EC-Council University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre EC-Council University

Cu misiunea de a crea programe educaționale superioare în domeniul cibersecurității, EC-Council University fost încorporată în Wyoming și licențiată de Departamentul de Educație Superioară din New Mexico în 2006. Universitatea a fost fondată de domnul Jay Bavisi, CEO al CE-Council Group. Instituția își propune să ofere educație în domeniul securității informației care implică cunoaștere aprofundată a unei game largi de sisteme software și hardware, precum și abilități necesare pentru a negocia și conduce o echipă.

Compania-mamă a EC-Council University , EC-Council, este un pionier în certificarea profesioniștilor din domeniul cibersecurității. Cu toate acestea, președintele EC-Council University European, dl Jay Bavisi, consideră că un grad este crucial pentru îndeplinirea rolurilor de conducere în organizații. Programele de absolvire și absolvire ale EC-Council University au fost articulate pentru a permite studenților să aibă o creștere orizontală, precum și verticală în cariera lor. Universitatea lucrează spre oferirea de programe valoroase de educație la distanță, care sunt centrate pe cercetare pentru a crea lideri de securitate cibernetică care aspiră să asigure vastul spațiu cibernetic.

130443_130427_bodyimage2.jpg

Obiective și obiective instituționale

 • EC-Council University se străduiește să consolideze eficacitatea instituției prin menținerea personalului calificat, încurajarea învățării continue și menținerea unui nivel ridicat de integritate.
 • EC-Council University asigură excelența prin furnizarea de programe de cibersecuritate de înaltă calitate, care sunt dezvoltate în paralel cu cercetarea și dezvoltarea în curs.
 • EC-Council University angajează, diversifică și încurajează învățarea studenților de înaltă calitate prin încurajarea colaborărilor, oferirea facilității iLabs și oferirea de burse din timp în timp.

Acreditările EC-Council University

EC-Council University este acreditată de Comisia de Acreditare a Educației la Distanță (DEAC) , care este o agenție guvernamentală non-profit și este recunoscută de Departamentul Educației din SUA ca agenție de acreditare. DEAC este recunoscut de Consiliul pentru acreditarea învățământului superior (CHEA) . CHEA este o asociație formată din aproape 3000 de instituții și universități care acordă grad și recunoaște 60 de organizații de acreditare instituționale și programatice.

Consiliul Național pentru Acordurile de Reciprocitate a Autorizării de Stat (NC-SARA) acredită EC-Council University . SARA este un acord voluntar între statele membre și teritoriile SUA pentru promovarea cursurilor și programelor de învățământ post-secundar la distanță.

EC-Council University este recunoscută și de Consiliul American pentru Educație (ACE) .

Programe EC-Council University ale EC-Council University

La EC-Council University , studenților li se permite să-și expună și să-și exploreze întregul potențial și să devină lideri tehnologici de mâine. Studenții sunt instruiți să conteste pozițiile superioare ale securității informațiilor și rolurile de specialitate în organizațiile globale din întreaga lume. Metodologia de formare este inspirată din Taxonomia gândirii Bloom, prin urmare, concentrându-se pe abordarea practică a învățării cu gândirea critică și inovatoare.

Principalele programe oferite de EC-Council University sunt -

 1. Licențiat în știință în securitate cibernetică (BSCS)
 2. Master of Science in Cyber Security (MSCS)
 3. Șase certificate de absolvire, fiecare având cursuri din programa MSCS
 4. Fără grad

130444_130425_bodyimage1.jpg

Cum contribuie EC-Council University la cariera dvs. de securitate cibernetică

 • Obțineți un grad acreditat de DEAH și CHEA și recunoscut de Consiliul American pentru Educație (ACE).
 • Universitatea are studenți din întreaga lume, permițând o oportunitate de a face rețea cu profesioniști de securitate cibernetică din diferite țări.
 • Instructorii au experiență reală în domeniul cibersecurității și servesc în calitate de mentori pentru profesioniștii în securitate cibernetică.
 • Atât programele de licență, cât și cele de absolvire sunt online, oferind studenților numeroase beneficii ale învățării electronice.
 • Programele sunt hands-on cu laboratoare practice dedicate prin intermediul iLabs.
 • Cursurile sunt conduse de instructor pentru a încuraja elevii să fie în ritm cu alți studenți și să completeze programe într-o durată specifică.
 • Evaluările săptămânale permit studenților să interacționeze cu facultatea și cu alți studenți în mod regulat.
 • Programele de grad au certificări ale Consiliului CE recunoscute de industrie încorporate în programele de licență.
 • Universitatea recunoaște talentul, eficiența studenților, a membrilor facultății și a personalului anual pentru a expune servicii deosebite universității și comunității în general.
 • Schimbul de credite este posibil pentru o parte din programele de studii EC-Council University .
 • Studenții pot beneficia de o opțiune de plată flexibilă.
 • Studenții pot beneficia de diferitele scheme de burse pe care universitatea le oferă.

Locații

Albuquerque

Address
Sun Avenue Northeast,101
87109 Albuquerque, Noul Mexic, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră