasă și de a crea planuri școlare.

Scopul programului Curriculum și instruire este de a spori cunoștințele candidaților în domeniul pedagogiei și instruirii, evaluării și tehnologiei avansate în contextul unei zone de conținut. M.Ed. în Curriculum și instrucțiuni are cinci zone de concentrare disponibile și o pistă generală.... [-]

Statele Unite ale Americii SUA Online
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Faulkner University - Online Programs