Citește Descrierea Oficială

Doriți să vă extindeți cunoștințele, să vă actualizați abilitățile și să ajungeți la nivelul următor în cariera dvs.? Programele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cerințelor pieței. Luăm o abordare proaspătă și personală. Cu profesori și studenți talentați, veți implica activ teoria și practica. Vă veți bucura de confortul cursurilor de seară sau vă veți completa gradul complet online. Mai presus de toate, vă veți pregăti să faceți o nouă încredere într-o viață de conducere profesionistă.

Învățați să conduceți într-o lume colaborativă

Bine ați venit la programele postuniversitare de ultimă generație care te pot ajuta să ajungi la nivelul următor. Fie că cauți să avansezi cariera sau să faci o tranziție de carieră, Elmhurst College are programele pentru tine. Achiziționați abilitățile tehnice transversale de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și potențialul. Dezvoltați soluții proaspete pentru provocările din lumea reală prin învățarea bazată pe proiecte. Directorii noștri de program sunt acolo pentru dvs. - vă ajută să negociem totul, de la selecția de clasă la direcția de carieră. Programele noastre inovatoare și flexibile sunt concepute pentru a vă optimiza obiectivele de carieră și pentru a vă pregăti pentru muncă în multe industrii cu creștere înaltă. Suntem angajați fără îndoială în educația care vă va ține înainte de curbă.

Diplome de masterat

 • Tehnologia informației informatice
 • Știința datelor
 • Sisteme de informații geografice (GIS)
 • MBA - part-time, cu normă întreagă
 • Managementul lanțului de aprovizionare
 • Management de proiect

Elmhurst College - alegerea potrivită

 • Obțineți încrederea pentru a reuși: directorii noștri de program nu sunt doar specialiști în domeniile lor: sunt dedicați extinderii domeniului de acoperire, conferindu-i consiliere salvă și abilitățile oamenilor pe care fiecare lider are nevoie.
 • Flexibilitatea de a face lucrul: programele noastre de grad sunt concepute pentru a se încadra în programul dvs. ocupat. Programele sunt oferite într-o varietate de formate pentru a vă oferi confortul maxim.
 • O alegere accesibilă: Elmhurst College se situează în mod repetat în categoria Best Value pentru calitate academică și cost.
 • Locație convenabilă: campusul nostru frumos este la doar 15 mile vest de centrul orașului Chicago și este ușor accesat cu mașina sau cu trenul.

Luați pasul următor

Pe măsură ce vă gândiți la opțiunile dvs., vă încurajăm să vizitați campusul Elmhurst. Veți învăța despre procesul nostru de admitere, veți vizita campusul nostru și veți vedea pentru dumneavoastră ce este Elmhurst College . Solicitați informații: pentru a solicita informații despre programul dvs. de interes, completați formularul nostru online. Chat live cu un Consilier de Admitere. Chat online astăzi. Aplica acum!

Clasamente

Elmhurst se clasează în primele 10 universități regionale din Midwest, potrivit US News

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Elmhurst College

La Elmhurst, te punem mai întâi. Modul în care o vedem, singurul motiv pentru care suntem aici este să vă oferim o educație de afaceri cu impact ridicat, cu valoare înalt ... [+]

Învață să conduci într-o lume globală

Credem că un MBA ar trebui să fie centrat pe elev.

La Elmhurst, te punem mai întâi. Modul în care o vedem, singurul motiv pentru care suntem aici este să vă oferim o educație de afaceri cu impact ridicat, cu valoare înaltă. Misiunea noastră este de a vă oferi abilitățile și conexiunile de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele în cariera și viața voastră.

Format de program

MBA cu normă întreagă este conceput pentru absolvenții de colegiu recent care dețin o diplomă de licență de la o instituție americană acreditată la nivel regional sau echivalent străin.

100% on-lineProgram accelerat intensiv; nu sunt concepute pentru studenții care lucrează cu normă întreagăÎnceperi de primăvară sau primăvarăFinalizat într-un an de studiu cu normă întreagăOamenii potriviți de partea ta... [-]
Statele Unite ale Americii Elmhurst
Februarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Elmhurst College

MS în sistemele informatice geografice de la Elmhurst College va oferi cunoștințe aprofundate privind domeniul geospatial și vă va prezenta gândirea spațială și sistemele ... [+]

Efectuează-ți o carieră!

Aplicați instrumentele care ne ajută să înțelegem oamenii, locurile și procesele Pământului.

Tehnologiile geospațiale afectează aproape fiecare aspect al vieții, de la navigarea într-un cartier necunoscut până la urmărirea tiparelor bolilor la populații. Potrivit Departamentului american al muncii, tehnologiile geospațiale sunt una dintre cele trei industrii de creștere înaltă ale secolului XXI. Asta se transformă într-o mare oportunitate - și cu un Elmhurst MS în GIS, veți fi bine pregătit să-l întâlniți.

Ești îngrijorat de cerințele tehnologice? Nu e nevoie sa. Ca student la Elmhurst College , aveți acces gratuit la un mediu de mașină virtuală de pe orice computer cu conexiune la internet. Aceasta vă oferă putere de procesare de înaltă performanță de la un computer obișnuit.... [-]

Statele Unite ale Americii Elmhurst
August 2020
Engleză
Part time
24 - 36 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Elmhurst College

Maestrul în domeniul științei datelor de la Elmhurst are o abordare cuprinzătoare, cu un curriculum care integrează statisticile, informatica și domenii de competențe de ... [+]

Deblocați idei mari în date mari cu un master în știința datelor

Fă-te indispensabil în acest domeniu în creștere rapidă. Analiza predictivă principală, generând informații din seturi de date structurate și nestructurate, apoi transpune informațiile respective în perspective acționabile.

Adoptăm o abordare cuprinzătoare, integrând analitica și învățarea mașină cu afacerile. Acest curriculum inovator îți oferă abilități tehnice în statistici, metode analitice și instrumente de programare, în același timp îți îmbunătățești abilitățile vitale de afaceri. Rezultatul: o bază completă de cunoștințe, astfel încât să poți valorifica informațiile care mistifică pe alții, creând o valoare reală a afacerii în orice cadru profesional.... [-]

Statele Unite ale Americii Elmhurst
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Elmhurst College

La Elmhurst, veți dobândi cunoștințele hardware și software necesare pentru a proiecta, programa și administra sisteme de rețele de calculatoare, sisteme de baze de date ... [+]

Învățați sistemele la Centrul It All

Obțineți know-how-ul tehnic și o imagine de ansamblu. Imaginați-vă o diplomă în care vă stăpâni atît abilitățile tari, cît și soft-hardware-ul și software-ul, teambuilding-ul și networking-ul. Abordarea noastră orientată spre elev vă pune primul. Veți câștiga know-how-ul tehnic, precum și imaginea de ansamblu, pentru a proiecta, programa și administra sisteme restante de rețele informatice, sisteme de baze de date și aplicații web / mobile.

Câștigați cunoștințe tehnice și viziune cu imagini mari.

Hardware și software. Teambuilding și rețea. LAN-uri și WAN-uri și baze de date și sisteme client / server.... [-]

Statele Unite ale Americii Elmhurst
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media