Citește Descrierea Oficială

Pentru programele Campus University Concordia University , vă rugăm să faceți clic aici

De ce CONCORDIA-CHICAGO?

Universitatea Concordia Chicago este lider în educația postuniversitară și universitară. Programele de licență, masterat și doctorat acreditate, de înaltă clasă, de pe campus, cohorte și online, vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de educație și de carieră:

  • Înființată în 1864, Concordia-Chicago sărbătorește aniversarea a 150 de ani de a aduce învățământul superior în lume.
  • Mai mult de 3500 de studenți sunt înscriși în programele noastre de masterat și de doctorat on-line, în cohorta și în campus.
  • Suntem al doilea campus cu cea mai rapidă creștere în rândul instituțiilor care acordă diplome de master nonprofit în SUA pentru 2004-2009 (Cronica învățământului superior, ediția 2011 Almanac).
  • În februarie 2012, Comisia Învățământului Superior a acordat acreditarea pentru Concordia-Chicago pentru a oferi un doctor de filosofie (Ph.D.) în conducere. Ca rezultat, Concordia a adaugat Ph.D. la medicul de educație (EdD) în conducere cu opt specializări.
  • În 2010, Consiliul Național de Acreditare a Învățământului Profesor a acordat prestigioasa "Acreditare continuă a tuturor programelor de educație fără condiții" asupra celor 18 programe educaționale ale Concordiei.

De ce să câștigi un nivel ONLINE?

La Concordia University Chicago am adaptat programele noastre online pentru adulții care lucrează ca tine, care trebuie să echilibreze dorința de învățământ superior cu realitățile și responsabilitățile muncii, familiei și vieții.

O comunitate de elevi online. Când vă înscrieți la Concordia-Chicago, vă veți alătura unei comunități dinamice și vibrante de învățare online. Facultatea va fi în aproape zilnic interacțiune cu studenții, conducând discuții online și punând întrebări provocatoare de gândire. Perspectivele de la colegii dvs. vă vor ajuta să vă gândiți și să învățați în mod constant. Pe durata cursului, veți forma relații cu colegii de clasă care vor dura o viață.

Studiați-vă programul. În mediul nostru online, nu există timp stabilit pentru a participa la curs. În fiecare săptămână, veți accesa un modul de studiu cu prelegeri, citiri și sarcini. Apoi, veți colabora cu comunitatea dvs. de învățare online în cadrul discuțiilor conduse de către facultate și studenți. Veți participa la curs dacă este convenabil pentru dvs., indiferent dacă este la ora 6 dimineața înainte de a pleca la serviciu sau la ora 10 după ce copiii au plecat la culcare.

Structura și predictibilitatea. În clasa noastră online, veți urma un curs la un moment dat într-o ordine predeterminată, fiecare curs având o durată de opt săptămâni.

Acces oricând, oriunde. Atâta timp cât aveți un computer și o conexiune la internet, vă puteți conecta la clasă și puteți accesa toate materialele de clasă, cărți, articole, biblioteci, discuții și sarcini de student - oricând și oriunde.

Valul viitorului. Astăzi, peste 40% dintre studenții înscriși în programele de absolvent aleg să studieze exclusiv online. Chiar și doctoranzi își câștigă on-line gradele terminale.

Campus Global, Educație Globală. Sala noastră de clasă globală pentru programe postuniversitare vă va ajuta să câștigați o educație globală. Avem studenți din 37 de state și 26 de țări străine. Comunitatea dvs. online de învățare ar putea avea studenți din țările îndepărtate ale globului, de la China la Spania până în Africa de Sud.

Facultatea globală. Ne selecționăm facultatea online de la cele mai bune dintre cele mai bune din Statele Unite și din întreaga lume. Căutăm profesori cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniile lor. Facultatea noastră globală va aduce o perspectivă diversă, lumească asupra educației dvs. universitare.

Economisiți timp și bani. Într-un mediu online, nu veți petrece timp și bani de conducere, de parcare și de mers pe jos la clasă. Online, accesați clasa dvs. de oriunde vă este convenabil.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Elevii înscriși în programele de animație își desfășoară o carieră în arta animației, animație de caractere, efecte CGI și grafică în mișcare. Studiile de animație Concor ... [+]

Pregătiți-vă pentru o carieră la intersecția dintre artă și tehnologie

Elevii înscriși în programele de animație urmăresc o carieră în arta animației, animație de caractere, efecte CGI și grafică în mișcare. Studiile de animație Concordia-Chicago se axează pe arta și producția de imagini în mișcare, precum și pe aspectele organizaționale ale domeniului animației - dezvoltarea și preproducerea proiectelor. Un grad în animație pregătește, de asemenea, studenții să lucreze într-o varietate de subiecte tradițional "neanimate", deoarece tehnicile de învățare vizuală se extind în alte discipline ale cunoașterii prin "artificarea" istoriei, științei, ingineriei, arhitecturii, radiodifuziunii, legală, medicină, criminalistică și altele.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Nu cu mult timp în urmă, jocurile au fost considerate un joc de petrecere a timpului liber, care implica adesea scenarii printre combatanții jucătorilor, o alternativă vi ... [+]

Folosiți puterea de joc pentru a educa, a motiva și a distra.

Nu cu mult timp în urmă, jocurile au fost considerate un joc de petrecere a timpului liber, care implica adesea scenarii printre combatanții jucătorilor, o alternativă virtuală la sportul tradițional. Acum, însă, dezvoltarea software-ului jocului ocupă un rol în creștere în economia globală ca mijloc de a angaja consumatorii prin creșterea motivației de a interacționa cu conținutul educațional, comercial, practic și chiar spiritual.

Găsiți-vă locul într-un câmp de carieră cu creștere înaltă

Absolvenții programelor de artă și design ale jocului urmăresc o carieră în dezvoltarea jocurilor, ingineria software-ului, grafica computerizată și producția comercială. Perspectivele de carieră pentru dezvoltatorii de aplicații software sunt luminoase. Potrivit datelor statistice ale Departamentului de Birouri al Muncii din SUA, ocuparea forței de muncă în sectorul dezvoltării de software de calculator este proiectată să crească cu 19% în 2014 până în 2024, mult mai rapid decât media pentru toate ocupațiile; salariul mediu anual actual pentru dezvoltatorii de software este de 102.280 $. Industria americană de jocuri de noroc are un venit estimat pentru 2017 de 23,5 miliarde de dolari.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

O diplomă de management organizațional oferă oportunități în multe domenii, inclusiv afaceri, educație, guvern și sectoare non-profit, precum și multe altele. ... [+]

Deschideți ușa succesului în management cu un grad flexibil

O diplomă de management organizațional oferă oportunități în multe domenii, inclusiv afaceri, educație, guvern și sectoare non-profit, precum și multe altele.

Concordia-cursurile Chicago în management organizațional pregătesc studenții pentru:

să coordoneze și să faciliteze munca altora pentru a atinge obiectivele care nu pot fi realizate de un singur individsă înțeleagă organizațiile și cultura lorrecunosc numeroasele roluri ale managerilorsă înțeleagă tehnicile care ghidează în mod eficient persoanele și echipeleexplorați domenii organizaționale, cum ar fi resurse umane, operațiuni, marketing, educație și tehnologiedezvolta credibilitate cu colegiisă cultive abilitățile interpersonale și să demonstreze aptitudini de prezentare publiceGăsiți-vă locul într-un câmp de carieră cu creștere înaltă... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Un grad de gestionare a sănătății oferă oportunități în multe domenii, inclusiv afaceri, educație, guvern și sectoare non-profit, și multe altele. ... [+]

Deschideți ușa succesului în Managementul sănătății

Un grad de gestionare a sănătății oferă oportunități în multe domenii, inclusiv afaceri, educație, guvern și sectoare non-profit, și multe altele.

Concordia-Chicago cursuri în managementul de îngrijire a sănătății pregăti elevii să:

să coordoneze și să faciliteze activitatea celorlalți într-o organizație de îngrijire a sănătății în raport cu rolurile și funcțiile lor pentru a atinge obiectivele organizaționalesă înțeleagă structura organizațională, cultura și etica pentru a ghida în mod eficient indivizii și echipeleexplorați zonele funcționale ale unei organizații de asistență medicală, cum ar fi resurse umane, marketing, contabilitate și dreptsă demonstreze competențele de gândire critică și de rezolvare a problemelor aplicate într-un context de sănătateGăsiți-vă locul într-un câmp de carieră cu creștere înaltă... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Managementul sportiv și de recreere implică administrarea, marketingul și promovarea, precum și luarea deciziilor financiare și de resurse umane în cadrul organizațiilor ... [+]

Gata. A stabilit. Merge! Activați solul.

Managementul sportiv și de recreere implică administrarea, marketingul și promovarea, precum și luarea deciziilor financiare și de resurse umane în cadrul organizațiilor de sport și de fitness. Ocupațiile în acest domeniu includ: administratori sportivi colegi și profesioniști, inclusiv directori sportivi, manageri și directori generali, agenți sportivi, directori de centre de recreere, directori de sport pentru tineret, precum și antrenori, cercetași și directori de forță și condiționare. Domeniul de management al sportului și recreerii cuprinde implementarea de competențe care servesc la coordonarea și gestionarea evenimentelor și facilităților, precum și gestionarea resurselor pentru organizațiile non-profit și profitabile. Specialiștii în managementul sportului și recreerii trebuie să aibă o înțelegere a legii sportive de bază și a eticii, a finanțelor, a contabilității, a pieței și a managementului într-un climat specific sportului.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Diploma de licență Concordia-Chicago din domeniul resurselor umane (HR) oferă studenților o înțelegere fundamentală a locului de muncă, a capitalului uman și a modului de ... [+]

Maximizați potențialul capitalului uman la locul de muncă.

Diploma de licență Concordia-Chicago din domeniul resurselor umane (HR) oferă studenților o înțelegere fundamentală a locului de muncă, a capitalului uman și a modului de a oferi valoare oricărei organizații. Profesioniștii din domeniul resurselor umane contribuie la funcționarea cu succes a unei întreprinderi, motivând angajații, punând în aplicare reglementările guvernamentale, trata negocierile de muncă, stabilind beneficii competitive ale angajaților și dezvoltând programe de instruire pentru menținerea unui loc de muncă de succes, cu o productivitate optimă. Echipate cu o înțelegere de bază a peisajului fluctuant al culturii corporative, absolvenții programului Concordia-Chicago de licență în managementul resurselor umane pot trece imediat la ocuparea forței de muncă în întreprinderi mici, organizații non-profit, corporații private și întreprinderi la nivel mondial.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest

BSc

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Siguranța publică implică prevenirea și reacția la orice situație de urgență care ar putea amenința cetățenii individuali. Ocupațiile din acest domeniu includ ofițeri de ... [+]

Ridică-te. Fii erou.

Siguranța publică implică prevenirea și reacția la orice situație de urgență care ar putea amenința cetățenii individuali. Ocupațiile din acest domeniu includ ofițeri de poliție, pompieri, personalul EMS și poziții de conducere în serviciile medicale și de sănătate și răspunsul în caz de urgență. Domeniul siguranței publice cuprinde punerea în aplicare a unor tactici care servesc drept siguranță vieții, conservarea proprietății și stabilizarea incidentelor. Profesioniștii în domeniul siguranței publice trebuie să aibă o înțelegere a legilor actuale, a climatului comunității și a înțelegerii obiectivelor care trebuie îndeplinite pentru a servi cel mai bine scopurilor organizaționale.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest

Certificat

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

După finalizarea componentei ESL a Master of Arts în Curriculum și Instruire sau Master of Arts în ESL, candidații sunt eligibili pentru aprobarea ESL să fie atașat la o ... [+]

Certificările ESL și bilingve sunt destinate cadrelor didactice care au licență de predare în Statele Unite. La terminarea cursurilor, candidații pot beneficia de o aprobare de predare standard oferită de statul Illinois. Candidații din afara Illinois ar trebui să contacteze consiliul de stat al acestora pentru a fi eligibili. Candidații care solicită aprobarea bilingvă în statul Illinois vor trebui să treacă un examen de competență lingvistică. Consultați site-ul web al ISBE pentru mai multe informații.

Programul ESL și de susținere bilingvă este aliniat standardelor TESOL.

[-]
Statele Unite ale Americii River Forest

Doctorat

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul doctoral Concordia University din Chicago, cu rol de conducere cu o specializare în educația timpurie a copiilor, se concentrează pe pregătirea liderilor confid ... [+]

Programul doctoral Concordia University din Chicago, cu rol de conducere cu o specializare în educația timpurie a copiilor, se concentrează pe pregătirea liderilor confidențiali și competenți care pot oferi voce copiilor mici și care se vor dedica pentru a asigura tuturor copiilor de vârstă mică acces la o educație echitabilă, oportunități de îngrijire și învățare la orice vârstă și în orice mediu.

Gradul se bazează pe munca prealabilă a candidatului în domeniu. Programul oferă un cadru teoretic și practic pentru o muncă avansată și conducere în domeniul copilăriei timpurii, cu accent pe cercetarea actuală.

EdD / Ph.D. Programul oferă oportunitatea liderilor actuali și viitori în domeniu de a extinde cunoștințele în educația timpurie a copiilor și de a dezvolta înțelegeri ale problemelor actuale și viitoare în domeniu. Aceste oportunități sunt organizate în cursuri, experiențe practice în domeniu și cercetare.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul de doctorat în conducere cu o specializare în învățământul special este destinat candidaților care doresc să își continue educația ca educatori și cercetători p ... [+]

Programul de doctorat în conducere cu o specializare în învățământul special este destinat candidaților care doresc să își continue educația ca educatori și cercetători pregătiți pentru roluri de conducere în domeniul educației speciale din instituțiile publice sau private. Acest program dezvoltă experți în educație specială care pot proiecta, implementa, evalua și gestiona programe într-o varietate de setări publice și private.

Obiectivele studiilor doctorale în cadrul acestui program sunt:

Dezvoltarea abilităților de cercetare și gândire critică în domeniul educației speciale, cu o cunoaștere teoretică și practică.Dezvoltarea competenței în conducerea educației speciale, modificarea curriculumului și evaluarea programului.Îmbunătățirea înțelegerii nevoilor familiilor în ceea ce privește serviciile speciale.Înțelegerea rolului de advocacy în sprijinirea părților interesate cheie.Susținerea și conducerea reformei și schimbarea eforturilor legate de dezvoltarea cadrelor didactice în învățământul special.Cerințe de programAplicarea la admiterea în programul de doctorat în învățământul specialFinalizarea cu succes a 61 de ore de credit (EDD) sau 67 de ore de credit (Ph.D.)Examinare cuprinzătoareDisertațieLungime program... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul de doctorat Concordia University Chicago în conducere cu o specializare în curriculum și instruire este pentru cadrele didactice care doresc să urmeze un progra ... [+]

Programul de doctorat Concordia University Chicago în conducere cu o specializare în curriculum și instruire este pentru cadrele didactice care doresc să urmeze un program ca educatori și savanți pregătiți pentru roluri de conducere în școlile publice sau private. Acest program dezvoltă experți educaționali care pot proiecta, implementa, evalua și gestiona programele de curriculum și instruire în școlile K-12.

obiective de invatareDezvoltarea abilităților de cercetare și gândire critică în domeniul curriculumului și instruirii, cu o cunoaștere teoretică și practică.Dezvoltarea competenței în evaluarea, dezvoltarea și cartografierea curriculumului.Îmbunătățiți înțelegerea procesului de predare și învățare.Construiți un cadru profesional puternic în domenii legate de curriculum și instruire.Susținerea și conducerea reformei și schimbarea eforturilor legate de dezvoltarea cadrelor didactice în școli.... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul de doctorat Concordia University din Chicago, în conducere cu o lectură specializată, limbă și alfabetizare, oferă un cadru teoretic și practic pentru instruire ... [+]

Programul de doctorat Concordia University din Chicago, în conducere cu o lectură specializată, limbă și alfabetizare, oferă un cadru teoretic și practic pentru instruirea și evaluarea alfabetizării, cu accent pe cercetarea actuală. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea candidaților să primească un program educațional riguros, de înaltă calitate, care să încurajeze dezvoltarea competențelor și competențelor care vor fi necesare în întreaga carieră profesională a candidaților ca specialist în lectură sau antrenor de literație.

EdD / Ph.D. program în lectură, limbă și alfabetizare este conceput pentru a oferi studenților cu un fundal puternic în cercetare, teorie, lectură, scriere și programe de multilterație. Absolvenții noștri sunt pregătiți să devină cadre didactice și lideri în crearea și punerea în aplicare a programelor de alfabetizare bazate pe cercetare într-o varietate de domenii, inclusiv școlile publice și private, colegii și universități, programe de informare pentru adulți și comunitate, eforturi.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul de doctorat Concordia University din Chicago, cu o specializare în conducerea profesorilor, este destinat studenților care doresc să-și continue cariera ca faci ... [+]

Încercați să urmați un program de doctorat care vă poate ajuta în analizarea provocărilor de conducere cu care se confruntă școlile și setările educaționale de azi? Alăturați-vă pentru un edd / Ph.D. program de la Concordia University Chicago. Cu aproximativ trei ani de cursuri online, plus finalizarea cu succes a examenelor complete și a disertației doctorale, puteți obține un grad de doctorat care vă lărgește potențialul de a avansa cariera.

Programul de doctorat Concordia University din Chicago, cu o specializare în conducerea profesorilor, este destinat studenților care doresc să-și continue cariera ca facilitatori, antrenori instructivi, specialiști în curriculum, coordonatori ai inițiativelor raionale, formatori și lideri de profesori la nivel de clădire și district diverse setări educaționale. Programul de doctorat de conducere a cadrelor didactice se concentrează asupra îmbunătățirii instruirii în vederea creșterii performanțelor elevilor, promovării dezvoltării cadrelor didactice și a personalului, precum și a creșterii economice, a schimbărilor organizaționale și a culturilor școlare și a outreach-ului familiilor și comunităților.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul de doctorat în leadership cu o specializare în domeniul tehnologiei educaționale dezvoltă experți tehnici în tehnicieni responsabili cu proiectarea instruirii, ... [+]

Programul de doctorat în leadership cu o specializare în domeniul tehnologiei educației dezvoltă experți în tehnologie în tehnicieni responsabili cu proiectarea instruirii, dezvoltarea resurselor umane, dezvoltarea profesională, managementul proiectelor și educația continuă a angajaților. Absolvenții vor putea să proiecteze, să pună în aplicare, să evalueze și să gestioneze tehnologia educațională pentru educația K-12, învățământul superior, formarea corporativă, medicina și educația continuă în mediul profesional.

Obiectivele studiilor doctorale sunt de a dezvolta abilități de cercetare și de gândire critică în domeniul tehnologiilor educaționale atât la nivel teoretic, cât și la nivel practic; dezvoltarea competențelor în dezvoltarea, implementarea și evaluarea tehnologiei; îmbunătățirea legăturii dintre tehnologie și procesul de predare și învățare; construirea unui mediu profesional puternic în domenii legate de tehnologia educațională; să susțină și să conducă reforma și să-și schimbe eforturile legate de practicile tehnologice și de gestionarea resurselor umane. Cursurile vor ajuta la facilitarea explorării, discuției și înțelegerii provocărilor și posibilităților tehnologiei educaționale într-o varietate de setări educaționale.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Departamentul de Conducere al Universității Concordia din Chicago este lider în furnizarea de educatori cu o educație de calitate, relevantă și actuală absolventă, care s ... [+]

Departamentul de Conducere al Universității Concordia din Chicago este lider în furnizarea de educatori cu o educație de calitate, relevantă și actuală absolventă, care sporește conducerea profesorilor și administratorilor publici și non-publici, având în vedere impactul pozitiv al școlilor.

Noi susținem candidații la doctorat și toți elevii din școlile publice și non-publice. Suntem profesioniști reflectorizanți care oferă educație de calitate, relevantă și actuală pentru candidații noștri absolvenți în conducere. Ne pregătim candidații pentru a fi lideri de profesori și administratori care să dirijeze școli publice și non-publice în serviciul elevilor, astfel încât aceștia să devină cetățeni eficienți într-o societate globală.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest

MA

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master of Arts în program de administrare a serviciilor umane oferă absolvenți cu abilități și expertiză în domeniile conducerii, managementului și furnizării de servicii ... [+]

Master of Arts în program de administrare a serviciilor umane oferă absolvenți cu abilități și expertiză în domeniile conducerii, managementului și furnizării de servicii de calitate directă către alții. Acesta se adresează nevoilor studenților interesați de rolul de supraveghere și de management în cadrul agențiilor care oferă servicii sociale unei game largi de clienți. Aceste organizații ar putea include organizații non-profit, servicii cu profit și agenții guvernamentale. O combinație de cunoștințe și abilități atât în ​​management, cât și în dezvoltarea umană oferă un cadru solid pentru înțelegerea unor astfel de roluri administrative.

Programul de absolvent al Administrației Serviciilor Umane este conceput pentru a permite studenților:... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
January 2020
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Concordia University Master of Arts în Chicago în domeniul educației combinate și online pentru educatorii pK-12 este conceput exclusiv pentru a se pregăti să practice K- ... [+]

Concordia University Master of Arts în Chicago în domeniul educației combinate și online pentru educatorii pK-12 este conceput exclusiv pentru a se pregăti să practice K-12 educatori pentru instruirea în medii mixte și online.

Ea se aliniază cu standardele naționale de învățare online ale Asociației Internaționale pentru Educația Online a K-12 (2011) și standardele Societății Internaționale de Tehnologie în Predare pentru evaluarea competențelor și a cunoștințelor educatorilor necesitatea de a învăța, de a lucra și de a învăța într- și societatea digitală (2008).

Obiective de învățare / programSă fie capabil să articuleze bazele pedagogice ale educației online și să dezvolte strategii de instruire adecvate studenților online.Gândește creativ și critic modurile în care educația online poate servi pentru a satisface nevoile de învățare ale studenților.Master o varietate de abilități tehnologice folosind tehnologiile actuale de informare, comunicare și învățare.Dezvoltați strategii de instruire și de evaluare, utilizând decizii bazate pe date bazate pe date, pentru a informa instruirea.Imaginați tendințele tehnologice emergente și aplicațiile lor în predare și învățare.Perspectiva carierei și a industriei... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master of Arts în programul de conducere a cadrelor didactice de la Concordia University Chicago este conceput pentru acei profesori de clasă care sunt interesați să-și s ... [+]

Master of Arts în programul de conducere a cadrelor didactice de la Concordia University Chicago este conceput pentru acei profesori de clasă care sunt interesați să-și sporească responsabilitățile și să-și asume roluri de conducere în școlile și districtele lor. Acest grad este destinat profesorilor activi care nu sunt interesați să devină principal. Mai degrabă, candidații absolvenți urmăresc rolurile de conducere într-o varietate de capacități, cum ar fi președinții de departamente, antrenorii instructori, coordonatorii curriculei, profesorii de mentori și legăturile comunității, pe lângă alte poziții de conducere.

Obiectivele și competențele programului... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universitatea Concordia din Chicago, de masterat de gradul de arte în curriculum și instruire oferă candidații absolvent cu o experiență inovatoare, de clasă mondială de ... [+]

Universitatea Concordia din Chicago, de masterat de gradul de arte în curriculum și instruire oferă candidații absolvent cu o experiență inovatoare, de clasă mondială de învățare. Cursurile sunt predate de lideri și de cercetători cu experiență, care îi ajută pe candidați pe parcursul unui parcurs riguros, subliniind importanța integrității, a competenței și a conducerii slujitorilor.

Metodele de la Facultate utilizează cea mai recentă tehnologie și angajează studenții prin aplicații din lumea reală, utilizând modele multiple de instruire. Noi stabilim o abordare critică teoretică și practică pentru medii de învățare bine rotunjite, care pregătesc candidații pentru succes în domeniul educației astăzi și mâine pentru liderii din domeniul educației.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

MA în programul ECE pregătește candidații pentru o varietate de roluri de conducere în educația timpurie a copiilor și este relevant pentru profesorii de vârstă fragedă, ... [+]

Master of Arts în educația timpurie a copiilor a obținut recunoașterea națională de către Asociația Națională pentru Educația Copiilor Mici (NAEYC), îndeplinind astfel standardele ca fiind unul dintre programele de absolvent de top în țară. MA în programul ECE pregătește candidații pentru o varietate de roluri de conducere în educația timpurie a copiilor și este relevant pentru profesorii de vârstă fragedă, administratori, specialiști în politică publică și advocacy și cercetători. Acest program este conceput pentru a oferi candidati cu un fundal puternic în dezvoltarea copilului și limbii, relațiile de familie și comunitate, evaluare, cercetare, teorie și practică, de naștere prin intermediul a opt programe în cadrul unei varietăți de setări educaționale: centre publice și private și școli, educație pentru adulți și comunitate și alte organizații non-profit și non-profit.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Universitatea Concordia Chicago de masterat de arte în învățământul preșcolar special este destinată educatorilor cu un certificat de primire / aprobare sau LBS1 (pre-gră ... [+]

Universitatea Concordia Chicago de masterat de arte în învățământul preșcolar special este destinată educatorilor cu un certificat de primire / aprobare sau LBS1 (pre-grădiniță până la vârsta de 21 de ani). Acest program este destinat educatorilor care doresc să învețe elevii de vârstă fragedă cu dizabilități de la naștere până la grădiniță. Acesta este, de asemenea, conceput pentru a oferi candidatilor calificati cu abilitatile si cunostintele necesare pentru a deveni un profesor de educatie speciala timpurie.

obiective de invatareDezvoltarea și consolidarea înțelegerii teoretice a fundațiilor învățământului special de copii miciExaminați aspectele relevante pentru intervenția timpurie, mediul cel mai puțin restrictiv, setările educaționale adecvate, dezvoltarea limbajului și legea și politica educației speciale.Elaborarea și utilizarea evaluărilor adecvate și a strategiilor de predare pentru copiii cu dizabilități mici.Colaborați cu toți părțile interesate, inclusiv părinții, comunitatea, membrii familiei și alte instituții pentru a sprijini copiii cu dizabilități mici.Efectuați cercetări pentru a răspunde la întrebări legate de practicile de educație specială timpurie și pentru a răspunde cu succes nevoilor tuturor elevilor.Cerințe de programCertificat / aprobare pentru copilul preșcolar sau aprobare LBS 1Țineți o licență de educator profesionistFinalizarea a 30 de ore de curs de cursuriLungime program... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master of Arts în Educație Specială este conceput pentru educator licențiat care dorește să devină un profesor de educație specială realizat, precum și câștiga o aprobare ... [+]

Master of Arts în Educație Specială este conceput pentru educator licențiat care dorește să devină un profesor de educație specială realizat, precum și câștiga o aprobare Illinois * LBS1. Acest program este conceput pentru a oferi cadrelor didactice interesate de educația specială cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra într-o continuitate a serviciilor de învățământ special (de ex., De sine stătătoare prin incluzivitate). Absolvenții vor fi pregătiți să demonstreze competența și competența ca profesor de educație specială în ceea ce privește curriculumul individualizat individualizat și programul de independență individualizată (CEC, 2015). Accentul pe metode, tehnici de asistență și evaluare pentru următoarele persoane cu nevoi de acces la dizabilități include: dizabilități de învățare, dizabilități sociale / emoționale (cunoscute pe plan internațional ca și tulburări emoționale / comportamentale), dizabilități intelectuale (cunoscute pe plan internațional și anterior cunoscute ca retard mental), dizabilități fizice, spectru de autism, dizabilități multiple, alte tulburări de sănătate și leziuni cerebrale traumatice. Acest program oferă o aprobare LBS1 care se potrivește cu nivelul de clasă de la studenții existente Illinois * Professional Educator's License (PEL).... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master în Tehnologia Educației: Programul de Curriculum și Instruire pregătește profesori față-în-față în școlile publice și private pentru a integra tehnologia cu curric ... [+]

Master în Tehnologia Educației: Programul de Curriculum și Instruire pregătește profesori față-în-față în școlile publice și private pentru a integra tehnologia cu curriculum, instruire, evaluare și fundații ale învățământului. Programul este construit pentru profesorii care predau într-o clasă directă în clasă și / sau un mediu 1: 1 și dorința de a dezvolta înțelegeri teoretice și practice ale tehnologiilor educaționale în cadrul curricular, instructiv și de evaluare. În plus, cursurile abordează instruirea diferențiată folosind tehnologia, utilizarea tehnologiilor adaptive / asistive pentru toți elevii (cu accent pe studenții cu nevoi speciale), construirea comunităților de învățare, utilizarea efectivă a social media și cercetarea învățării aplicate în propriile săli de clasă. Programul este aliniat la standardele de predare ISTE și la Consiliul Național al Standardelor Profesionale de Predare.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Maestrul de studii artistice în instruire diferențiată este conceput pentru educatorii actuali cu o experiență de doi până la zece ani, care sunt interesați să conducă ef ... [+]

Maestrul de studii artistice în instruire diferențiată este conceput pentru educatorii actuali cu o experiență de doi până la zece ani, care sunt interesați să conducă eforturile de schimbare și reformă în cadrul educației lor. Acești educatori sunt aceia care caută cunoștințe, abilități și dispoziții pentru a acționa ca lideri de profesori în planificarea și implementarea îmbunătățirilor instructive diferențiate și a îmbunătățirilor curriculare, așa cum se referă la toți elevii. Candidații vor:

Gândiți-vă critic, creativ și analitic în moduri care promovează experiențe de predare și învățare semnificative.Să fie capabil să articuleze teoria învățării, să evalueze nevoile elevilor și să dezvolte curriculum și strategii de instruire pentru a răspunde acestor nevoi.Master o varietate de teorii cognitive și de învățare, diferențierea în domeniile de conținut, tehnologia de instruire în cadrul curriculum-ului, diferitele abordări instructive și importanța gestionării mediului de învățare diferențiat folosind strategii de instruire bazate pe cercetare și luarea de decizii bazate pe date.Opțiuni de carierăRăspuns la specialistul în instruire (RTI)Profesor Leader (Educație Specială, ESL, Instrucțiunea Tier I)Specialist în curriculum diferențiat / antrenorInstructor antrenorNivelul de nivel sau Conducătorul echipei de conținutCatedra de DepartamentProfesor universitar (licențiat, absolvent, online, față în față)Lungime program... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Concordia University Master of Arts în programul de studii de leadership din Chicago se bazează pe convingerea că liderii trebuie să învețe să conducă schimbarea, astfel ... [+]

Curriculum-ul din cadrul conducerii de sănătate este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere în industria de asistență medicală. Studenții studiază conducerea și administrația, resursele umane, politica publică, epidemiologia, legea și etica în contextul asistenței medicale. Principalele politici, principii și practici ale administrației și conducerii asistenței medicale sunt explorate în contextul dezvoltării personale și profesionale.

Concordia University Chicago Master of Arts în programul de studii de leadership se bazează pe convingerea că liderii trebuie să învețe să conducă schimbarea, astfel încât serviciile și livrabilele să fie livrate eficient, etic și eficient unei populații din ce în ce mai diverse, în contextul unei economii în schimbare și în rapidă dezvoltare tehnologii. Programul de absolvent al studiilor de leadership se concentrează pe nevoile practicanților prin corelarea teoriei cu cele mai bune practici de conducere.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
January 2020
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master of Arts in Religion (MAR) se bazează pe mărturisirea luterană bogată a Concordia University Chicago (CUC). Este o modalitate ideală pentru lucrătorii bisericii și ... [+]

Master of Arts in Religion (MAR) se bazează pe mărturisirea luterană bogată a Concordia University Chicago (CUC). Este o modalitate ideală pentru lucrătorii bisericii și laicii să-și îmbogățească înțelegerea despre Biblie și teologia creștină într-un format online conceput pentru persoanele care lucrează cu normă întreagă.

Programul este predat în grupuri de grupuri care se deplasează împreună prin cele 11 cursuri. Fiecare curs are o lungime de opt săptămâni; un curs este luat la un moment dat. Elevii pot începe studiile în toamna sau în primăvara anului. Nu sunt predate cursuri în timpul verii.

Cine beneficiază de Master of Arts în religie?Educatori luterani, diaconi, directori ai educației creștine, misionari, lucrători biserici și laici. Deținerea unui grad avansat poate ajuta lucrătorii bisericii LCMS să beneficieze de avantaje sporite de la angajatorii lor.Persoanele lecturate creștine informate din orice denominație care doresc credincioși, Studiul confesional al teologiei de la profesori care cred că Biblia este inertă și autoritară.Pensionarii care doresc să studieze doctrina lui Dumnezeu și doctrina luterană.Soții lucrătorilor bisericești luterani pot folosi această educație pentru a beneficia de servicii eficiente în congregația lor.Cine învață cursurile?... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
6 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Concordia University of Chicago Master of Arts în programul de educație pentru lectură oferă un cadru teoretic și practic pentru instruirea și evaluarea alfabetizării, cu ... [+]

Concordia University of Chicago Master of Arts în programul de educație pentru lectură oferă un cadru teoretic și practic pentru instruirea și evaluarea alfabetizării, cu accent pe cercetarea actuală. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea candidaților să primească un program educațional riguros, de înaltă calitate, care să încurajeze dezvoltarea competențelor și competențelor care vor fi necesare în întreaga carieră profesională a candidaților ca specialist în lectură sau antrenor de literație.

Cerințe de creditare

După finalizarea cu succes a cursurilor necesare și a testului Illinois 221 Reading Specialist, candidații sunt eligibili pentru certificarea Illinois Reading Specialist *, permițându-i să lucreze într-un rol profesionist de lectură în instituțiile de învățământ preșcolar, elementar, mediu și / sau secundar Illinois .... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Master în Studii de Femei și Gender oferă abordări inovatoare, interdisciplinare pentru a analiza problemele de astăzi cele mai presante, dezvoltând în același timp abili ... [+]

Master în Studii de Femei și Gender oferă abordări inovatoare, interdisciplinare pentru a analiza problemele de astăzi cele mai presante, dezvoltând în același timp abilități de gândire critică și leadership pentru a beneficia studenții în viețile lor profesionale, creative și intelectuale. Disciplina privind femeile și studiile de gen este aplicabilă pentru cadre universitare, educatori, profesioniști în domeniul sănătății, practicieni din domeniul serviciilor sociale, activiști, lucrători în domeniul drepturilor omului și profesioniști în domeniul aplicării legii care se ocupă de probleme de identitate, echitate și cetățenie atât la nivel local, cât și la nivel global.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
January 2020
La zi
20 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Programul MA, Educație Tehnologie: Leadership este destinat profesorilor licențiați, care doresc o carieră în favoarea unui specialist în tehnologie, a unui director de t ... [+]

Programul MA, Educație Tehnologie: Leadership este destinat profesorilor licențiați, care doresc o carieră în favoarea unui specialist în tehnologie, a unui director de tehnologie sau a unui antrenor de tehnologie. Programul pregătește profesorii-lideri cu competențele necesare pentru a îmbunătăți calitatea și eficacitatea programelor de instruire la nivel de departament, școală sau district. Pe măsură ce elevii dezvoltă abilități care sunt aliniate la standardele educaționale naționale și la indicatorii de performanță, așa cum au stabilit Societatea Internațională pentru Tehnologia Educației (ISTE-C, 2012), ei dezvoltă și evaluează impactul experiențelor de învățare bazate pe tehnologie. Master of Arts în Tehnologia Educațională permite fiecărui elev să se califice pentru aprobarea specialiștilor de tehnologie pentru statul Illinois prin dreptul la finalizarea cu succes a programului.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Acest program vă pregătește, profesionistul în educație, pentru a lucra ca agent de schimbare în clasă, școală și în arena educațională mai largă. Dezvoltat pentru educat ... [+]

O viziune transversală a școlarizării

Acest program vă pregătește, profesionistul în educație, pentru a lucra ca agent de schimbare în clasă, școală și în arena educațională mai largă. Dezvoltat pentru educatorul angajat, pasionat, dedicat unei viziuni transformatoare a școlarizării, acest grad vă echipează baza de cunoștințe, seturile de competențe și perspectivele critice necesare pentru o practică și o advocacy de succes într-o varietate de setări educaționale.

Într-un climat politic și politic care încurajează și laudă metodele de instruire directă, învățarea bazată pe abilități și responsabilitatea prin testare, acest program se află în teoriile democratice ale educației și este conceput pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a se angaja în conversații semnificative și creative despre consecințele pe termen scurt și pe termen lung ale climatului de astăzi.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
20 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Concordia University Chicago Master of Arts în Leadership Special Education este conceput pentru licențiat educatori profesioniști care lucrează în domeniul educației spe ... [+]

Concordia University Chicago Master of Arts în Leadership Special Education este conceput pentru licențiat educatori profesioniști care lucrează în domeniul educației speciale care doresc să devină un lider de educație specială.

Master of Arts în Leadership Special Education este conceput pentru educatori cu un interes în activitatea administrativă implicate în conducerea de programe de educație specială. Acest grad este conceput pentru a oferi candidatilor calificati abilitatile si cunostintele necesare pentru a se angaja in practica conducerii in domeniul educatiei speciale.

Acest program va permite candidaților să:

Aplicați o înțelegere a implicațiilor financiare și juridice ale programelor de educație specială în luarea deciziilor critice care afectează studenții.Elaborarea și implementarea unui plan de dezvoltare profesională care să promoveze creșterea personalului.Înțelegerea rolului fiecărei părți interesate și a contribuției acesteia la programul de educație specială.Cunoașteți și sprijiniți utilizarea unor strategii eficiente de predare pentru studenții cu nevoi speciale.Realizați cercetări pentru a răspunde la întrebări legate de practicile educaționale speciale și pentru a satisface cu succes și sistematic nevoile cursanților excepționali.Cerințe de programAplicarea și acceptarea în programul de învățământ special de conducereExperiență în furnizarea unui serviciu de învățământ special (ca profesor de educație specială, un patolog de limbaj de vorbire, un asistent social școlar sau un psiholog școlar)Finalizarea cu succes a 30 de ore de curs de cursuriDomenii de studiu - 30 de oreLegea învățământului specialEducație specială *Supravegherea programelor pentru copiii cu dizabilități *Strategii de instruire pentru studenții cu dizabilități academice și fizice *Strategii de instruire pentru studenții cu dizabilități specifice de învățare și dizabilități emoționale *Diferențierea și... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Concordia-MSC online din Statele Unite ale Americii în Design și Tehnologie de instrucțiuni este clasat pe locul nouă în SUA de către OnlineColleges.net. Concordia-Chicag ... [+]

Un program on-line de top

Concordia-MSC online din Statele Unite ale Americii în Design și Tehnologie de instrucțiuni este clasat pe locul nouă în SUA de către OnlineColleges.net. Concordia-Chicago este singura universitate din Illinois și una dintre cele câteva din Midwest care primește un clasament OnlineColleges.net în acest domeniu de studiu.

Tehnologia utilizării ca un instrument puternic de predare și instruire

Master of Science in Design și Tehnologie Instrucțională (IDT) este conceput pentru a satisface nevoile de designeri de instruire, dezvoltatori de e-learning, și formatori în corporații, învățământ superior, non-profit, și organizațiile guvernamentale. Prin intermediul cercetării aplicate și a designului hands-on, programul IDT contribuie la îmbunătățirea metodologiilor de instruire și la proiectarea și implementarea inovațiilor și a mediilor de învățare.... [-]

Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
20 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Maestrul de educație în predare și învățare de la Concordia University Chicago este conceput pentru educatorii actuali care doresc să aprofundeze înțelegerea lor a curric ... [+]

Maestrul de educație în predare și învățare de la Concordia University Chicago este conceput pentru educatorii actuali care doresc să aprofundeze înțelegerea lor a curriculum-ului, a instruirii și a teoriei de evaluare printr-o lentilă a unui practicant. Acest program oferă strategii inovatoare de predare în ceea ce privește tehnologia în clasă, diversele populații studențești, alfabetizarea disciplinară și un mediu de evaluare din ce în ce mai complex, care combină în mod responsabil standardele și evaluările naționale.

Rețineți că acest program nu conduce la o licență de predare și este destinat celor care lucrează deja în domeniul educației.

obiective de invatare... [-]
Statele Unite ale Americii River Forest
August 2019
La zi
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză